Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadystka26

nie czuje ruchow od wczoraj

Polecane posty

Gość sadystka26

od wtorku codziennie, kilka razy dziennie czuje ruchy mojej dzidzi, jestem w 19 tc, wczoraj bylam u lekarza i wszystko bylo ok, ale od wczoraj szego wieczor nie czuje dzidziusia:( martwie sie bardzo... wiem ze to glupie ale w nocy mialam okropny sen, cala noc mialam reke na brzuchu.. snilo mi sie ze wstalam z lozka zrobic siku... ten sen byl taki prawdziwy... wyszlam z pokoju- bylam pewna ze nie spie... i nagle wpadla na mnie postac malej dziewczynki- ni to duch... sama nie wiem co... jak postac z horroru... i czulam ze mi chce dziecko zabrac... obudzilam sie z reka na brzuchu i pomyslalam ze jakas dziwna sila chce mi zabrac dziecko:( wiem ze to glupie.. ale tak bardzo sie boje:( chce znow poczuc jak sie merda w brzuszku:(... moze pownnam isc do psychiatry?:O

raczej do gina niż do psychiatryka :) nie czucie ruchów to poważna sprawa,lepiej tego nie bagatelizować.Może byc wszystko też wporządku np kiedy mały dokazywał Ty spałas i na odwrót.A może być tez z tego poważna sprawa

Witaj. Jeśli jesteś w 19 tc to może się zdarzyć że nie będziesz czuła często dzidziusia.Zmieni się to dopiero po 22 tc. Dla pewności zjedz kilka kostek czekolady i połóż się na lewym boku.Do 20 min dzidzi powinno się poruszyć.A jeśli nic nie poczujesz to możesz nawet jechać na izbę przyjęć,tam posłuchają serduszka dzidzi i stwierdzą czy wszystko w porządku. Życzę Co żeby właśnie tak było.:)

Gość Wozeczek
Wiesz to jeszcze wczesne stadium ciazy wiec nie jest powiedziane ze bedziesz czula ruchy regularnie. Co do polozenia sie na boku to bym polemizowala, poniewaz wlasnie wtedy dzidzia ma najwiecej miejsca a ze jest jeszcze dosc malutka to mozesz nie poczuc ruchow, natomiast przy polozeniu sie na plecach, z wyprostowanymi nogami dzidziusiowi robi sie ciasno i zaczyna sie rozpychac . Zreszta sama poeksperymentuj i przedewszystkim sie nie martw. A co do twojego snu to tak to juz jest ze my ciezarne mamy przedziwne i niejednokrotnie okropne sny. Ty strasznie sie balas ze z dzidzia cos zle wiec snilo ci sie ze ktos ci chce ja zabrac, mnie z kolei sni sie czesto ze moja dzidzia jest chora, pewnie dlatego ze wlasnie tego sie obawiam. Nie martw sie pewnie wszystko bedzie ok :)

Gość sadystka26
dziekuje Wam dziewczyny:) boze jak to dobrze miec Was:) niby sie tu babki nie znaja a potrafia wykazac sie takim zrozumieniem... i tak podtrzymac na duchu obca osobe:) dziekuje bardzo raz jeszcze:) wzielam magnez( sama nie wiem po co wlasciwie) polozylam sie na plecach (w tej pozycji najlepiej czuje maluszka) i sie poruszal:):) az sie poplakalam ze szczescia:) kurcze tylko teraz tak sobie mysle- mam nadzieje ze nie myle tego z czyms innym...:)