Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny mężczyzna

Śmieszą mnie i zarazem obrzydzają grubasy a to dlatego, że...

Polecane posty

Gość a ja.....
to nie jest do końca takie oczywiste i proste jak się wydaje, niestety🌻

Ej nie przejmujcie sie:) A myślicie, że szczupłe dziewczyny nie mają kompleksów? Pisałam już wcześniej, ale powtórzę...Ja mam 177, ważę 62 kg podobno jestem ładna no i co z tego skoro kompleks w postaci żylaka spać mi po nocach nie daje:(I też mi nie jest łatwo...A co ja tego parszywego żylaka chodowałam?Mam to mam trudno.(Na szczęście operacja niedługo) A naprawdę myślę, ze jestem spoko dziewczyna i jak facet ma mnie skreskic z powodu zylaka, paru kg nadwagi, 2 rozstepow czy innych glupot to dziekuje-Wybieram samotnosc:D

Gość a ja.....
wytną Ci zylaczka i będzie git:)🌻

Gość buła
ja właśnie dzisiaj mam urodziny 27 i mysle tak; stara ale jara, ha ha

Gość buła
ja też mam dwa rozstępy na piersiach i się tym nieprzejmuje, więc niejesteś sama

Gość gabi-23
a ja zamiast piersi mam plecy przez ten kompleks nie moge znalezc chlopaka kiedys mialam chwilowo, jak mnie obejmowal od tylu rekami w okolicach piersi myslalam ze spale sie ze wstydu

Gość a ja.....
ech, ile ludzi tyle kompleksów. Ale może jest też tak, że jak pokocha to wszystko mu sie bedzie u Ciebie podobac:)..uczucie zmienia postrzeganie drugiej osoby...wygląd, braki lub nadzyzki schodza na drugi plan, albo,,,po prostu stają się niewidoczne:).przecież nie ma ludzi idealnych🌻

Dziewczyny może czas przestac zamartwiać sie tymi bzdurami:) Mam koleżankę-naprawdę ma sporą nadwagę, urodą też przeciętna, ale dziewczyna nadrabia usposobieniem.Tak uśmiechniętej i fajnej dziewczyny to ze świecą szukać.No i co?Ma chłopaka,którego bardzo kocha, sa ze sobą szczęśliwi, planują ślub... I nigdy nie słyszałam zeby ona narzekała: jestem za gruba itd...Może to jest klucz do sukcesu?

moja dziewczyna(co prawda juz była..ale mamnadzieje ja odzyskac) wazy 92 kg przy 168 cm..i co ..uwazam ja za najpiekniejsza kobiete na swiecie..najlepsza w łożku..i jesli nie ona to zadna inna..zawszelubilem..dziewczyny przy kosci..alewarunek-ladne spojrzenie..usmiech..zadbana..i oczywiscie brunetka...sam tez chudy nie jestem..aautorowi wątku gratuluje glupoty...nie każdy lubi wieszaki

Gość Dominika P
Ludzie !!!!!!!!! To nie jest wina złego metabolizmu, po prostu chce mi się wymiotować jak czytam wasze beznadziejne komentarze .Weźcie się za siebie i chudnijcie a nie obrzydzajcie innych swoim wyglądem, jak można być tak leniwym ,by nawet nie dbać o samego siebie.

Gość gość
Dominiczko, widzę, że się nudzisz i sama przemierzasz świat, skoro miast patrzeć na ukochanego, rozglądasz się na boki. Co ci do tego jak inni wyglądają?! Mnie to wisi i powiewa, bo mam ukochana osobę i nie rozglądam się za bardzo :D Najlepsza jest różnorodność! niech będą i chudzi i grubi!