Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Black Angels

Jak odebrać takie zachowanie??? Bo już sama nie wiem...

Polecane posty

Od ośmiu miesięcy spotykam się z kimś..Na początku traktowałam to jako koleżeńską znajomość,jednak później zaczęłam się chyba zakochiwać..No i nagle Bum! On powiedział,że ma dziewczynę w innym mieście...Zrobiło mi się strasznie przykro,ale nie robiłam żadnych \"fochów\"..Starałam się być po prostu jego przyjaciółką...Nadal się spotykamy.Jest mi ciężko,ale w sumie nigdy nie dałam mu odczuć,że chcę czegoś więcej,niż tylko przyjaźni.Zastanawia mnie jednak Jego zachowanie,ponieważ kiedy jesteśmy razem,tak się jakoś miłośnie patrzy,łapie mnie za ręce,przutula i całuje w policzek.Nie wstydzi się mnie przed kumplami również tymi,którzy mieszkają tam,gdzie Jego dziewczyna...Dziwne prawda? Co to może oznaczać i co mogę zrobić w tej sytuacji?

Gość wygląda na to
,że on chce mieć 2 dziewczyny.

Gość zezezezee
zapytaj, jak mu sie uklada z dziewczyna , moze cos sie dowiesz

Gość ucze sie z anatomi
hmm facet wykorzystuje ci i robi sobie nic z twoich uczuc wez znajdz sobie lepszego kolege bo wczesniej cyz uzniej bedzies zprzez to cierpala a ps jelsi ot o pytasz to zapewne jzu cos ci sie rodzi w glowie co jest nie mozliwe i taka parwda jak ma dziewczyne to znia bedzie a pzoa tym tyle go znala i ci nie mówil ze ma dziewczyne ale super kolega pozdrowiania

Gość annanasek
szczerze mowiac to nie wierze w to ze ma dziewczyne. dla mnie ta sprawa jest jasna. to sciema i tyle a czemu tgak powiedzial??? a dlatego ze jak sama powiedzialas nigdy sie nie zdradzilas ze swoimi uczuciami wiec w ten wlasnie niezbyt trafiony sposob chcial sie vczegos dowiedziec czyz nie???

On kiedyś mieszkał i pracował w innym mieście i tam związał się z tą dziewczyną.Od ponad roku mieszka w moim mieście ale wiem,że dzwonią do siebie i podobno czasem on jedzie do niej a ona tu do Niego :( Dziś wyjechał do Lodynu do rodziny na Święta...bez niej!!! Później jedzie z kumplami na Sylwka również bez niej tylko ze mną chciał ale się nie zgodziłam,bo miałam już inne plany.Powiedział\"Jadę się świetnie bawić i zapomnieć o wszystkim,co się wydarzyło ostatnio...\" Ech :(

Annanasek- chyba jednak ma laskę ostatnio jak był u mnie to ona dzwoniła i pytała co robi a on na to,że nic- tylko filmy ogląda na DvD.Owszem ale nie mówił,że ze mną :P

Gość annanasek
jak ci zalezy to probuj!!! skoro jakos tak malo mu zalezy na tamtej a tobie na nim baaaardzo to przekonaj go ze moze z toba bedzie mu lepiej a jak juz masz to wszystko gdzies to olej go~!!! a tak w ogiole to zapytaj go co on sobie wyobraza ze co tam ma dziewczyne a ty kim masz niby byc substytutem????

Annanasek- wlaśnie jak wróci i jak ja wrócę ze świąt mamy się spotkać i wtedy chyba zapytam Go wprost-kim dla Niego jestem.Bo tego dnia,w którym się widzimy jest super ale już na drugi jakoś tak smutno i niepewnie...

Gość annanasek
dokladnie tak!!! zapytaj jak on sobie wyobaza ta sytuacje na dalsza mete. powiedz ze skoro przyjazn to chyba sa jakies granice. powiedz mu ze jakby twoj chlopak mial taka przyjaciuolke jaka ty jastas dla niego to nie zyczyla bys sobie zyby ja calowal przytulal itp.. aha i jeszcze jedno a jakbys to ty miala chlopaka taz bylby taki cieplutki dla ciebie???

Gość annanasek
przyjaciulka miala byc przez ó sorry przejezyczenie!!!

Gość annanasek
tak sobie mysle ze lepiej zebys jasno okreslila granice tzn nawet jesli ta rozmowa ograniczy wasze cieple kontakty to raczej warto po co dawac sie tak zwodzic a moze wszystko pojdzie w inna ta lepsza strone bo jak mowisz nie jestes mu obojetna!!! :-))

Gość annanasek
nie ma za co!!! mam nadzieje ze wszystko sie ulozy!!! zajrze tu kiedys i mam nadzieje ze przeczytam udalo sie jest juz caly tylko moj!!!!! wesolych swiat papapapap :))