Gość Paździoch Napisano Grudzień 16, 2006 Słuchajcie drogie dziewczyny. Mam do Was nietypowa prośbę. Otóż chciałbym sobie usunąć włosy z genitaliów (podbrzusze, penis, moszna). Niestety z mojej wiedzy, nabytej w internecie i drogeriach, wynika że żadna firma nie produkuje preparatów do depilacji dla mężczyzn. Chcąc zatem się wydepilować, muszę sięgnąć po preparaty dla kobiet. Nie wiem jednakże, które z nich mogą być używane również przez mężczyzn, i to na genitaliach. Wiem, że często na kremach, sprayach i lotionach do depilacji umieszczane są notki "nie stosować przy sutkach, w okolicach genitalii...". Ale są chyba jakieś preparaty nie obciążone tego typu wadami? Jeśli tak, to napiszcie mi o nich, o wrażeniach z ich użytkowania. A może któryś z Waszych mężczyzn ma jakiś patent na usuwanie owłosienia łonowego? Szczerze mówiąc, jestem gotów rozpatrzyć wszystkie metody, poza depilacją woskiem, depilacją laserową i zwykłym goleniem (wypróbowałem to ostatnie i nie jestem zadowolony). Ostatnio myślę o kupnie depilatora elektrycznego (np. firmy Braun) na prezent dla mojej dziewczyny, i jestem ciekaw, czy takie urządzenie sprawdziloby się również w przypadku męskiego owłosienia. Może możecie polecić mi jakieś urządzenie tego typu? Za wszelkie informacje i pomoc z góry dziekuję. Pozdrowienia i serdeczne życzenia wesołych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich kafeterianek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach