Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Paździoch

Depilacja i depilatory dla mężczyzn

Polecane posty

Gość Paździoch

Słuchajcie drogie dziewczyny. Mam do Was nietypowa prośbę. Otóż chciałbym sobie usunąć włosy z genitaliów (podbrzusze, penis, moszna). Niestety z mojej wiedzy, nabytej w internecie i drogeriach, wynika że żadna firma nie produkuje preparatów do depilacji dla mężczyzn. Chcąc zatem się wydepilować, muszę sięgnąć po preparaty dla kobiet. Nie wiem jednakże, które z nich mogą być używane również przez mężczyzn, i to na genitaliach. Wiem, że często na kremach, sprayach i lotionach do depilacji umieszczane są notki "nie stosować przy sutkach, w okolicach genitalii...". Ale są chyba jakieś preparaty nie obciążone tego typu wadami? Jeśli tak, to napiszcie mi o nich, o wrażeniach z ich użytkowania. A może któryś z Waszych mężczyzn ma jakiś patent na usuwanie owłosienia łonowego? Szczerze mówiąc, jestem gotów rozpatrzyć wszystkie metody, poza depilacją woskiem, depilacją laserową i zwykłym goleniem (wypróbowałem to ostatnie i nie jestem zadowolony). Ostatnio myślę o kupnie depilatora elektrycznego (np. firmy Braun) na prezent dla mojej dziewczyny, i jestem ciekaw, czy takie urządzenie sprawdziloby się również w przypadku męskiego owłosienia. Może możecie polecić mi jakieś urządzenie tego typu? Za wszelkie informacje i pomoc z góry dziekuję. Pozdrowienia i serdeczne życzenia wesołych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich kafeterianek.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować