Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po ciazy

Zrobilam sie wredna,szukam powodow do klotni-czy to depresja?

Polecane posty

Gość po ciazy

W czasie ciazy tez mialam takie ataki zlosci, mialam wszystkiego dosyc, chcialam uciekac od mojego meza. Strasznie mnie denerwowal,gdy tylko zobaczylam ze robi cos nie tak(ogladanie panienek w internecie to glowny powod) to zaraz atak na niego. Po porodzie wkurza mnie jeszcze bardziej,dzsi znow go zlapalam na ogladaniu fotek i powiedzialam ze mam go dosyc, nie odzywam sie do niego. Pewnie jutro mi przejdzie ta zlosc, zeby wrocic za dzien lub dwa.... Nigdy taka nie bylam..jestem zwyczajnie zazdrosna czy mam depresje?

Gość po ciazy
no i powiedzial mi ze ma dosyc moich humorow i ze pojdziemy sie rozwiesc bo on tak dluzej nie moze..i wiecie co?? Ja powiedzialam "Ok" i nawet mnie to nie wzruszylo....

Gość bhuhbi
np. ja bardzo lubię się kłócić kocham adrenalinę któa we mnie rośnie gdy się złoszczę i kłócę z kimś, uwielbiam się przekrzykiwać, wyrzucać z siebie wszytsko co mnie boli uważam że trzeba się kłócić co jakiś czas, żeby oczyścić atmosferę. KAżdego dnia zbierają się jakieś pretensje do drugiej osoby i dobrze jest raz na jakiś czas je z siebie wyrzucić. Ja czasem sama prowokuję kłótnię.

Gość po ciazy
ale ja tak nigdy nue mialam..zawsze wszystko trzymalam w srodku a teraz nie moge sie opanowac i mam w sobie tylko wielka zlosc!!!!

Gość 3432423
chodzi bardziej o to że on nie robi tak jak Ty chcesz, a nie o zazdrość. Kobiety lubią nakazywać, zabraniać i strasznie się złoszczą gdy facet ich nie słucha, zamiast zaakceptować jego nawyki. Rada: oglądaj gołych facetów w necie, tak, żeby Twój mąż to zobaczył.

Gość po ciazy
do 323232..:) JA nie moge ogladac!!!!!! Juz raz tak zrobilsm to wyzwal mnie od kurew. Dzis teraz tez tak zrobilam,wkurzyl sie i powiedzial ze nie chce zebym ogladala obcych facetow.. A obiecywal ze sie zmieni,obiecywal ze nie bedzie tego robil... Jewstesmy malzenstwerm od niedawna,od niedawna mamy dziecko. Ps.w moich poprzednich zwiazkach dawalam facetowi zawsze wolna reke, z nim bylo tak samo na poczatku, a teraz taka sie zrobilam...

Gość po ciazy
,,,,,,,,no i co myslicie?

Gość nowa346
masz glupiego faceta i tyle

Gość po ciazy
tez czasami tak mysle:P

Gość po ciazy
?????

Gość joohn brawo
masz po prostu za wysokie bmi, celulit i rozstepy to wszystko tlumaczy

Gość po ciazy
daruj sobie glupie komentarze...