Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHANDERSEN

CHODZ OPWIEM CI BAJECZKE..............

Polecane posty

Toujours les mmes envies pour tout le monde Tout le monde se dit Putain, je rve de a, si la vie me loffrait Jaurais srement moins de mecs coffrer La nuit, cest diffrent Tu croises moins de regards souriants

lol zjada literki Toujours les memes envies pour tout le monde Tout le monde se dit Putain, je reve de ca, si la vie me loffrait Jaurais surement moins de mecs a coffrer La nuit, cest different Tu croises moins de regards souriants

W nocy płynęłam do Ciebie gwiazdy mi przyświecały księżyc oświetlał promieniem Ty spałeś goły cały. Cicho zajrzałam przez okno usiadłam na parapecie potem podeszłam TY spałeś zupełnie jak małe dziecię. Na ścianie widziałam Aniołka uśmiechał się wesoło potknęłam się o krzesło ciemno było wkoło. Siedziałam tak chwilkę przy tobie wpatrując się w twe powieki głaskałam Cie po twarzy nie zniosę dłużej tej męki. Potem skoczyłam przed siebie do domu wracać czas latałam pod chmurami burza nadciąga i grad. Obudzisz się zapomnisz że śniłam Ci się dziś lecz jutro mogę znowu u Ciebie w domu być.

Gość Magnolia czarnabiała:)
Elżuniu nigdy o Tobie nie zapomniałam Aniołku Stałam przed domem z wielkimi oknami patrzyły na mnie jak oczy ze szkła bałam się bardzo lecz mnie zapraszały gdy weszłam do środka spowiła mnie mgła. W okrągłym foyer widziałam kominek trzymały go dwa starodawne lwy na ścianach wisiały obrazy ze stali na końcu był napis: 0 - 12 - 7 mgły. Podeszłam do drzwi wyrosły z podłogi chwyciłam za klamkę rozległ się szum. Oczom nie wierzę labirynt ze skały łączony w schodowy zimny mur. Zeszłam po cichu bojąc się dźwięków ze ściany kapała woda czy sól nagle przede mną otworzył się tęczą horyzont kolorów bałwany chmur. Weszłam ciut dalej zamknęły się drzwi poczułam wiosenny zapach traw Ciepło na twarzy słonecznego deszczu i słodki zapach palonych kaw. Nagle podeszła do mnie Kobieta myślę że ona bo była jak mgła cienistą muślinom owinięta za rękę chwyciła szepnęła to ja. Chciała mnie wepchnąć z powrotem na schody mówiła coś do mnie szeptała jak ćma nic nie słyszałam widziałam na ustach uśmiech miłości a w oku łza. Potem drżąco mnie przytuliła i mocno pchnęła wpadłam za drzwi w tej samej chwili się obudziłam serce mi bębni za oknem grzmi.

Gość Magnolia czarnabiała:)
A teraz idę się zniknąć:)

Gość Miiiiihhhigtrtfjdj
Uwielbiam CIĘ

Gość Miiiiihhhigtrtfjdj
Dziwna Kobieto chcę Cie poznać co Ty na to?????? czekam...........;)

POD JEDNYM WARUNKIEM Jesteś wysoki głową stukasz w obłoki oczy masz bursztynowe, ale jedno masz zielono brązowe włosy kolorowe, brodę masz kaktusową, a dusze masz różową! to TY? HHIHIHIHIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :)http://www.youtube.com/watch?v=k0BWlvnBmIE

Gość Miiiiihhhigtrtfjdj
Jeszcze Cie nie widziałem, a już się w Tobie zakochałem. rymłem

Gość Miiiiihhhigtrtfjdj
Dasz kontakta?

Gość Miiiiihhhigtrtfjdj
Michał

Gość Miiiiihhhigtrtfjdj
Jak się nazywasz?

Gość Miiiiihhhigtrtfjdj
Złowię Cię hehehe zobaczysz

Ja znam taką: "Za górami, za lasami... żył Japoniec... no i koniec..." ;)

Gość ofranc
Pisz proszę czekam

Gość ofranc
Magnolie ucichły:(

Gość magnorcia
Był też kretyn nad kretyny nudził się przy kompie toteż bzdury wypisywał ot i cały wątek:)

Gość ofranc
heheheh