Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHANDERSEN

CHODZ OPWIEM CI BAJECZKE..............

Polecane posty

Gość ofranc
Magnoliaaaaaaaa

Gość ofranc
Życie jest cudem jak piszesz

Trzymaj się moich złotych włosów to cytat fajnej Dziewczyny a raczej jej torebki:) Zabrałaś mnie w podróż fantazji płynęłam z Tobą pod wiatr myślałam że koniec obrazu a ty powiedziałaś to żart Zapachy i sceny kolory fantazja i słodycz twych warg szum morza i wiatru się zderzył dopłynęłyśmy do gwiazd. Droga prowadzi Cie dalej ja tutaj zostaje mój park może gdzieś na rozstaju będziemy gdy skończy się szlak. Tęczowa Ty jesteś ja nie lecz kiedy malujesz mi twarz zasypiam z uśmiechem i marzę i życ mi sie chce to nie żart.

Nocą kiedy pada wychodzę na ulicę tańczę w deszczu na bosaka mam mokrą całą spódnicę Sama nie wiem dlaczego czasami widzę drzewo całe kwiatami pokryte inicjały ma wyryte. Miłość bolesna podobno czasami się marnuje kto kocha tęskni szanuje na drzewie to deklaruje. Kim jesteś A kim jesteś B kim D kim F kim M tak kłębi się tajemnic T złamanych waszych serc.

http://www.youtube.com/watch?v=0WRrFWQzipk&feature=related Mój dom daleko a blisko kolorem otulony barwami spowity stoi na środku polany pokryty strzechą nie bogaty ubogi Sama w nim jestem na razie czekać będę na Ciebie zbierać rosę poranną nudzić się nie będę Śpiewem rankiem obudzę ptaki w lesie nazbieram jagód zatańczę z wróżkami serce Ci oddam kochany Mój głos jak śpiew słowika zabrzmi wysoko ponad chmurami w tym śpiewie utonie las utonę ja czasami Irlandio słodka moja ojczyzno tęsknie za tobą boso chodzę po mieście szukam ścieżek znajomych szukam uczuć szalonych Kocham Cie bardzo mój chłopcze ukryty w ciele mężczyzny http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=Zu3VwANi674

Zrozumieć Cie nie potrafię ciągle się tylko na ciebie gapię kiedy pytasz mowę mi odbiera kiedy mówisz serce mi zamiera. Kiedy przejdzie mi ten stan powiedz proszę powiedz Pan mam już dosyć tej męczarni w końcu umrę w świecie karmy. Nic nie mówisz śmiejesz się? Może czegoś boisz się? nie mów dobrze już nie trzeba jestem prosta źle się miewam Serce bije kocham Cię pociesz mnie napisz coś kochany może zaschną moje rany http://www.youtube.com/watch?v=qkIg2jzvqeY&feature=related

Gość ofranc
Hej Magi dziękuje''''''' ponawiam o maila ;)

Gość korektuj
a szkoda bo twoje wpisy czytałem z przyjemnością

Gość Magnolia czarnabiała:)
jeszcze pomyślę skoro mam czytelnika:)

Gość Magnolia czarnabiała:)
Nocą kiedy gwiazdy nawet śpią po cichu wychodzę z domu idę ścieżką prostą przez las nie mówiąc nic nikomu Potem skręcam w prawo za lasem na polanę aż widzę mały stary staw porośnięty kaczanem Wokoło tańczy elfów krąg ze srebrynymi skrzydłami oświetla je księżyca dłoń dotyka świetlikami. Siadam wtedy pośród nich tańczymy w swoim kręgu muzyka, śpiew nieludzki dźwięk prowadzi do obłędu. Wracając po upojnej nocy płynę w promieniach słońca co budzi Ciebie budzi mnie zwiastując drogi końca. lubie błędy

Tęsknie sobie rano tęsknię też wieczorem nieraz zapominam bo akurat piorę lubię też gotować wtedy tęsknie smakiem spaghetti carbonara i makowiec z makiem. Lody truskawkowe czekolada płynie a na końcu w sosie waniliowym dynie:) Odrobinę nieba jeszcze dodać muszę dodam więc do potraw całą swoją duszę:)

Chcecie bajki? Oto bajka: Była sobie Pchła Szachrajka. Niesłychana rzecz po prostu by ktoś tak marnego wzrostu i nędznego pchlego rodu mógł wyczyniać bez powodu takie psoty i gałgaństwa jak Pchła owa proszę państwa! Miała domek na przedmieściu,po ojczymie czy po teściu.Dom złożony z trzech pięterek a pokoi cały szereg.Więc: salonik i sypialnię i jadalnię naturalnie,gabinecik i korytarz, o co tylko się zapytasz-wszystko miała... Ojej to chyba bajka o Jenny :(

Gość GHAH John Cwajsztajn 666 sBIG
Nadbiega żaba, która zjada frunącego pasikonika lecącego z USA do UK! Plsastusiowy pamiętnik napisał sam Pampalini z podstarzałym Muminkiem na narkotykach und alkkoholu! Zapalili se peta and GRASS'iwa! Popili to kawą i zafiniszowali dopalaczami!

Gość ominek007
:) ;) :): :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :): :) :) :) :) :) :) :) :) :) : (:;( ::( :( :( :( :(:(

Gość ominek007
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( ::(

Gość ominek007
:( :( :( :( :( kerp :(

Gość ominek007
magnoka napisz ja czytam

Gość ominek007
I like you

Gość oOoPpPx
ladnie to tak se eksperymenty robis uczysz sie na mnie