Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHANDERSEN

CHODZ OPWIEM CI BAJECZKE..............

Polecane posty

Gość Magnolia kolorowa
wysocy mężczyźni zawsze wolą wysokie kobietki czyż nie? daleko od Ciebie mieszka

Gość Magnolia kolorowa
ja też trochę szczypie znowu dziś matko kobiety sa stworzone by cierpić

Gość Magnolia kolorowa
to nie tak daleko

Gość Magnolia kolorowa
samotny?

Gość Magnolia kolorowa
jutro na sc

Gość Magnolia kolorowa
śpij słodko całuski dla was papapap:)

Gość Magnolia kolorowa
dobrze że przypominasz ale jutro przypomnij mi raz jeszcze ok:)

Gość Magnolia kolorowa
Śpijcie ludzie śpijcie już noc zapada ciemna wioska gasi światła idzie dama mgielna na jeziorze ciemna toń podnosi się falą srebrny widzę odblask twój wyłaniasz się z pianą Piękny jesteś obraz Twój wędruje po wodzie przeskakują ryb ławice bojąc się srodze. Kiedy trzciny cichym śpiewem ukołyszą nas do snu pocałujesz mnie w policzek cicho powiesz jestem tu...... Dobranoc Aganiok Franciszku napisz wiersz

Gość Magnolia dzisiaj żółta
Nie opowiem wam bajeczki bo wsadziłam ją do pieca chciałam upiec ją na złoto przypaliłam ot i kłopot:)

Gość ofranc
rany za kim ja szwendałem te podszwawerki mnie już denerwują mail? daj daj daj ,''

Widziałam dzisiaj na parapecie smoka wawelskiego miał wielkie oczy zionął ogniem z pyska ogromnego Istota z niego dziwna wszak legendą już nazwana kocham mój Kraków i wawel mój z wieczora i też z rana. Kocham też Sopot morski świat kocham górskie rozkosze kocham mazurskich jezior czar kocham sudety karkonosze.

Myślisz białe a to czarne myślisz lubi a nie lubi myślisz przyjdzie ona nie może myślisz jeszcze chce. Bo Kobieta jest istotą bardzo sobie delikatną niczym lilia pływająca nie porównasz ją z akacją. Mówi w lewo idzie w prawo mówi nie a myśli tak gdy się kładzie zaraz wstaje często lubi spać na wznak. Mój Kochany nie odgadniesz jaki zamiar teraz mam miałeś czasu co nie miara zmarnowałeś cały czar. :(znikam na dobre pozdrawiam i kłaniam się nisko :)

Ktoś mnie dzisiaj zatrzymał na ulicy Miłej i zapytał czy spędzę z nim jedną życia CHWILĘ zapytałam jak długa ma być ta chwileczka bo nareszcie chcę iść spać do mego łóżeczka. On mi na to, że zależy to ode mnie czy kochać go czy go nienawidzić będę . Pomyślałam choć to dla mnie bardzo ciężka praca ale taka chwila z życia chyba się opłaca. On nauczy mnie uwierzyć w drugiego człowieka ja mu obiad ugotuję i będę czekać. Będziemy razem chodzić na spacery masaż mi zrobi będzie ze mną szczery. Gdy oczy otworzę będzie się uśmiechał powie mi, że długo na to czekał. Powie , że jest już wszystko dobrze a potem mnie obdaruje miłością szczodrze. Swoim spojrzeniem swoich uśmiechem cichym milczeniem i cichym oddechem Będzie ciągle przy mnie w ciągu dnia i nocy zakochanym wzrokiem patrząc w moje oczy:) To dla Ciebie no wiesz przecież ciągle się ze mnie śmiejesz i śmiejesz:)

Gość ofranc
jesteś ?

Gość ofranc
nie śpisz ?

Gość ofranc
co Ci słonko dolega

Gość ofranc
:)))jak mogę Ci pomóc

Gość ofranc
DAj maila