Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili125

kosmetyki z kwasami owocowymi!!!!

Polecane posty

Gość lili125

kosmetyczka poradziła mi kupić krem i tonik i mleczko z kwasami owocowymi... swierdziła że bedą dobre do mojej mieszanej cery...tylko nie znam takich kosmetyków może coś doradzice????

Gość effaclar k - la roche posay
nie wiem czy jest cała seria, czy tylko krem, ja używałam w celu przygotowania skóry do zabiegów kwasami.

Gość lili125
napisz mi prosze czy byłaś zadowolona z tego kremu??? jakie były rezultaty...??? mi też kosmetyczka wspominała o zabiegach kwasami..

Gość effaclar k - la roche posay
celowo nie pisałam o jego działaniu, bo wydaje mi się, ze za krótko go stosowałam żeby móc oceniać. Po pierwszym zabiegu dostałam od dermatologa dwie próbki tego kremu ( po 5 ml ) i stosowałm przez niecałe 2 tyg. Naprawdę, nie umiem ocenić efektu, tym bardziej, ze stowałam równocześniejeszcze inne kremy i maści przeciwtrądzikowe.

Gość lili125
właśnie odwiedziłam 3 sklepy kosmetyczne i w żadnym nie mieli kremu z kwasami owocowymi

Gość poszukaj w Damskiej Torebce
jest kategoria: kremy z kwasami, są co prawda tylko 4 ( 2 na dzień i 2 na noc ) ale zawsze.

Gość poszukaj w Damskiej Torebce
a i proponuję odwiedzić raczej aptekę:)

kosmetyki z kwasami kupisz gł. w aptece, na początek Effaclar K, później tonik lub krem Lysanel Active, Diacneal (jeśli nie masz cery naczynkowej).