Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge tak

CO ZROBIC Z MEZEM!!!!!WIECZNIE CHCE SEXU

Polecane posty

Gość nie moge tak
no to w takim razie ja mam problem:( ja tez lubie sex jak to powiedziala czincia tylko wtedy jak mi sie chce a 2 razy dziennie jest dla mnie uciazliwe

Gość nie moge tak
moze to przez prace????zaczelam pracowac od niedawna przez caly tydzien sie nie widzimy jak przychodzi weekend od razu wiem co mnie czeka mi sie tez chce ale raz a nie 2! nie wiem moze przemeczona jestem....jak nie pracowalam zawsze wymagal odemnie 2 razy dziennie

nie moge tak- pogadaj z nim, powiedz co czujesz i powiedz, ze jesli on chce, zeby Ci to sprawialo przyjemnosc i radosc to musi troche przystopowac:)

Gość nie moge tak
postaram sie a teraz musze mykac do pracy jutro tu bede:)

Gość czincia
my jestesmy 6 razem ,a 4 w malzenstwie i mamy synka rocznego.J a czasami jak mam ochote to i moge 3 razy na dzien ,ale tak nie jest zawsze ,a szkoda ,bo chcialabym zadowolic chlopa.A tak to 3 razy w tyg. mi wystarczy ,moze to malo ,ale nie mam jakichs zajebistych potrzeb.Mowia ,ze po 30 wzrasta ochota wiec czekam.

ponoc po 30 kobieta ma orgazm za orgazmem! ja to moje nieszczescie zamecze:D

Gość vfaaa
Tak słucham tej dyskusji, nadużywanych pań i wiecznie napalonej pani i myślę sobie, że naprawdę czegoś nie rozumiecie wszystkie. Tego mianowicie, że seks jest sferą intymną każdego z nas i partner tę intymnośc powinien uszanować. Wasze prawo nie miec ochoty i partner ma to uszanować. A wy dawanie się używać zmuszając sie do seksu, bo on nalega. Niby w imię czego> Nie to jest nie. Inaczej narusza się właśnie ową intymność drugiej osoby, a z poświecania się, i zaciskania zębów w związku nigdy nic jeszcze nie wyszło dobrego. Nie rozumiecie, że macie pełne prawa, ba! powinnyście w imię zdrowia tego związku mówić nie. I nie powinno znaczyć nie, a nie droczenie się. A jeśli facet tego nie rozumie, or znaczy, że w ogóle niewiele rozumie i żaden z niego partner. Co to za miłość, która wymusza coś na drugim, co to za kochanie się, które drugiej stronie sprawia przykrość. Ta napalona pani też tego nei rozuzmie, tyle że jej facet jak to facet, potrafił wytyczyć granice. To że mamy ochotę, nie znaczy, że wolno nam z tej okazji wymuszać na drugim człowieku zachowania, na które ten ktoś nie ma ochoty. To jest kwesta mądrości, delikatności i miłości własnie.

Gość nie moge tak
jeszcze mam 10 minut czasu:) nie chce mi sie isc i zostawiac fajnenj dyskusji:):) vfaa ...madre okreslenia ale niestety zycie bywa inne nie chcialabym zeby moj facet poszedl na lewo z powodu braku sexu....niestety chlopy tacy sa i nic na to nie poradzimy ...

Gość czincia
to pogadamy jutro ,ja tez mam ochote pogadac a musze dac synkowi obiad.pa

Gość vfaaa
Wybacz autorko, ale to jest chore myślenie i czyni cię niewolnicą seksu w imię niestracenia męża. Albo cię kocha albo nie. Albo jest wierny, albo chadza na boki. Cóż to za wiernośc i zaufanie w takim razie. Poza tym - wiesz, niestety bywa coś takiego jak niepopasowanie paerntnerów pod względem tamperamentu, to jest poważny problem i to może być podów do rozwodu. Może warto zastanowić się i nad tym. No chyba, że rola dmuchanej lali ostatecznie tak bardzo ci nie przeszkadza.

Gość madralaa
mam dobra rade:D ugryź go w ptaka ze dwa razy:P:P i masz spokoj, nalepiej w pozycji 6/9 potem powiesz ze mialas orgazm i nie moglas sie powstrzymac:D

Gość nie moge tak
vffaa...sio z topicu!!nie potrzebujemy takich frazesow ..

Gość Dionizy56
Witam A moze sprobujesz przestac dbac o siebie? Troche mniej mycia itp i moze chlop sie zniecheci... Od tego jeszcze nikt nie umarl a moze zadziala... Chodz po domu w jakims maloatrakcyjnym dresie itp. A jak sama bedziesz miala ochote wtedy sie wytuninguj i bedzie git:)

Gość Tabaza
:D :D :D Mądralaa - masz u mnie OGROMNY plus!!! :D

Gość kasia79wrocek
kup sobie wibrator i powiedz mu ze wolisz jego zamiast penisa:)

Gość Dionizy56
kasia na jakiej dzielnicy mieszkasz? :)

Gość madralaa
Tabaza to moze nicka zaczernie :)' Mam wiecej pomyslow:D

Gość kasia79wrocek
Dionizy przy Hotelu Wodnik a cio:)?

Gość Tabaza
Dionizy - nawet dres, brak makijażu i tłuste włosy nie pomogą. :D Wiem, bo przechodziłam przez to. ;) Tutaj zadziała tylko blokada psychiczna, o której pisałam wcześniej. :)

Gość Dionizy56
A nic... tez jestem z wrocka i myslalem, ze mozemy sie przejsc z pieskami na jakis spacer :)

Gość kasia79wrocek
Jak chceszz to moj maz pojdzie z Toba i psami a ja sie wibratorkiem zabawie:D co TY na to?

Gość Dionizy56
spoko moze byc:) ale on bedzie passivem :D

Gość kasia79wrocek
Dionizy jesli mowisz o psie to zgadzam sie:P

Gość Dionizy56
Tak tak! Ciesze sie, ze sie dogadalismy... moj mastiff jest juz podniecony :D

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
widziały gały co brały, daj mu na dziwki

>>nie mogę tak, ja jestem na miejscu Twojego męża ;) Dokladnie tak! Nie na Twoim, tylko w sytuacji Twojego męża :) Mnie tez wiecznie się chce, jestem w każdej chwili gotowa i moglabym to robić rano, w poludnie 2 razy w nocy....Jeszcze rok temu robiliśmy to przez 4 lata prawie 3-4 razy dziennie, a teraz? :O Raz dziennie, a czasami raz na 2 dni. Rozumiem Twojego męża :)

vfaaa, a Ty to to jesteś jakaś chora z tymi swoimi podjrzeniami :O jak do każdej sprawy tak podchodzisz, to wspolczuje Twojemu facetowi, musi mieć z Tobą naprawdę urwanie głowy :O

Gość czincia
do ...>>. nie moge tak,wrocilam tu jeszcze na chwile,byla fajna dyskusja a zawsze musi sie ktos znalesc , kto to schrzani.Bo to tak bywa , ze nie zrozumie ten , kto nie ma takiego prblemu.U mnie tez jest to problemem,bo najwiekszy jest ambaras , zeby dwoje chcialo naraz.Nie zawsze przed slubem sie mieszka razem, wiec i seks nie jest codziennoscia, potem dochodza inne codzienne sprawy i seks przestaje juz tak cieszyc,co nie znaczy ,ze sie nie kocha,bo milosc to nie tylko seks.Wspolczuje tym paniom,co musza zabiegac i sie dopominac,jednoczesnie majac seks 3 razy w miesiacu , a mysle ,ze i tacy sa ,wystarczy poczytac tu na tym forum.Co prawda od niedawna mam internet,wiec podpytalam kolezanki o te sprawy i wiecie co ? smialy sie ze mnie ,ze moj luby chce codziennie....no co ty codziennie,przestan-mowily.Wiec pomyslalam , ze to moj ma taki problem, a tu sie okazuje ,ze nie......jutro jak bedziesz to pogadamy.