Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge tak

CO ZROBIC Z MEZEM!!!!!WIECZNIE CHCE SEXU

Polecane posty

dzien dobry czincio! dzien dobry \"nie moge tak\"!:) i dzien dobry calej reszcie!:)

Gość czincia
Witam .TAk czekalam ,bo sie wczoraj nawiazala fajna rozmowa.

prawda, ze milo i sympatycznie wczoraj bylo? zupelnie jakbysmy sie przy kawce spotkaly albo przy winku na pogaduchy:)

Gość czincia
a gdzie ta druga nasza kolezanka, bo to jej problem jest mi bliski,wiec mi teskno do niej

nic mi nie wiadomo gdzie ona-byc moze w pracy, ale na pewno jeszcze tutaj zagladnie:)

Gość czincia
onja ty czasami nie jestes w USA?

Gość czincia
onja jak tam maz,mial ochote wczoraj na milosc?

Gość czincia
bo u mnie dopiero rano i tak myslalam ,ze nie pracujesz i siadlas rano , zeby dokonczyc wczorajsze pogaduchy.

wczoraj sie przytulalismy na kanapie i gadalismy glupoty:)

Gość czincia
ja z poludnia,to dzieli nas cala Polska , a teraz to i ocean.

Gość czincia
i co tylko tyle ,bo u mnie to musialo byc na calego , a potem mnie wszystko bolalo.

ach, to Ty jestes poza krajem teraz?dlugo tam mieszkasz?

to gdzie Wy tak szalejecie, ze Ty taka obolala jestes?:)

tylko tyle, ale bardzo milo bylo, wieczorem zwykle mam glupawke i gadmy sobie kocopoly:)

Gość czincia
ja jestem tu 3 lata,on 3 i pol,bo przyjechal pierwszy,a jesli chodzi o szalenstwo , to wiesz gdzie sie dalo ,na kanapie , na dywanie ,a synek sie niecierpliwil i czcial na rece, a tu mama byla zajeta,a odnosnie tego ,ze jestem obolala ,mam na mysli ,ze tak to jakos dugo trwalo ,ze bolala mnie pochwa i piekla ,wiec na kolejny numerek nie dalam sie namowic....o jak ja chcialabym sie tylko poprzytulac.

Gość czincia
sory , ale wlasnie mi wylaczyl sprzet i chwilka na naladowanie ...ma rok i jet kochany.

Gość czincia
mialo byc o seksie , a my tu nie na temat

Gość czincia
to jak to jest z toba onja ,mowisz ze caly czas ma ochote i chodzisz napalona.....ja chcialabym tak ,a to luby by sie cieszyl.

jak Wam sie tam zyje?Myslicie o powrocie do kraju, czy juz tam zostaniecie?zazdroszcze synka, ja ostatnio coraz czesciej mysle o dziecku..

to nie jest tak, ze ja ciagle tylko o jednym mysle, ale mezczyzna z ktotym jestem po prostu dziala na mnie niesamowicie!

ja po prostu zakochana jestem! i to nie wyglada tak, ze sie za nim wiecznie uganiam, przede wszystkim go szanuje i kochamy sie tylko wtedy kiedy oboje mamy na to chec!

Gość czincia
planujemy powrot ,bo w kraju zostawilismy dom ,nie wykonczony,wiec zbieramy kase,a tu mieszkamy w apartamecie , a mojemu podoba sie dom i szkoda tego tak zostawic,poza tym w kraju rodzice i rodzenstwo ja tesknie ,tu nie pracuje ,on na budowie pracownik fizyczny,nigdy nie zmeczony,ochota na seks zawsze,a wy co robicie w zyciu? twoj luby to taki AMANT ,ze tak na ciebie dziala?

on jest cholernie wesoly i madry facet-dlatego tak dziala:) w mysl zasady: mezczyzna nie musi byc piekny-wazne by byl interesujacy!

Gość czincia
no ale mowilas ze ciagle ci malo i chcialabys wiecej ...a ile razem jestescie ? a te filmiki to tez ogladacie? jestem ciekawa czy sie masturbuje ? bo moj tak ,i jakby tylko mogl ,to by caly czas ogladal i sie masturbowal,bez wzgledu na to czy sie pokochamy czy nie.a jeszcze jedno ,to ty zakladalas topik o zdradzie ? tam cos wspominasz o kochanku ? moze ja cos zle kojarze , to bylas ty ? to tak na jaja?