Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahahahaha

Ile płacicie za zespół??

Polecane posty

u mnie się płaci za zespół - dodatkowe 5 osób - za kamerzyste i fotografa też, ale cóż zrobić... w sumie 7 osób extra na weselu :)

Gość hejka868
ja mam zespół za 1500 zł Rezerwowałam w październiku 2006 na wrzesień 2007 i już mieli chętnych. Więc skoro są tak rozchwytywani to chyba nie wieśniaki jak ktoś tu naopisał o zespołach które biorą poniżej 2000. widziałam płytkę z wesela, są naprawdę fajni. Urządzają super zabawy - bez wulgaryzmów. Poleciła mi druhna :)

A ja mam Time :) Płace 2200 zł. A graja bombowo. Posłuchajcie jak chcecie :) www.time.net.pl

Gość Tarnowianin
A ja wam powiem tak..cena zespołu wynika z ilości osób w zespole plus koszty dojazdu powyżej np.50 km.Wiele młodych par popełnia zasadniczy błąd godząc się na ceny inne niż piszę wyżej.Cena za zespół powinna zamykać się w kwotach od 350 PLN do max 800 PLN czyli np. zespół 5 osób x np. 500 PLN = 2500 PLN plus ewentualne koszty dojazdu. zespól 3 osobyx np.500 PLN = 1500 PLN plus ...jak wyżej. Są rejony kraju gdzie ceny są wyższe np.zespół 5 osób x 800 PLN nie więcej.Nie dajmy sobie ciemnoty wciskać do tych porywczych młodych główek "przed weselnych"Ceny poniżej 350 PLN lub powyżej 800 PLN za członka zespołu muzycznego powinny zamawiających zmusić do zastanowienia się czy wszystko jest o'key....czy ktoś nie żeruje na naszej nieznajomości tematu.Zespoły muzyczne nie są zainteresowane waszą/klienta/ wiedzą co do ceny.Dziwię się tym wszystkim,którzy płacą np.3000 PLN za kapelę 3 osobową......Wszystko ma jakąś cenę,ale...ale.Pozdrawiam młode pary:)))))))))

Gość basiatko21
zgadzam sie z toba w 100% Mam takie pytanie do wszyskich czy ktos moze slyszal o zespole Kambodzet

Gość viktoria86
Zespol na ktory sie zdecydowalismy jest z tluszcza-RYTM Za jeden dzien grania biora 2800 (tzn od godziny ktora my ustalimy do 3 w nocy),jest ich 4 osoby (trzech facetow i solistka) My robimy wesele z poprawinami wiec placimy 3400, w drugi dzien graja od 11 do 17 albo i dluzej w zaleznosci jak sie goscie beda bawic.Ogolnie zespol jest SUPER, graja muzyke dla kazdego,nowe piosenki, stare i disco polo,zabawiaja tez gosci przy stolach roznymi przyspiewkami.