Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamiii

dziewczynki proszę poczekajcie ze mną!!!

Polecane posty

Gość natka23
dziewczyny mam okres! przed kilkoma minutami zaczęłam!!! Tez dostaniecie!!!! Jestem z wami

Gość ciągle czekam
natka23- i Tobie się poszczęściło, fajnie masz :D Kto jeszcze czeka ze mną ?? :O

Ja czekam z Tobą. Aż do początku stycznia muszę czekać, bo mój cykl średnio ma 36dni... Ta niepewność może zabić!

Gość jamiii
No fakt mnie ta niepewność sukcesywnie dobija, a tez jeszcze musze poczekac do około 27 stycznia, obawiam się żeby ten stres jakoś na mnie nie wpłynął, a właściwie na moj okres.

Gość przytulka
ni widu ni slychu :(

Gość ciągle czeka
przytulko - Ty się nie masz czym martwić naprawdę, to że się spóźnia to tylko ze stresów! Uwierz mi :) U mnie też okresu nie ma :O, zero objawów, 31 dzień cyklu....

Gość przytulka
o jak bym chciala juz npaisac ze jest okres:(( zycze wam cierpliwosci.i sobie tez

Gość przytulka
ja pierdole jak mi nie przyjdziesz to zajebie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ciągle czekam
Dzień się kończy i nic nie zapowiada się, żebym dostała okres :O

Gość przytulka
u mnie tez.jutro kupie test,kurwa oszaleje

czekalam na okres 4 stresujace dni!!! powiedzialam sobie\"walee to\" !! bedzie co ma bycccc i sie tym nie przejmowalam dostalam dzisiaj:))) warto bylo czekac te 7 dni:))) naprawde:*:*:):)

Gość jamiii
Dokładnie, podobno jak człowiek sobie odpuści i nie bedzie sie stresować to okres przyjdzie szybciej, czyli nie trzeba sie denerwować, ale jak to trudno wykonać...

Gość ciągle czekam
Ja się w sumie nie stresuje, tylko czekam i czekam i pje czarną malwe i już mi niedobrze jak na nią patrzę, bo gorzkie to i w ogóle, a piją już od 12 dni blehhhh :) Dziś 32 dzień cyklu okresu brak i objawów też......może po świętach zrobie test, bo teraz jeszcze nie chcę i odwagi też nie mam.

Gość przytulka
test wyszedl negatywny:) ale okresu nie ma

Gość ciągle czekam
przytulko - teraz możesz odetchnąć i ze spokojem czekać na @ U mnie dalej bez zmian, dzień się znowu kończy, a na nic się nie zapowiada. Jak tam u Was kobitki ?? Zostałam tu sama ?? :( Kto teraz ze mną poczeka ??

Gość jamiii
przytulka a może do gina się wybierz, może on coś doradzi, skoro wynik testu negatywny.

a macie jakieś dziwne objawy, silne ble w podbrzuszu, nadmierna nerwowość, bolące piersi (bardzo)....???

Gość ciągle czekam
Problem w tym, że nie mam żadnych objawów. Bolały mnie sutki przez tydzień, ale przestały i teraz nie mam żadnych objawów. :O

Gość mysia a
ja tez nadal czekam do okolo 27 grudnia:( a juz szaleje...;(

Gość gwiazdka22
dawno nie pisałam co do śluzu to właśnie podczas niby tej owulacji wcale nie było ale cóż zobaczymy czekam do 27 grudnia!! :)

Gość mysia a
no to razem czekamy:)

Gość przytulka
czekam moje piekne z wami nie ma to tamto:*

Gość ciągle czekam
33 dzień cyklu, zero objawów, zero stresu, zero okresu. :O Po świętach robie sobie test, co ma być to będzie....

Gość jamiii
Dokładnie co ma byc to będzie...Ja też czekam z wami do 27, ja niestety nigdy nie miałam przed @ żadnych jego zwiastunów, musiłam po prostu sobie wyliczyc i było, najwyżej pobolewało mnie podbrzusze, ale i to nie zawsze.

dziewczyny wiecie co proponuje wezcie terometr i zmierzcie sobie temperature, ja tez mam taei schizy ,ale tomierzenie mi czesto pomaga bo przed okresem tak 2 3 dni zazwyczaj temperatura spada, a jak nie spada i w czasie spodziewanego okresu jest wysoka to moze oznaczac ciaze nie martwcie sie ja juz 4 cykle przezywam w stresie ten teraz na szczescie jst inny bo jesczze sobie nie wmawiam wiatropylnosci... pozdrawiam

Gość przytulka
temp sie mierzy rano zaraz jak sie przebudzidzien przed owulacja jest tem nizsza niz 37 stopni,jesli zas teraz pzred okresem jest wyzasz ok 37,3 i wyzej to prawdopodobnie ciaza,bo w ciazy oraganizm wiecej pracuje,szybszy metabolizm=wyzsza temp.ale mi sie nie sprawdzilo,maialam 37 a zrobilam test i negatywny

Gość mysia a
mnie tez to sie nie sprawdza... u mnie zawsze temp spada albo w tym dniu... albo jak juz zmierze i mam... a przed okresem mam chyba najwyzsza zawsze:/ tak mnie sie zdaje z tego co pamietam... a normlanie u mnie w zasie owulacji mam prawie normlanie:/ pogmatwane to u mnie:/

Gość ciągle czekam
dzisiaj też nic :(

Gość Do Mysi
Mysia dokształć sie z PCT bo chyba nie bardzo wiesz o czym piszesz. Tempka wzrasta po owulacji i utrzymuje sie na wyższym poziomie do okresu. I tak jak ktoś pisał moze zacząć spadać 2-3 dni przed okresem albo w dniu okresu. Nie prawdą jest ze po owu musi być 37. To zalezy indywidulanie od organizmu. Jedne dziewczyny mają przed owu poniżej 36stopni-36,1-36,5.Ja np przed owu mam 36,8. I taka jest moja tempka. Natomiast po jajeczowaniu dziewczyny które miały niższą tempke nawet nie osiągają 37po owu.Ja natomiast najwyższa mam 37,3.I taką też tempke potrafie mieć 3 dni przed okresem. Jak nie znacie swojego organizmu to na nic zdadza wam sie takie pomiary. Aby polegac na tempce nalezy ją mierzyć codzienie i czekac na skok a nie na 37,0. Absolutnie nie odbierajcie tego jako atak.

Gość mysia a
ale ja okolo owulacji ciagle mam 36.2 gdzies... a przed okresem potrafie miec ponad 37 i juz tak mam... i ja wiem ze tak mam, bo czesto sprawdzam. i u mnie np tak jest a u kogos innego moze inaczsej