Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamiii

dziewczynki proszę poczekajcie ze mną!!!

Polecane posty

Gość jamiii

Jeżeli czekasz na okres w takim stresie jak ja, to przyłącz się do mnie na tym topiku. Ja jestem przerażona, tak się boję ciąży...

Gość ...2 dni juz czekam na okres..
j a mam tak samo strasznie sie boje...a Ty masz yuuzasadnione obawy do strachu przed ciązą???

Gość natka23
przyłączam się....w grupie raźniej. Nie mam miesiączki od niedzieli. Jestem dobrej mysli bo to moze takie "figle" mojej kobiecości...w innym przypadku tragedia!!!!

Gość ...2 dni juz czekam na okres..
Ja sie cholernie boję stosunek byl bez zabezpieczemnia...w dni płodne i na dodatek spuścił mi sie...:((po kilku dniach od stosunku miałam plamienia....po 9 dniach robiłam test wyszedl negatywny a teraz juz czekam 2 dni na okres i nadal nie ma a mialam regularnie zawsze co 30 dni.mam bóle tak jakbym miala juz dostac miesiączke no ale nic...

Gość jamiii
dzięx no wiadomo, ze w grupie raźniej. Ja mam dostać okres 27 grudnia, ale tak się cholernie denerwuję. Pewnie zaraz mnie tu zjedzą wszyscy , ale mam nadzieję, że ktos okarze mi zrozumienie. W piatek przespałam się z kolegą na imprezie, mało co pamiętam z tego, ale raczej się nie spuścił, dla pewności się go zapytałam i mnie w tym upewnił. Tak mi z tym źle, nie mogę nic robić, niczym się zająć. W sumie z moich obserwacji wynika, że to bylo po dniach płodnych, ale wiecie boję się...

a ja mialam dostac o 4 nad ranem spoznil mi sie tylko kilka godzin cale szczescie, biore tabletki skonczylam drugie opakowanie, a zawsze myslalam, ze przy tabletkach okres jest co do minuty... zobaczymy co bedzie za miesiac... trzymam za was kciuki... :)

Gość he he he
co do minuty??? hheheehhee dziewczyno na jakim ty swiecie zyjesz hehehhee wybacze ci jak masz 15 lat hehehhehehehe

Jestem w dokładnie takiej samej sytuacji. Łączę się z Tobą...damy radę i wszystko będzie dobrze. Czekam razem z Wami...

Cześć dziewczyny!!! Łączę się z wami. Zaraz po miesiączce kochałam się z narzeczonym bez zabezpieczenia z finałem. Mam tak beznadziejne cykle, że jasnowidz nawet by nie wiedział kiedy mam dni płodne. Połowę cyklu niby mam teraz i zamiast chcicy(zawsze mam w połowie cyklu) to mi się nie chce. Na dodatek śluz jest gęsty i jakieś grudy w nim są. Na okres muszę czekać aż do początku stycznia. Ta niepewność mnie zabije!!!

ej ale nie uważacie że zamiast sie martwić lepiej pomyślec o zabezpieczeniu?

Gość ciągle czekam
Ja także czekam, jestem w takiej sytucaji co "....2 dni już czekam na okres". Tyle, że nie wiem czy to płodne dni były, bo przerwałam tabletki :O kobitki łączmy się i wspierajmy :P

Gość ciągle czekam
Ja także czekam, jestem w takiej sytucaji co "....2 dni już czekam na okres". Tyle, że nie wiem czy to płodne dni były, bo przerwałam tabletki :O kobitki łączmy się i wspierajmy :P

Gość mysia a
ja tez czekam... do 26 :( bo wtedy mam dostac... nam jednak pekla gumka... :/ i wszystko zostalo we mnie w 16/17 dniu cyklu. chcialam wziac postinor ale gin powiedzial,zse nie bede...:( a teraz sie martwie:(

Gość ciągle czekam
U mnie tak się stało w 18 dniu cyklu :O, ale ile będzię trwał cykl i kiedy miałam dni płodne tego nie wiem, bo to pierwszy miesiąc od odstawienia tabletek. Teram mam 29 dzień cyklu i nic i czekam i czekam, chciałabym czas przyspieszyć...

Gość jamiii
ja tez bym chciala czas przyśpieszyć, bo normalnie nie wyrabiam, dzięki że jesteście ze mną

Gość przytulka
czekam z wami,mam nadzieje ze to figiel tego ze skonczylam brac tabsy...nie ma juz 10 dni...seks byl 2 razy z gumka.nie pekla

Gość gwiazdka22
cześć dziewczyny ja chyba też mam problem w tym cyklu chyba wcale nie miałam owulacji przynajmniej nie wiedziałam kiedy ona była zawsze w ten najbadziej plodny dzień boli mnie brzuch a w tym miesiącu nic nie czułam. Do okresu mam jeszcze 7 dni

Gość jestem w wami
wprawdzie nie czekam, ale byłam pare razy w takich sytuacjach i zawsze wychodziłam cało :-) trzymam kciuki :-)

Gość ciągle czekam
przytulka - Ty się nie masz o co martwić, u Ciebie będzię na 100% dobrze. :)

Gość przytulka
dziekuje:)

Gość jamiii
gwiazdka22 a nie miewasz w czasie owulacji tego charakterystycznego śluzu??

Ja dostałam dzisiaj okres...i po raz pierwszy w życiu się z tego cieszę...myślę, że to będzie dla mnie wielka nauczka i stanę się choć trochę bardziej odpowiedzialna... Wesołych Świąt dziewczynki, jestem pewna ze z Wami będzie tak samo! W ciążę wcale nie jest tak łatwo zajsc, więc bądźcie dobrej myśli. Trzymam za was kciuki.

he he he o co ci chodzi??? chodzilo mi, ze gdy sie bierze tabsy to okres jest jak w zegarku, wiele mi kolezanek mowilo i ogolnie tutaj na forum dzewczyny tez sie tak wypowiadaja, nie mam 15 lat, zaskocze cie... ale to bylo dopiero moje drugie opakowanie, wiec mam prawo miec jakies watpliwosci, bo dopiero zaczynam, zajmij sie lepiej swoimi problemami... kazdy ma prawo sie pomylil w takiej sprawie jakie to chodzace idealy sa na tym swiecie... dziewczyny i jak jest okres czy go nie ma???

Gość ana1711
cześć, znam ten ból,przechlapane ale uszy do góry,u mnie nie było tak żle,a przy okazji zna ktoś dobrego gin we wrocławiu bo mam problem z tabl.prosze o pomoc!!!

Gość ana1711
cześć, znam ten ból,przechlapane ale uszy do góry,u mnie nie było tak żle,a przy okazji zna ktoś dobrego gin we wrocławiu bo mam problem z tabl.prosze o pomoc!!!

Gość przytulka
gdzie moj okres:((

Gość jamiii
Ja staram się myslec tak jak napisala Aleksandra 17, że w ciąże wcale nie jest tak łatwo zajść, także poki co czekam cierpliwie. Ale co za głupota mi strzeliła, jestem zła na siebie, że zachowałam się tak nieodpowiedzialnie.

Gość ciągle czekam
Aleksandro - cieszę się, że masz to już za sobą :) Trzymaj za nas kciukasy! Ja ciągle czekam okresu brak :O dzień cyklu 30....zero objawów.