Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamiii

dziewczynki proszę poczekajcie ze mną!!!

Polecane posty

Gość Do Mysi
No to dobrze ze mierzysz regularnie.Widze ze masz spory skok tempki. Ja mam max 5 kresek. Nie schizujcie-bo stres jest waszym przeciwnikiem.Wiem, sama to przechodziłam.

Gość mysia a
teraz tak nie schizuje... chociaz mam wieksze powody niz wczesniej, bo przewaznie schizowalam strasznie bez powodu:/ ale teraz gumka pekla...:/ ach... pozyjemy zobaczymy:) oby bylo dobrze:)

Gość Do Mysi
Wiesz co, podejrzewam że jestem troche strsza od Ciebie-chociaz nie wiem, ale ja tak sie boje że nie wiem co bym zrobiła jakby pekłą gumka. I robie to raczej kilka dni po owu-a pzry tym mierze tempke, prowadze obserwacjie i tak pomimo tego strasznie sie boje. Chciaz ginio gada ze powinnam juz pomyśleć o dziecku ale ja i tak sie boje.

Gość mysia a
ja juz nie mam sily bac sie... staram sie o tym nie myslec... pewnie jestes starsza jak masz juz myslec o dziecku:) ach... qrde bylam u gina po recepte na postinor, ale nie dal mi powiedzial,ze byly nieplodne a wywnioskowal to tylko na tym,ze powiedzialam,ze do okresu zostalo mi 9 dni... nawet jesi nieplodne, to przeciez zdazaja sie wpadki w najbardziej nieplodne, a ten byl "sredni" ach... teraz pozostaje mi tylko czekac jescze troche:)

Gość ciągle czekam
Wesołych świą kobitki :) :D P.S. 34 dzień cyklu i póki co nic.....

Gość mysia a
ja rowniez sie dolaczam do zyczen:)

Gość 123 czekam
czesc dziewczyny, dolączam do Was, do tych czekających :( U mnie podobnie jak u "ciągle czeka" tez 34 d.c i nic. to znaczy w 25 d.c mialam jakies plamienie, myslalam nawet, ze to poczatek okresu, ale skonczylo sie na niczym. probuje to sobie jakos logicznei wytłumaczyc, ze w ciąże nie zachodzi sie tak łatwo. W sumie w tym cyklu kochałam się tylko raz - w gumce (nie spadła, nie zsunęła się, nie pękła) a drugi raz - przed spodziewanym okresem włozył mi tylko na początku do środka dosłownie na chwilkę. Zrobiłam juz tego wszystkiego 5 testów ciązowych (już po terminie spodziewanej miesiączki, wiec powinny być wiarygodne). Wszystkie 5 wyszło negatywnych. A ja i tak się boje. Normalnie pożera mnie ten strach, nie moge mysle o niczym innym, ze swiat nie umiem sie cieszyc. Mialam w tym cykluu sporo stresów, moze to przez to. Nie wiem, zgłupieję chyba :(

Gość jamiii
123 czekam to na pewno nie jest ciąża, skoro zrobiłaś 5 testów i wyszło negatywnie, wyluzuj, nie stresuj się bo tym sobie nie pomagasz. Ja to np. test zrobię już w ostateczności jakoś paralizuje mnie to za bardzo. A poki co czekam do 27. Wesołych świat!!!!

Gość przytulka
dostalam okres w czasie wigiolii wybuchl nam piec centralnego :( zagotowala sie woda i wszytsko wyjebalo piec do wymiany piwnica w zlaym stanie i rury do wymiany

Gość 123 czekam
dziekuje jamiii za słowa otuchy:) Narawde w tcyh trudnych dla mnie dniach to bardzo wazne. Ale nie mam pojecia, czemu sie tak spoźnia:(

Gość jamiii
wiesz zywy oraganizm to nie jest żaden mechanizm:) zobaczysz będzie dobrze, tylko się nie denerwuj. A gdyby w przyszłości to sie powtarzało to powinnas wybrać się do lekarza. Przytulka - Fajnie ze ci sie powiodło!!!!!

Zaszłabym przez przeniesienie plemników na palcu. Były to niestety dni płodne. Od tego czasu miałam już 5 okresów, 6-7 dniowe (norma), lecz dość mniej obfite. Czasem z obfitym 3. dniem. Zrobiłam dwa testy w 7. i 8. tygodniu ciąży (jeśli ta by była) - negatywne. Nie miałam żadnych objawów. Teraz leci teoretycznie 21. tydzień - mam zgagę, chodzę często siusiu i mam (chyba) większy brzuch. Pocieszam się tym, że być może to z przejedzenia, dodatkowo jestem osobą \"przy kości\", a mimo to mogę wciągnąć brzuch (choć niewątpliwie jest on większy). Co o tym myślicie?

Gość przytulka
nie martw sie:)

Witam,moge sie przyłaczyc do czekania???Wiecie,ja ostatni okres mialam od 1listopada do 5 list .teraz powinnam miec nastepny ok 1 grudnia,ale cicho cos:(to juz 25 dzień spoznienia,prawda?Liczy sie od @ który by sie miało dostac?

Gość mysia a
no wydaje mi sie ze tak sie liczy, ale ja ciebie nie zapewnie... tak sie mowi albo mozesz mowic chyba ktory dzien cyklu... a Ty Michalina nie przesadzaj... i nie wklejaj ciagle tego samego na rozne tematy!

Gość mysia a
a mi Micro juz doosyc dugo nie masz... moze pora na ginekologa?

Gość 123 czekam
Maco, a masz podejrzenia co do ewentualnej ciazy?

Gość ciągle czekam
Ja dostałam wczoraj okres póżnym wieczorem, po 22 :D:D:D:D Teraz trzymam z was kciuki. Będę zaglądać i Was wspierać :D:D

Gość 123 czekam
ciagle czekam-> :D super !

Gość 123 czekam
czyli okres przyszedl bez zadnych poprzedzajacyh objawow tak jak pisalas?

Gość jamiii
Fajnie już tym co dostały, macie problem z głowy, ja sie dalej martwię, heh chciałabym miec to jak najszybciej za sobą.

Gość przytulka
przyjdzie.musoi pzryjsc zcekamy z Toba

Gość mysia a
ze mna tez poczekajcie:* jak ja chce jutro go dostac:( jak jutro nie dostane to sie zalamie:(

Gość proxi77
Ja też czekam na okres ... choc biore Harmonet bo czekam na okres z niecierpliwością...bo brałam antybiotyki i nie wiem czy czasem nie obnizyły one skutecznosci pigułek anty. Dziś moj 4 dzien przerwy 7-dniowej w ten dzien zawsze dostaje okres ... mam nadzieje ze dostane do wieczora. Dodam ze boli mnie brzuch, dół brzucha od 2 dni...

Gość proxi77
dostałam okres. czy powinnam si e pozbyc negatywnych mysli?

Gość makatka.......
zabezpieczasz sie prezerwatywa proxi czy tylko tabsy?

Gość Słoneczko 1000
Ja też czekam na okres jestem po odstawieniu tabletek i juz ponad 40 dni nie mam okresu wsumie nie wiem co robic isc do lekarza czy czekac????????????

Gość przytulka
sloneczko tez czekalam i dostalam!!! mozesz isc do lekarza albo zrob test ja zrobilam byl negatywny a kilka dni pozniej okresik:)

Gość szanastakatam
a ile masz lat jamiiiii? moze pisałas wczesniej ale nie czytałam całego.......nie martw sie dostanesz okres i bedzie git

Gość jamiii
Mam 23 lata i biorąc pod uwagę moj problem, dla którego załozyłam to forum to można podsumować to słowami, że jestem stara i głupia. Jak mogłam se pozwolić na taki wyskok.