Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praska25

najpierw martwilam sie ze jest za maly, traz zaczynamsie martwic ze jest za duzy

Polecane posty

Gość praska25

Jestem w 19 tc. tak do 14 tc martwilam sie ze nic nie widac, a teraz juz jak normalnie stoje to sobie psioszki nie widze:O dziwne to uczucie. Mialam nadzoieje ze bede miala maly brzusio i moze unikne rozstepow- tymczasem dosc mocno wystaje;) Tzn ja sie bardzo ciesze- ale wolalabym miec ten bedziolek umiarkowanej wielkosci- nie taki olbrzymi brzdegol

Gość inke21
nie ma sie czym przejmowac, mi brzuch wyskoczyl dopiero na przelomie 5/6 miesiaca, w 7 kupilam dopiero pierwsze spodnie ciazowe wczesniej chodzilam z gumka a do 5 miesiaca normalnie sie jeszcze dopinalam jak szlam rodzic, mowili ze malutki brzuszek, w najszerszym miejscu mialam 105 cm dziecko wazylo prawie 3 kg pozdrawiam

Gość praska25
a wlasnie i pytanie:) dziewczyny w 19-20 tc ---> jakie macie mniej wiecej brzuszki? moze pytanie bedzie smiesznie sformuowane- czy jak stoicie prosto to widzicie sobie wloski na psioszkach?( powiedzmy ze to jest taka miarka:D)

Gość praska25
wlasnie- na to nie wpadlam:) przeciez mozna sie zmierzyc:D zaraz sie zmierze:) dziewczyny jak macie chwilke to siegnijcie po cm to sobie brzuchole porownamy:) i podajcie tydzien ciazy:)

Gość inke21
ja dopiero w 7 miesiacu przestyalam widziec :-P mysle ze w 19-20 powinno byc widac wloski :-P no chyba ze ja mialam taki maly brzuch

Gość praska25
ja mam 77a przed ciaza mialam w pasie 59;)

Gość praska25
bo ja mam prawie tam wygolone i mi wloski nie odstaja:) moze dlatego?:P sie pocieszam hehe a tak powaznie to chyba mam spory brzuszek;) ale ogolnie nie widac zebym byla w ciazy - mam taka pilke ktora widac jak sie rozbiore albo jestem ubrana w obcisla bluzke

Gość inke21
ja przed ciaza mialam 64 :)

masz malutki brzuszek dziewczyny z czercówek mają powyżej 80 w pasie a są w 15 tygodniu - ciesz się ja pewnie tez mam 77 jestem w 14 - ale ja mam alibi;) bliźniaki

Gość praska25
zdziwiona dzieki za odp:):D kurcze to masz podwojne szczescie- gratuluje;) fajnie tak:) czyli domyslam sie ze psioszki sobie nie widzisz - tak jak ja:D