Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleeeee

złoszcza mnie emgiranci z wyboru

Polecane posty

Gość mnie was zal
skoro jestescie tacy madzry to czemu tacy głupi i biedni ze za chlebem musicie jechac za morza i góry/

Gość UUUUUUUUUUUUUUUU
Ja pie******e jaka ty głupia jesteś.Czy ty nie oglądasz TV,nie czytasz?Ponoć jesteś inteligentna ale widać to nie idzie w parze z mądrością:-P

Gość chore wpisy pustaków
jak jesteście takie mądre/mądrzy to spróbujcie utrzymać rodzine tu w Polsce za 1200zł na ręke. a po drugiej stronie miec w zanadzu prace np w Irlandii za 8tys polegającąna myciu garów np. co wybierzecie?

Jeden wyjeżdża za chlebem, drugi chce odłożyć, jeszcze inny chciałby żyć w kraju, gdzie ludzie na ulicach się uśmiechają, gdzie nie w każdym BMW jedzie dresiarz. Nie twój zasmarkany interes, autorze.

Gość mnie was zal
1200? tyle to ja mam na waciki

Gość UUUUUUUUUUUUUUUU
No to chyba te 8000 na dlugo ci nie wystarcza:-P

Gość ludzie..
emigracja jest nie tylko z powodu chleba.Emigruja nie tylko Polacy,z kazdego kraju,np z Irlandii jada do US,a Polacy jada do Irlandii.Swiat zrobil sie bardzo maly.Ja osobiscie dziwie sie bardzo emigrantom z Italii.No,coz kadzy ma swoje powody.Jedno jest pewne,ze Ci,ktorzy maja cos do zarzucenia komukolwiek,kieruja sie zazdroscia,a to jest bardzo prymitywne

Gość chyba wam żal
ludzie... uważam,że masz rację. zazdroszczą i tyle tego, że ktoś się odwazył wyjechać. bo to jest odwaga i podziwiam

Gość mnie was zal
ja zarabiam 8 ale moj maz zarabia wiecej ,duzo wiecej niz ja pasi?

Gość mnie was zal
to jest odwaga hahahahahahahnhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to jest desperacja spowodowana nieudacznoscią

1200 miesięcznie na waciki? To musi być jakaś nieprzyjemna choroba, współczuję :P

Gość czy jest to
nieudacznosc?Znam dwa jezyki/oprocz polskiego/,zwiedzam kraje,mam prace,ktora lubie.Czuje sie pelnowartosciowym czlowiekiem,a Polska jako kraj zawsze bedzie miala szczegolne miejsce w moim sercu

i wszystkich ,ktorzy chrzania na forum jak to duuuzo w Polsce zarabiaja....a \"fstentni\" emigranici myja gary i liza dupy szefow za granica...sorry jeszcze nikomu nie lizalam...i nie znam nikogo kto by lizal...tutaj nikt sie nie trzesie ze strachu ,ze jutro nie bedzie mial pracy...jak nie ta ...to inna...

Gość ERASMS
mieszkam w Anglii i powiem wam ze czuje sie jak w raju :D stac mnie na wszystko, latam po calym swiecie na wakacje:D:D:D ale nie wszystkim sie udalo, widze tez rozpacz i alkoholizm. Gadam po angielsku jak anglik, bez jezyka bylbym gorszy od murzyna..

Gość ufo ufo ufo
wyjechalam kiedys z polski, nie za pieniadzem. z tesknoty peklo mi serce, wiec przynajmniej juz nie mam czym tesknic. po prawie 20 latach moglabym podjac decyzje powrotu, ale boje sie, ze bede musiala mieszkac w kraju takich durnych malostkowych zasciankowcow, jak autorka topiku :P nie obrazajac oczywiscie swiatych i rozgarnietych ludzi, ktorzy w polsce mieszkaja :) no i zacofana, monolityczna mentalnosc kosciolkowa tez napawa mnie trwoga :P

Gość ja mysle
autor/ka tego topiku jest niedoartosciowany/a

mozna byc emigrantem nie z wyboru? pl to juz dawno wolny kraj? no chyba ze autor ma znajomych lub rodzine ktora wywiezli..:O:O:O:O:O jestem emigrantka z wyboru i jest mi z tym suuuuuuuuuper, pl kocham i do niej juz niedlugo wracam!

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci