Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dog in the fog

sylwester tuż tuż. Akcja piękniejemy do Sylwestra !!!

Polecane posty

Kto sięprzyłączy do akcji dbania o siebie przed sylwestrem (oczwiście dbamy o siebie przez cały rok ale teraz szczególnie) by wyglądać szałowo i olśnić wszystkich?? Ja zaczynam kuracje od dzisiejszego wieczoru :-) Codziennie wpisujemy co dobrego zrobiłyśmy dla naszej skóry, włosów itp :) I dla zdrowia :) Postanowienie ogólne: nie wyciskaćnic na twarzy!!! Stosować codziennie balsam brązujący (Kolastyna, baaaardzo delikatnie wyrównany koloryt raczej a nie brązowienie, ale przynajmniej naturalnie) Dziś robie parówkę z ziół na twarz i maseczkę peel-off :)

no, ja sie oczywiscie chetnie przylacze- zero wyciskania ;), codziennie godzinak an rowerku, nie jedzenie po 18, herbatki ziolowe... ;] nic, tylko piekniec ;d

Gość krostki tu i ówdzie
a ja nie zdążę do Sylwestra:)

ja zawsze przed impreza chce usunac wszystkie syfki z twarzy i w efekcie jestem cala pocharatana na buzi:( tym razem nie rusze!!! dbamy o buźke!!!!!!! a na reszte nie narzekam:P

Planuje też potrzymać Waxa na włosach i zrobić płukankę :) Chociaż z raz :) A jak tylko bede w domu to szybciutko masć na pryszczyki :)) Odchudzać się nie musze na szczęście, głównie musze zadbać o cerę i włosy :) Wpisujcie Wasze hity maseczkowe i pielęgnacyjne w ogóle. A moze nawet propozycje makijażu na sylwestra i fryzury?? :))) Pozdro :)

Gość Ajja
Przylaczam sie do Was! Tez od dzisiaj nie dotykam twarzy! A poza tym: - zaczynam regularnie chodzic na solarium, zeby podtrzymac opalenizne, ale sie nie zjarac jak dresiara! - twarzy nie opalam, wiec pare dni przed Sylwestrem zaczynam uzywac kremu brazujacego - zabki juz wybielilam lekko paskami Blend A Med - do fryzjera jestem umowiona w dniu Sylwestra, ale przed ta wizyta planuje zrobic sobie plukanki z siemienia lnianego, albo wody mineralnej cieplej, olejku rycynowego, kilku kropel cytryny i herbaty - musze wzmocnic paznokcie Nail Tekiem, zeby mi ladnie urosly do Sylwestra - musze zregenerowac skore na twarzy - zwezic pory, wybielic przebarwienia, wygladzic ja i ujedrnic - musze zrobic jeszcze pare razy przed Sylwkiem peeling ciala i twarzy - musze kupic torebke i kosmetyki do sylwestrowego makijazu! To na razie tyle.

no to ja: -nie wyciskac twarzy -od poczatku grudnia zwalczam cellulit;) ( codziennie rano i wieczorem krem) -chcialbym pochodzic na solarium ale nie wiem czy to sie uda

cześć dziewczynki! ja przyłączam się do was ;) miałam trzymac dietę do świąt, ale dzisiaj rodzice byli na zakupach i przywieźli pełno słodyczy, więc za przeproszeniem obżarłam się jak mała świnka ;) ale od jutra znowu celibacik i zero słodyczy ;) duzo mineralki i zielonej herbatki ;) piorytetem będę również masaże zimnym strumieniem wody całego ciałka i specjalna pielegnacja twarzy ;) poza tym zadbam o paznokcie i włosy ;) jeszcze trochę ruchu by się przydało, nio i na solarke muszę się wybrać, chociaz tak jestem już opalona ;) to na tyle jak na razie :D

Gość ja zdezorientowana
Polece wam cos kobietki. Platki owsiane namoczone w goracej wodzie. I albo tym myc twarz albo zrobic sobie maseczke z tego. Efekt: oczyszczona i gladziutka buzia. Nie bedziecie musialy nic wyciskac. Myjcie rano i wieczorem az do godziny zero ;)

Gość halooooooo
dziewczyny jak tam dbacie o siebie?:)