Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnaaaaa

POMÓŻCIE DZIEWCZYNY - niepokojące objawy

Polecane posty

Gość niepewnaaaaa

No więc tak: pojawiły mi się w okolicach intymnych jakieś niepokojące objawy: zaczerwienienie, świąd, pieczenie - z pozoru wygląda mi to na coś jakby otarcie... Dla wyjaśnienia - chodzi TYLKO o zewnętrzne objawy, żadnych upławów jak dotąd (2 dni) nie mam. Może mi ktoś polecić coś? Jakąś maść odkażającą, przeciwzapalną albo coś? Albo wogóle doradzić cokolwiek?

Gość KSENKA27
:)niepewnaaaaa:) ---- kup w aptece ziola VAGOSAN koszt okolo 5-6zlotych.Na opakowaniu wszystko jest opisane do czego i jak to zrobic. Mysle ze to Ci pomoze. Pozdrawiam i zycze :) wesolych swiat. :)

Gość niepewnaaaaa
ksenka, a na co one są?? dzięki za odzew, choć jedna dobra dusza ;)

Gość młaaaaaaaaaaa
a proszku nie zmieniałaś?? albo płynu do płukania lub mydła?? Proponuję ( to babciny sposób ale mi pomaga na dziwaczne swędzenia lub pieczenia bez upławów) kapusta kiszona do jedzenia :)) kapucha zakwasza i tym sposobem zabija część bakterii

Gość KSENKA27
:)niepewnaaaa:) sa to ziola do przemywania okolic intymnych w stanach zapalnych pochwy sromu objawiajacych sie swiadem i uplawami. :)

Gość KSENKA27
:)niepwnaaaa:) Napewno Ci nie zaszkodza te ziola bez obawy:)

Gość niepewnaaaaa
dzięki dziewczyny... ale teraz to się martwię :( okazało się że mój M. ma podobne objawy... boję się że to coś poważniejszego może być... :(:(

Gość KSENKA27
:)niepewnaaaaa:) nie martw sie na zapas poprostu moze to miec od ciebe. Najpierw sie wylecz i nie współżyjcie az sie wyleczysz, maz tez moze uzyc tych ziol. Napisz mi czy Ty mialas pierwsza te objawy???

Gość niepewnaaaaa
ksenka właśnie że żadnych objawów nie miałam ani ja ani on. Ostatnio hmmm.. no powiedzmy że troszkę się zabawialiśmy (ale nie było pełnego stosunku) i po tym dostaliśmy oboje...

Gość KSENKA27
:)niepewnaaaaa:) Najlepiej zrobisz jesli pojdziesz do lekarza troche mnie zmartwilas piszac ze twoj maz tez ma te objawy.

Gość niepewnaaaaa
ksenka - no właśnie mnie też to zmartwiło troszku. Do lekarza pójdę jeśli nie przejdzie, ale póki co chciałam coś zastosować bo wizytę najwcześniej w styczniu mogę mieć.

Gość KSENKA27
:)nipwnaaaaa:) podejzewam ze jedno z was juz musialo miec to wczesniej ale nie objawialo sie . Tez moze byc to zmiana proszku do prania lub itp.

Gość niepewnaaaaa
ksenka, nie sądzę, kochaliśmy się parę dni wczesniej i było OK... Nie wiem, mam nadzieję że to zwykłe "otarcie" ;)

Gość KSENKA27
:)niepewnaaaa:) kup Sobie te ziola przynajmniej nie bedziesz sie meczyc przez swieta. i idz w styczniu odezwij sie do mnie i napisz co powiedzial lekarz.

Gość niepewnaaaaa
kupię kupię. I zobaczę, jak mi i jemu przejdzie w ciągu paru dni to z tym lekarzem poczekam ;) To dopiero 2 dzień trwa...

Gość KSENKA27
:)nepewnaaaa:) jesli chcialabys utrzymywac ze mna kontakt to moze bysmy sie jakos zgadaly i spisaly gg co Ty na to????

Gość ja mialam podobnie
zawsze pralam bielizne w pralce w proszku i nigdy tego nie mialam potem zaczelo sie pieczenie swedzenie i wogole zaszlam do lekarza powiedzial ze stanu zapalnego nie widzi kazal przemywac ziolami a bielizne zaczac prac recznie zwyklym szarym mydlem powiedzial ze jak to nie pomoze to zebym zglosila sie do niego ponownie dzieki Bogou to pomoglo i juz prawie 2 latka piore recznie mateczki:)

Gość niepewnaaaaa
ksenka, jasne, możemy się zgadać, znajomości nigdy za wiele ;)

Gość niepewnaaaaa
ja mialam podobnie - no ale żeby mój facet i ja od razu...? Chyba nie...

Gość ja mialam podobnie
wlasnie troszke mnie to dziwi ale moze poprostu to jest uczulenie a twoj facet tez ma wrazliwa skore to mogl sie zarazic zreeszta w takich miejscach nie trudno o komplikacje

Gość niepewnaaaaa
może, nie wiem... Dlatego właśnie pytam ;)

Gość KSENKA27
:)niepewnaaaaa:) mysle abysmy sie spotkaly na czateri w pokoju -kobieta- i na priv spiszemy sobie numery z GG ok??? Chyba ze masz lepszy pomysl. Niechce tu podawac!

Gość niepewnaaaaa
ksenka oki :) ja też nie chcę tutaj

Gość niepewnaaaaa
yyyyyyyy tylko jak się wchodzi na czaterię? ;))

Gość KSENKA27
:)nipewnaaaaa:) i co z moja propozycja?

Gość KSENKA27
:)niepewnaaaa:) wybierz pokuj kobieta i wpisz nick -NIEPWNA- TO NIE BEDZIEMY SIE SZUKAC J

Gość niepewnaaaaa
achaaa na tą czaterię ;) ksenka, ja teraz w pracy jestem i JAVY tu nie mam i mi nie wejdzie na czaterię.... :( zalożyłam takie "przejściowe" GG , nr 169394 - pisz na to

Gość KSENKA27
:)niepewna:) spisalam. to jest GG z pracy tak?? ok

Gość niepewnaaaaa
ksenka, to jest gg które sobie teraz założyłam ;) tak, w pracy. Napiszesz na ten nr to Ci podam mój właściwy.