Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qiagen

Dzisiaj spotykam się z moją rywalką...

Polecane posty

Gość dzidzia.a
jedna druga ponakręca, jedna drugą zdenerwuje - i po co Wam to laski? Nech frajer sam się martwi i wybiera.

Gość iwona g
zadzwoń i odwołaj szkoda stresów i nerwów Faceta weź na widelec i niech śpiewa albo ty albo ona i finito

Gość qiagen
dzięki bo chyba własnie tak zrobie nie wiem co ja sobie wyobrażam Ona i tak sie teraz bawi i pewnie jej to wszystko schlebia

Gość ruuu
Jesteś tego warta. Czemu sie nie cenisz. On ma w waszych głowach i serach wyłączność , a ty? chcesz sie na prawde dzielić? Nie wkurza cię to ;).Podpuszczam cie, ale moze lepiej pozłościć sie troche.

Gość qiagen
nie chce sie dzielic ale nie bede tez walczyc jak wariatka

Gość ruuu
Reagując na nią itd. dalejsz jej do zrozumienia...że jest zagrozeniem, że cie martwi. Potem jeszcze naopowiada różnych rzeczy twojemu facetowi. A zreszta dziewczyno, nie graj w to wiecej. Co on sobie myśli.

Gość ruuu
Zamiast na to durne spotkanie idź do fryzjera.

Gość iwona g
jesli facet bedzie wolał ją to cała walka na nic szkoda czasu i nerwów . przycisnij go i niech wybiera albo rybka albo akwarium w zyciu liczy cie tylko tu i teraz i niech wybiera

Gość ruuu
Ale nie wywieraj presji łazmi itp. Zwyczajnie, postaw sprawe jasno, że ty tak nie umiesz i nie chcesz żyć wiedząc, że jest jeszcze ta inna w waszym związku. Niech sam sobie pomyśli co by czuł, gdybys to ty swoimi wdziekami raczyła jego i jeszcze jakiego swojego kolesia. Nie szlochaj (będzie trudno :() ale postaw sprawy jasno.

Gość qiagen
chyba własnie tak zrobię chociaż... wiem głupia jestem

Gość ruuu
hmmm :( będziesz żałować tego spotkania ... ale wiadomo zrobisz co zechcesz...

Gość qiagen
pewnie bedę jesli sie na nie zdecyduje

Gość ruuu
będziesz, zniszczy ci święta ... uwierz...

Gość iwona g
nie jestes głupia, w drodze dowłąsnego szczęscia błądzimy i jesteśmy poddawani wielu presjomi egzaminom. Życie poddaje cie teraz jednemu z nich.. trudne ale możliwe do przełkniecia i akurat niewiele możesz zrobić bo wybó nieststy należy do faceta chyba że powiesz że ma sie wynosić wcześniej. Uczciwośc i szczerośc to podstawy fundamentu zwiazku raczej tego nie było u niego . Głowa do góry walcz i nie daj sie!

Gość ruuu
Chcesz sie porównywać potem ,zamartwiac co takiego w niej widzi, analizować jej słowa. Nie idź.

jesli masz jednak ochote na to spotkanie to ja bym na twoim miejscu wziela chlopa ze soba...i pogadaka face to face, zeby potem ona nie opowiadala mu jakis bzdur o waszej rozmowie...ty i ona tylko, to nie ma zadnego sensu...zostanie ci tylko mega niesmak...a rozwiazania jak nie ma tak i nie bedzie

Gość qiagen
ale ja nie szukam chyba rozwiązania nie chce jej o nic prosic mojego faceta tez prosiłam zebysmy sie spotkali w trojke ale nie chcial takiej konfrontacji

Gość ruuu
NIE IDŹ!!!! No co ci mamy jeszcze napisać. Ja juz więcej nic. Najlepsze rozwiąznie to daj sobie z tym spokój. Pomyśl o święach ,zajmnij sie pieczeniem przygotowaniami, to pomaga - wiem po sobie. W tamte świeta miałam wiele przykrości...ale to co z doświadczenia moge ci poradzic to nie idź, nie pisz nic do niej wiecej.

Gość FajnyGostek
nie ponizaj sie... olej go to sam wroci jak pies zobaczysz... :) tak pzregrasz... ;] powiedz ze skoro chce niech idzie do niej ale do ciebie juz nie ma powrotu,... zobaczysz tydzien i bedzie na kolanach jeczal :)

Gość qiagen
dziękuje Wam za rady przemyślę to wszystko jeszcze raz dokladnie napewno jutro się odezwę dziekuje tez za przykre słowa, bo czasami trzeba w łeb dostać tyle razy wygrywałam i nie walczyłam o to a tu masz

Gość jedna_płci_żeńskiej
trzymaj się, giagen :)))

Gość FajnyGostek
ty no ... badz dzielna nie uwazasz ze nie warto??? tak sie ponizac a jemu sprawiac sadysfakcje.. lol dziwne jestescie do skrajnosci do skrajnosci... :>

Gość qiagen
postaram się wiem że jeśli się zdecyduję to źle zrobię że pozostanie mi nie smak i nie wkurzajcie się na mnie to przez te święta bo miało być tak pięknie On teraz wyjeżdża na 9 miesiecy na kontrakt to miały byc piękne tygodnie dlatego tak bardzo mnie to boli i przykro mi

Gość ruuu
trzymaj się 🌻

Gość qiagen
jeszcze nie moge o tym powiedziec rodzicom, bo zawsze byli przeciwni temu związkowi święta spędzę sama jak palec, tylko Wigilia z rodzicami nie wiem jak przezyje te dni dlatego chyba nic nie jest mnie juz w stanie pzygnębic

a ja myslalam, ze ty masz porzadny koncept na ta ewentualna rozmowe... i jeszcze wyjazd faceta, gorzej byc nie moze...tu trzeba dac czas czasowi...nie ma inego rozwiazania. NIE IDZ!!!

Gość ktso tam sobie
mnie tez dziewczyna rzucila , poszla do innego .. i heh .... olac takie zera a nie tracic czas, pokaz mu ze jestes silna a on stracil cos wspanialego a nie ... :>

Gość qiagen
tylko nie pisz dajmy czasowi czas bo to tekst tej dziewczyny az mnie ciarki przeszły

Gość ruuu
Matko to po co ty jeszcze na to spotkanie chcesz iść. Słuchać jej? Po co? Ja cie nie rozumiem. Kiedy ja miałam historie z inna...to jak ona do mnei pisała zwyczajnie ja olewałam, nic nie odpisałam. Uwierz wyszłam na tym o wiele lepiej, ona sie mnei wstydzi teraz...

Gość qiagen
ale to Ona zniszczyła Twoj związek? czy na odwrót?