Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona jak diabli

Miała któraś z was coś takiego choć raz w zyciu??

Polecane posty

bo ja mialam 3 razy :( i nie wiem co to :( ostatnio mnie to złapalo też;( a wiec nagle obudziłam sie w nocy (chlopak mnie wołal i budzil po coś ) i chcialam oddychnac głeboko i nagle czuje ze nie moge oddychnac buzią normalnie głeboko bo brak mi tchu:(wtedy sie tak zestresowalam ze szok io jeszcze gorzej duszno mi bylo:(:( cholera co to mogło być??:(boje sie teraz ze cos złego:( poprzednie dwa razy jak sie mi tak stalo to wiem ze to bylo tez w czasie obudzenia sie szybkiego ze snu ale wtedy dodatkowo bilo mi cholernie serce :( potrzebowalam chyba 5 minut ostatnio aż zaczelam normalnei oddychac:(moze ktos juz tak mial kiedyś i cos powie..wiem ze musze isc do lekarza ale powiedzcie chociaż czy spotkalyscie sie z takim czyms:((z brakiem tchu w nocy)??:(:(

Gość KLEKSSSSSSSSSSSSSSS
MOZE ASTMA ALBO MASZ BEZDECHY - WTEDY SIE BUDZISZ NIESTY KOLEZANKO RADZE ISC PRZEBADAC SIE W TYM KIERUNKU

w ciagu mego zycia 24 letniego własnie stalo mi sie to moze 3 razy..wczesniej nigdy:(

Gość masz na sto procent astme

Gość dr Kołek
Nie pić, nie palić, unikać przeciągów 🖐️

Gość fffffia
Bzdura z tą astmą. Astma tak nie wygląda. Wiem, bo mam. Jak dla mnie objaw typowo nerwicowy. Idz do internisty, zrób badania, ale stawiam na to, ze wyladujesz u psychologa.

Gość własnie nie pale ani nie pije
wiec od tego to nie jest:(nigdy nie palilam zreszta :(

kiedys mialam nerwice lękową kurcze ale przeciez juz dawno z tego wyszłam:( boje sie wiec ze to astma bo kazdy mi tak mowi własnie ze to objaw astmy:(

a czy mozna miec objawy nerwicy nie denerwując sie ??chyba raczej nie :( bo włąsnie wtedy sie nie denerwowalam raczej wiec nie wiem czy to objaw nerwicowy??

Gość a ja 1234567890-
stawiam na nerwice

Gość jas i malgosia
to jest panic attack ja ostanio bylam u lekarza, bo dzialo sie ze mna taksamo od kilku ostantich dni, tez mialam przerwy w spaniu, czasmi mnie chwytal bol serca w pracy, no mialam przypadek dosyc powaznie mnie zabolalo jak bylm w pracy, praktycznie robiac relaksujace zajecie i mnie chwycilo, nie mogalm oddychac, bo mnie mocniej bolaoo, a nie chcialm brac oddechu, bo sie balam ze bedzie bardziej bolec/Ja na to choruje juz od jakis 8 lat... zyje z tym.. ale czasmi jest ciezko

KOCHANE MOJE JA WIEM ZE LEKARZ WIE LEPIEJ NIZ WY !! ale ja tylko pytam a kto pyta nie błądzi:)martwie sie bardzo i nie mowie z enie pojde do lekarza z tym ale chce was spytac bo wiem ze to siedzi wiele madrych osób a nawet czasem lekarzy:)pozdrawiam i dziekuje za dotychczasowe rady!

Gość jas i malgosia
tak tak, to nerwica :)

piszecie to o ataku paniki moje kochane ale włąsnie atak paniki czy histeri ma takie objawy owszem ale wtedy kiedy sie zdenerwujemy bardzo i wpadamy w ta panike wiec jak moge miec atak paniki skoro to sie stalo bez stresu bo zaraz po obudzeniu sie i nagle ....a nie denerwowalam sie wtedy przeciez zanim sie obudzilam:) atak paniki nastapil ale raczej pozniej czyli po zdarzeniu bo balam sie ze sie udusze wiec atak paniki byl wg mnie tylko skutkiem tego braku tchu:(:(

ZAPOMNIALAM NAPISAC O JESZCZE JEDNYM OBJAWIE :( w trakcie tego zdarzenia zaczela mi dretwiec jakby obrećz głowy cala i taki ucisk w glowie czulam..;(ale tak jak mowie sadze ze to przez ten atak paniki który byl skutkiem tego braku tchu:(dzieki za wszystkie rady!!

Gość ZÓLWIO BLOTNYY
ALE PIERDOLICIE LASCE ZA PRZEPROSZENIEM! JAKA NERWICA? PRZECIEZ LASKA PISZE WYRAZNIE ZE MIALA TO MOZE 3 RAZY W CIAGU ZYCIA ALBO I WIECEJ WIEC TO NIE NERWICA BO NERWICA CIAGLE SIE TAK OBJAWIA..!

do złowia blotnego: mialam 3 razy moze w ciagu zycia ten brak tchu w nocy ale taki [aniki mialam w ciagu zycia zbyt czesto bo cierpialam przez kilka lat na nerwice lękową i to co przezylam to tragedia ..naprawde.. ale juz dawno z tym wygralam ..wiec nie wiem czy to ma zwiazek z tym:(

Gość jas i malgosia
sluchaj kobieto jak poczytasz o objawach ataku paniki bedizesz wiedziala ze moze to sie zaczac (atak) w najmniej stresowej sytauacji. Byc moze przez wiele ostanio przesszlac, ale nie reagowalas nerwowo, a ty czasem nery sie kumuluja i dostajesz ataku w najmniej spodzioewanyum momencie

wiesz co... ja miałam tak kilka razy w swoim życiu, pomagało mi tylko jak się zaraz czegoś napiłam, bo coś mi się jeszcze z gardłem działo, takie wysuszonw, i żeby oddychać musiałam pić ... kilka razy tak miałam i też nie wiem co to jest ;O

Gość jas i malgosia
ja po ataku paniki trzese sie jak alareta i jest mi bardzo zimno. Wiadomo ze jak masz bole w okolicach serca bedziesz sie bac ze zaraz dostaniesz ataku serca ale do tego nie dojdzie, bo to nawet nie jestr konkretnie bol serca, ale bol w okolicach serca, poniewaz jest zawahane krazenie

Gość jas i malgosia
aha, jeszcze zapominialam dodac ze 1 na 10 osob to ma

stokrotko kochana własnie ja pierwsze co to kazalam memu facetowi przyniesc mi wody zeby przepić :)powaznie:) i jak przepilam tak sobie to mi zaczelo ustepowac:(ale włansie ta niepewnosc co to jest jest najgorsza..dobrze z enie jestem z tym sama chociaz:(

jaś i malgosia dziekuje za twe dobre rady!naprawde ! wiesz ja tez sie zawsze trzese jak galareta po tym jakbym normalnie padaczke miala.. ale nie mam zadnych bolow serca własnie ..czasem mie kluje serducho ale nie boli podczas tych atakow :(

Gość retisszzzz
haha asmiac mi sie chce !przeciez to typowe objawy astmy sa ..co ma brak tchu wspolnego z nerwicą i to jeszcze wtedy kiedy dziewczyna spi i sie nie ma czym denerwować..bez jaj!!to początki astmy oskrzelowej

Gość chorowitka
Ja kilka lat choruję na astmę oskrzelową i nigdy czegoś takiego nie miałam.

Gość to na 100 obajw bezdechu
sennego bo pisalas ze tylko w nocy wiec to na stówe to ..nerwica i ataki paniki wystepuja tez w dzien wiec to odpada

Gość sasasagfg
dokladnie tak:bezdech senny albo astma .. napewno nie nerwica. bo masz to tylko nocami wiec sprawa jasna

Gość TO JAK NIC GRUZLICA JEST

to paraliż senny, mózg już się obudził, ale ciało jeszcze śpi, ty wysyłaś sygnały że chcesz ruszyc nogą, ale ona cię nie słucha:) To trochę nieprzyjemne, ale nic się nie bój.