Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona jak diabli

Miała któraś z was coś takiego choć raz w zyciu??

Polecane posty

Gość TO JAK NIC GRUZLICA JEST
paraliz senny??co ty gadasz lasce??ona nic o nodze nie mowila tylko o braku tchu!

dziekuje za rade ale paraliz to chyba nie jest senny bo wtedy bym sie niemogla ruszać a ja moge sie ruszac spokojnie tylko brak tchu jest problemem:(

dzieki mimowszytko za rady

Gość to astmaaaa

Gość tarczycaaaaa

Gość tarczycaaaaa
idz sie leczxyc

Gość ja tak mialam np przy chorobie
jak mialam katar i nos zatkany to czasem tak mi zatykalo tez w gardle i tez sie budzilam cala zeschizowana ale mam tez astme wiec nie wiem tak na prawde od czego to druga strona z nerwicy tez to moze byc

Gość amberka ja
nawrot nerwicy ...i dobrze o tym wiesz tylko sie oszukujesz i wolalabys aby to wyszla jakas choroba....a nie nerwica prawda/ i dobrze wiesz ,ze ataki paniki zdarzaja w nerwicy nagle ,niespodziewanie ,w momentach spokoju a nie jak powszechnie sie sadzi ,ze jak sie zdenerwujemy! ba nocne leki z waleniem serca to tez objaw nerwicy-takie objawy sa tez przy bezdechach.....ale skoro mialas nerwice to pewnie sie teraz obawiasz ,ze to wlasnie ona powrocila-niestety jest to bardzo prawdopodobne bo ona ma tendencje do nawracania.....sorki za wyklad ale tak to wyglada.....

szczerze mowiąć wolalabym by to byla nerwica niz co innego naprawde:( ale to nie od nerwicy raczej bo w jej czasie trwania mialam tylko ataki paniki i duszenia sie z tego powodu a teraz mowie o ttym braku tchu nocnym:(ale dzieki

Gość amberjka mylisz sie
dziewczyna ma bezdech senny jak nic .bo skad ten brak tchu nocny??bez jaj pozatm 3 raz yw zyciu to trochemalo tych atakow braku tchu miala.

Gość amberka ja
nie postawie jej diagnozy przezx neta i tak powinna isc do lekarza....ale miala nerwice i ja ja mialam i mam znow i takie sensacje jak u niej kila razy mialam choc u mnie noce sa raczej spokojne ,gorzej w dzien a przy bezdechach nocki sa raczej wszystkie takie a nie od wielkiego dzwonu,to w nerwicy sa sporadyczne

wiecei to moze byc z nerwow ja mam czasem tak w ciagu dnia nie codziennie ale czasem zdarza mi sie ze na chwile trace oodech tak jakby mnie ktos scisnal na chwile i zatamowal doplyw powietrzai nie zdaza mi sie to wtedy kiedy sie denerwuje ale wiele lekarzy mi to mowilo nawet alergolog ze to moze byc z nerwow

Gość a ja mam tak ze
czasem mnie zakluje serce, i tez wtedy nie moge oddychac, bo jak chce zlapac powietrze to mnie kluje ejszcze mocniej, i wtedy jakies 30 s musze byc na bezdechu ewentualnie wypuszczam powietsze powoli, masakra, to jest, tak mnie wtedy kluje:( a potem przechodzi i moge oddychac normalnie:)

hehe starosc nie radosc :P

Gość nic tam nie widac
ale pierdolicie .to astma!!

Gość co takiego
jasne ze astma anienerwy ja sie denerwuje tyle lat i niemam braku tchu

Gość to nerwica
wejdź na topik MOJA NERWICA i wszystko bedziesz wiedziec w tym temacie ;)

Gość muma
to jest zespół niespokojnej nogi

Gość nie wiem sama
to astma lub zatoki

Gość vfaaa
Nie pieprzecie z tą astmą. Macie astmę? Wiecie jak ona wygląda? No to nie gadajcie. Astma to nie bezdech, ale zwężenie kanalików oskrzelowych, trudności w oddychaniu, charakterystyczne piski i świsty, potrzeba odkaszlnięcia, dużo kaszlu. Atak astmy może w skrajnych przypadkach prowadzić do bezdechu, ale jest dość spektakularny, że tak powiem, stawiający cały dom na nogi. A potem, jak przechodzi, jest dużo wydzieliny, którą się odkaszluje godzinami. Brednią są również teorię: jaka nerwica, skoro się nie denerwuje. Jak się denerwujesz, wkurzasz, i wywalasz emocje, nie będziesz mieć nerwicy, przynajmniej na pewno nie somatyczną. Newrica somatyczna bierze się z t ł u m i e n i a emocji. Więc pozornie niby nic się nie dzieje. I naprawdę nei trzeba mieć do tego wielkich powodów, wszyscy żyjemy w pośpiechu i stresie.

Gość DO VFAA
ALES MĄDRA !!SMIECH NA SALI.. TO CO TY MYSLISZ ZE TA LASKA MA NERWICE?? MOZE TO JEST COS POWAZNEGO Z PŁUCAMI..JAK MOZNA DOSTAC BRAK ZŁAPANIA DOLNEGO (CZYLI BUZIĄ ) ODDECHU NAGLE PO OBUDZENIU SIE I PIEPRZYC ZE TO MOZE BYC NERWICA??A TO DOBRE//

Gość to depresja oddechowastraszne
hahahha