Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna....

Mam poważny problem...

Polecane posty

Gość taka jedna....
wtydzisz sie pochodzenia >>> może masz racje spróbuje ;)

Gość taka jedna....
wroclawiaczek >>> ale mi tak trasznie wstyd sie do tego przyznac to jest silniejsze ode mnie :O

Gość rose rose rose
taka jedna...>>> probuj, przeciez nie masz nic do stracenia, mozesz tylko zyskac!!! :):):)

Gość wtydzisz sie pochodzenia
no wiesz tylko bez zadzierania nosa ;) trzeba byc soba :)

Gość taka jedna....
wtydzisz sie pochodzenia >>> ma się rozumieć ;)

Gość wroclawiaczek
daj sobie spokoj!Sama robisz problem! Chcesz zmienic podejscie innych a sama masz z tym klopot!Zacznij od siebie!Liczy sie czlowiek! Ja tam mam duzo znajomych ze wsi-studentow i innych i wcale nie czuje roznicy! Jest mi wszystko jedno skad, kto pochodzi!Wazne jest jakim jest czlowiekiem...moze powinnas zmienic znajomych jesli wstydzisz sie bo podswiadomie czujesz, ze by Cie wysmiali itp.

wiem co mowie, jestem corka alkocholika :D , moi rodzice rozwiedli sie . Mama bardzo wiele osiagnela naprawde wiele, ale...domu nie mialam...to nie byl chlod..to mroz! Mama uchodzi za bardzo zlego czlowieka...hm...wredna suke... wiele razy spotkalam sie ,ze jak ktos mnie nie znal .... ale przy blizszym poznaniu :D. jestem szczesliwa posiadaczka kilku naprawde wspanialych przyjaciol! Mialam okazje sie o tym przekonac...w/g przyslowia znanego...

Gość taka jedna....
moich znajomych nie wstydze się, ale nowo poznanych osób

alkoholikiem :D:D:D

no i nie "powinnam" sie na forum wypowiadac... z Taaaaka dysortografia? i dysleksa? absolutnie...hahahahhah

Gość wroclawiaczek
jedna rada- poznawaj i zadawaj sie z normalnymi ludzmi, reszte olej i sie nie łam dziewczyno!

wroclawiaczek :D

Gość taka jedna....
DZIĘKUJE WAM BARDZO ZA TE SŁOWA OTUCHY!!! i dobre emocje od WAS bijące 🌼 czyli uważacie, że naprawde wartościowy człowiek nie patrzy na pochodzenie, kto jak ma w domu itd. itp. ... tylko na osobe drugiego czlowieka? jaki jest itd...

ludzie ktorzy nie rozumieja lub co gorsz udaja tylko ,ze rozumieja...sorry sio! trzymaj sie od nich z daleka!niech se spokojnie w swoim "idealnym" swiecie zyja...a Ty sie otaczaj ludzmi z klasa i juz Nie komplikuj:D

Gość taka jedna....
Dziekuje WAM wszystkim a mozecie mnie wspierac w wplnych chwilach??? :) odrazu lepiej sie poczulam

OCZYWISCIE, Z CAAAALA PEWNOSCIA! P.S.alez prosze,cala przyjemnosc po mojej stronie:)

owszem moge :) od czasu do czasu....

Gość wroclawiaczek
Odwagi dziewczyno! I powodzenia! Nie jestes gorsza! Trzymaj sie!:-)

Przypomnialo mi sie, ze znam jedna Kasie ( we wielkim miescie mieszka ). Ze wsi kasia pochodzi, ale jak ja poznalem, to mi powiedziala, ze jest z malej wioski i ze ledwie skonczyla zawodowke w Polsce. Jak Kasia mowi po polsku, to wiesz co... sloma z butow! Jest bardzo wulgarna. A jak po francusku, to mowi bardzo ladnym jezykiem - szlachetnym. Czy tak, czy inaczej, Kasia ma jakas klase - bo nie ma kompleksow. A jak jej na otwarciu wystawy przygadal taki jeden Laurent ze szlachetnego rodu ( ze jest dosyc prosta ), to tak mu odpalila, ze az go wykrecilo! Wszyscy sie z niego smiali, a Charles chcial kasie zabrac do swojej posiadlosci nie daleko Deauville, zeby z nia spac, bo ona jest nawet bardzo ladna. I tak z nim nie pojechala, powiedziala: - Z tym hyclem? !! A jak on ja zapytal, co znaczy \"ztimislém\", to mu powiedziala, slodko sie usmiechajac: - Non, merci, chéri. ( ze uprzejmie dziekuje ) Co Ty sie przejmujesz! Badz soba! Jak mozna, to mow, zes ze wsi! Tylko sie tego nie wstydz, bo Cie wtedy zaszczuja, beda sie litowac.

no to dobrej nocki zycze🌻 🖐️ 😴

Gość rose rose rose
Spokojnej nocy wszystkim :)

swiete slowa >>>nie davidek

Gość taka jedna....
jeszzce raz wszystkim dziekuje 🌼 dobranoc do napisania

Znalem jedna dziewczyne... ( dlaczega ja ja stracilem?? !! ) Ktora ujela mnie tym, ze na studiach prawa nie kryla nic a nic, ze z prosciutkiej rodziny. Bywalem u niej w domu - w jakies gusla wierzyli. Ale ona bardzo kocha swoich rodzicow, szanuje i sie nie wstydzi. Skonczyla studia, jest teraz prezesem sadu w duzym miescie. ( Ladna, ryza blondynka... )

Gość wstydzisz sie pochodzenia
dobry wieczor! a co tutaj takie puchy? pozdrawiam!

Gość taka jedna....
dobry wieczór chociaż u mnie wcale nie taki dobry a u Was co słychać?

U mnie przed chwila byly sztuczne ognie - naprzeciw moich okien! Film dzieciom pokazywali - na duzym ekranie ( jakas francuska bajke ). Jak ja bylem malutki, to do mojej wioski przyjezdzalo kino objazdowe takie - z autobusu rzucali film na dom Grzechowiakow ( bo byl tynkowany ), a prad brali od nas, to ja nie musialem placic za bilety i juz. To byly piekne czasy, bo u nas we wiosce nie bylo telewizorow, to dzieci przezywaly kino na scianie domu - czego wcale nie znaly zadne dzieci miastowe, bo mialy telewizory. Usmiechnij sie "Taka jedna"!