Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna....

Mam poważny problem...

Polecane posty

Gość allegra8stad
wiesz , ja cie rozumie.Bo ja mialam ten sam problem . Opowiem ci moja historie. Pochodze ze wsi .Rodzice rolnicy.Skonczylam tylko szkole zawodowa, bo na dalsza nauke nie bylo kasy. Jak mialam 20 lat ,wyjechalam za granice. Po 4 latach pobytu (z powrotami do Polski oczywiscie) poznalam chlopaka, za granica -Polaka.Zakochalam sie , ze wzajemnoscia. Znalismy sie jakies 2 miesiace, zblizaly sie swieta B. Narodzenia, on pojechal do Polski , ja tez (ale nie przyznalam mu sie ,niby bylo , ze ja zostaje ) Bo sie wstydzilam swojego pochodzenia,tego , ze nie mamy lazienki, i duzego domu.Gdy wrocil ,pokazywal mi zdjecia , jak zobaczylam jego dom ,to mi sie plakac chcialo(jaki to on bogaty) oczywiscie nie pokazywalam tego po sobie. Po roku znajomosci przyjechalismy do mnie . NIestety , nie spodobalo mu sie u mnie , ale byl juz na tyle zaangazowany, ze nie zrezygnowal z milosci . Chociaz , wyznal mi, ze gdyby mnie poznal w Polssce, to by zrezygnowal (ze nie jestem bogata-przykre ,prawda , ale jednak prawdziwe. Bedac za granica dorobilam sie juz troche kasy(wtedy mam na mysli) moje konto w banku uroslo, biedna ,jednak nie tak do konca. Moja rodzinka chodz biedna , przyjela go bardzo serdecznie,(wielkie zakupy , dobre obiady), zeby nie czul ,niby tej biedy . Gdy ja pojechalam do niego , nie uwierzycie,na sniadanie nikt mi nie zaproponwal nawet szklanki cherbaty,zalosne -prawda. Potem doszlo do klotni,bo bardz zle sie czulam u niego w domu, zaraz chcialam wracac do swojej biedy(pomyslalam ,lepsza szczerosc w biedzie , niz bogactwo na pokaz . Na zakonczenie tej histori , dodam ze zostalismy malzenstwem(mozecie sobie wyobrazic slub , moi -chlopy , a jgo amerykanie -dumni jak paw ) no moze tylko nie z tego ze wybral wybranke z biednej rodziny (bo konta przeciez nie widac) Do tesciow , nie nawidze jezdzic ,bardzo zle sie tam czuje ,dodam ze do dzis sie wstydze swojego pochodzenia. Nawet w dzisiejszym zyciu,dla meza to powod do dumy ,skad pochodzi ,dla mnie nie. Tak ,ze wiec doskonale cie rozumie, chociaz prosze cie ,nie bierz przykladu ze mnie,bo to zle wstydzic sie swoich rodzicow i swoich korzeni . Pozdrawiam.

Gość wstydzisz sie pochodzenia
hey! kurka z tymi swietami normalnie gonitwa! ja tylko na chwileczke! WESOLYCH SWIAT KOCHANI! 🖐️

Gość NITFI
A JA NIE LUBIE SWIĄT TESCIOWA I TE FAŁSZYWE UŚMIECH ŻONY SZWAGRA FUJ. ZNACIE JAKIŚ SPOSUB ŻEBY ZANIEMUC NA WIGILIE

Gość taka jedna....
allegra8stad >>> Ciebie mozna jedynie miec za wzor i podziwiac za to ze dalas sobie rade mi pomalu zaczyna brakowac na to sil niby koncze studia ale nie wiem co dalej zrobic ze swoim zycie , pracy brak :( , zadnych perspektyw na przyszlosc no po prostu beznadzieja :O

Gość taka jedna....
dzieki za zyczenia Wam wszystkim rowniez zycze wszystkiego co najlepsze 🌼

Gość allegra8stad
slonko , za jaki wzor , za taki , ze ciagle sie tego wstydze , nie jestem juz malolata , a zona i matka , sama sie sobie dziwie i chcialabym to zmienic.

Gość taka jedna....
wiec to (nasz dom rodzinny, atmosfera w nim) odciska piętno na całe dalsze życie :( allegra>>>ale Ty masz już swoją własną rodzine zalozylas ja i ona sie teraz liczy , masz swoje wlasne zycie, zyjesz jak chcesz a ja nie jestem ciagle niezalezna :O

witam w tym pieknym dniu swiatecznym! dziweczynki polecam ksiazeczki do przeczytania! "Elementarz zycia" Tadeusza Niwinskiego!,ksiazka ta napisana jest przez faceta,,wiec jezyk prosty..i dobitnie..czasami potrzebne jest ,zeby ktos powiedzial pewne prawdy glosno i wyraznie... Louise L. Hay "Pokochaj siebie, ulecz swoje zycie"...to z kolei pisala kobieta..miekko..i dobitnie:) No I oczywiscie po przeczytaniu lektor poprzednich..i prztswojeniu...oczywiscie "Alchemik" Paolo Cohelo:D... jak tam po Wigilli? brzuchy...a Mikolaj byl?

Gość taka jedna....
WITAJ!!! ksiazki na pewno wczesniej lub pozniej przeczytam , moze choc troche pomoga w zmianie myslenia na bardziej pozytywne dzieki 🌼 moj osoboisty brzuch stanowczo przejedzony :O

jejuuuuu moj brzuch!

a co tutaj takie puchy?he? wszyscy sprzataja po swietach?czy jak? Taka jedna>>> jak samopoczucie? bo u mnie srednio...po owym roku ...dieta...sie w spodnie nie mieszcze...afera! duze jest piekne!:D a ja jestem duza piekna kobieta...:)

Gość taka jedna.....
U mnie lipa :( dzisiaj mam potwornego doła :(

Gość taka jedna.....
"a ja jestem duza piekna kobieta..." wtydzisz sie pochodzenia >>> tak trzymac ;)

Gość taka jedna.....
posłuchajcie!!! mnie ten problem daaaalejdręczy :( nie mam pojęcia jak mam mu Wyjawić prawde, że mieszkam na wsi itd.... bla..bla...bla... boże jak ja się męcze! :(

Gość allegra8stad
slonko - powiedz prawde. Jak kocha , to zrozumie. Jezeli nie zrozumie , to znaczy , ze nie byl ciebie wart. Ja zaluje , ze nie powiedzialam mezowi wczesniej. Byc moze moje zycie potoczyloby sie inaczej i uniknalabym wiele cierpien i rozczarowan .Uwierz , ze tak bedzie najlepiej Wspanialy , kochajacy i wartosciowy czlowiek powinien zrozumiec . Byc moze kiedys bedziesz zalowac , jak zaluje ja . Pozdrowionka!!!!!!!!!1

Gość taka jedna.....
allegra8stad >>> 🌼 dziękuje, że "ze mną jesteś" masz racje jedyny sposób żeby sprawdzić jego (jego reakcje) to powiedzieć mu prawde tylko, ze ja tak bardzo się tego boje , nie wyobrażam sobie jak przechodzą mi te slowa przez gardło... :(

Gość allegra8stad
I co slonko powiedzialas mu ?

Gość taka jedna.....
nie jeszzce mu nie powiedzialam :( wyjechał w sprawach służbowych spotkamy sie najprawopodobniej na początku lutego :O