Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

pomocy , moj facet nie chce ze mna juz spac od 3 miesiecy

Polecane posty

Gość pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

pomozcie prosze Przerazilam sie i pomyslalam , ze mnie zdradza jak nic Wybadalam cala sprawe, dokladnie i bez jego wiedzy. Okazalo sie, ze nie ma nikogo i spedza czas wolny w domu , nigdzie sie nie szweda czemu wiec uika seksu ze mna? Nawet jakbym mu sie znudzila, nie sadzicie ze to dziwne jak facet rezygnuje z tego majac dziewczyne chetna? Niebrzydka, zadbana, uczuciowa?

Gość vccv
spokojnie ja mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny ..Co to jest 3 miechy wobec 25 lat..

Gość Victor7070
Może sie umyj......................

Gość ma inną
to chyba jasne

Gość to normalne
teraz bzyka mnie to niewyrabia chłopina co sie dziwisz

Gość bystry
to prześpij sie zemną :D i bedziesz miała z głowy faceta:)

1 ) A nie wpadłaś przypadkiem na to, żeby go spytać w prost o powód ? 2) Jak wybadałaś, że nikogo nie ma ? :P

Gość powodow moze być wiele...
może jest zmęczony? może zawsze jesteś bierna a on nie ma siły wszystkiego rozgrywać? może czymś go uraziłaś? może... proponuje byś jeszcze dziś wieczorem dała mu JASNO do zrozumienia że masz ochote na seks i spróbowała go zachęcić. Jak nie podziała to masz tylko jedno wyjście: szczera rozmowa. powodzenia

Gość moze zrezygnowac nawet ...
z zadbanej jesli mu sie znudzi, czyli jesli Twoj facet sie przejadl sexem z Toba, albo w waszym zyciu sexualnym goruje rutyna (czego nie wiem) :) Poza tym faceci nie lubia chetnych kobiet na dluzsza mete, nawet jesli sa ladne, moze daj mu troche odpoczac, albo wymysl jakas wciagajaca gierke, zeby przejsc do konkretow

Gość bez_niku
moj tez tak kiedys robil...po prostu unikal seksu mowiac,ze boli go glowa, nie ma ochoty, jt zmeczony, duzo pracy..a dobrze wiedzaial jaki mam temperament i,ze dla mnie to wielka \"kara\" funkcjonowanie bez seksu..Co sie pozniej okazalo..?ze cos mu sie tam w glowie nie podobalo co do wizji naszego zwiazku..i po prostu myslal,ze da mi tym do myslenia..i moze cos zaczne zmieniac..a nie w glowie mi \"glupoty\"..;) (to oczywiscie w nawiazaniu do czestego seksu;) ) Tak wiec porozmawiaj z nim otwarcie...bo jest to ewidentny znak,ze cos nie gra..i moze jest juz z toba tylko tak po prostu by byc...czekajac na to ,ze sama wyczujesz chlod emocjonalny, stracisz poczucie stabilizacji,milosci i bezpieczenstwa..i sama zaczniesz rozgladac sie za kims innym..