Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gunia113

Klub wsparcia

Polecane posty

nie ważyłam się wogóle więc nie wiem. ale moja mama powiedziała że troszke widać. a jak ona już tak mói to musi być wiodać bo ona jest bardzo sceptycznie nastawiona do obżarstwa i zawsze mi mówi ze musze schudnąć;/

Agatko.. przeczytałam o Twoich problemach z bulimią na innym topiku.. Chcę żebyś wiedxziałą że możesz zawsze na mnie liczyć.. zawsze jeśli będziesz znów chciała zwymiotoać opisz jak się czujesz tu na forum.. Zawsze jak tylko będe mog.ła wejde i postaram się Ciebie pocieszyć:) Mi dziś jest bardzo trudno.. próbuje trzymać się tego co jest dozwolone w tej diecie.. ale uwielbiam budyń czekoladowy i dziś zjadłąm z niego tą górną część taką zastygniętąbo ją uwielbiam...;( nic nie mogłam na to poradzić..Spróbowałam też jajecznicy czyjest dosyć słona.. Ehh.. oprócz tego zjadłam jabłko,banana i troche kapusty...

giniu ja nie wymiotuje wiesz!naszczescie ale potrafie sie zakwatowac 2 razy w zyciu schudlam po 20 kilo jestem silan potrafie bo nikt 2 razy by pod rzad nie schudl tyle ale jetsem jak kon z klapkami na oczach dwie skrajnosci albo cos robie albo ni c dlatego powloi sie ucze teraz najewazniejsze z ejem male posilki co 2-3 godziny bo to najwaznijesze i dziekuje za twoje wsparcie !jestem sportowcem ale nie leniem tylko brka mi milosci

To zupełnie tak jak ja.. Jak już się odchudzam to potrafie nic wogóle nie jeść.. a jak mam pilnowac wagi to już mama wszytsko gdzieś i jem ile wlezie:/ to jest okropne:/

Ja mam znowu doła :( ech ... jak mi smutno i zle 😭 tak sobie mysle czy to moje całe \"odchudzanie\" ma jakis sens :( ... na nic nie mam ochoty :( ... ehh .... zasnąć i już więcej się nie obudzić Mam nadzieje , ze wy jesteście w lepszych nastrojach ...

Kochane dziewczyny czy my wszyscy musimy mieć taki melancholijny czas. Może to żal za odchodzącym rokiem. To prawda, że odchudzanie to trudna praca. Trzeba więc coś zrobić by nie trzeba było wykonywać jej za kilka miesięcy raz jeszcze. Ja jak mam dużo pracy to jem dużo mniej. Trudno jest mi ze wszystkiego rezygnować. To podobno nie na tym polega. Mój syn mówi iż należy się ruszać. To najlepsze odchudzanko. W Nowym 2007 Roku samej wytrwałości, zdrowego postępowania w trosce o własne zdrowie i sylwetę.

Treniewa :) Aby ten nadchodzący rok 2007 🌻 był dla Ciebie szczęsliwy , dobry i pełen radosnych dni :) ... a ja siedze jutro w domu :( ... chyba pójde spać jestem strasznie samotna :( ...ehh szkoda gadać ...

Guniu ale bedziemy sie wspierac prawda damy rade prosze cie o to cche miec ciebie jako internetowa kumpele!dzis zjadalm 5 posilkow co 2 godziny male bo male ale narazie nie jestem glodna teraz pije winko

Oczywiście Agatko będziemy się wspierac i damy nrade.. ja dziś troche podjadałam bo robiłam sałatki na jutro;( ale tylko troche:P Jutro mnie nie będzie bo wyjeżdża,do Warszwawy na Sylwka i wracam w poniedziałek w nocy:) Zyczę Wam kochane dziewczynki szczęśliwego nowego roku:):)

ciesze sie guniu jutro rano sie zwaze!ale dzis zdrowo jadlam teraz wypilam winko jutro tez 5 malutkich posilkow

A co tu tak pusto??:( Gdzie się podziewacie?? Ja spędziłam miłe 2 dni w stolicy.. niestety dietke musiałam sobie tam odpuścić ale teraz zaczynam ostro:)

Mój Sylwester nie był szampański, mam synka pirotechnika, który na pewno poszedłby w nocy i wystrzelił wszystkie \"petardy\'\" Dlatego też już od kilku lat spędzamy go w domu z naszym najmniejszym szczęściem. Starsi chłopcy byli na prywatkach, szczęśliwie wrócili, zadowoleni a to cieszy. Huku też trochę było ale to wszystko pod męską kontrolą. Oprócz tego bardzo bym sobie życzyła aby marazm w moim życiu mnie opuścił. Może jak to napiszę to się spełni!!!!!!!!!!!!!?????????????????????Trochę wierzę w tą SIÓDEMKĘ w tegorocznym 2007 roku. Każdej z Was Kochane życzę LUDZI wokół WAS. Proszę wierzcie mi, że to w konsekwencji najważniejsze.❤️🌼❤️🌼❤️

Może to trochę pomoże NAM WSZYSTKIM kiedy będzie nam gorzej. *............_. ,-\'``; . . . . . . . . . .,`. . .`-----\'.. . . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- . . . . . . . . . . ,\'. . . . . . . .o. .o__ . . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . (#) . . . . . . . _. \'`~-.. . . . . . . . . .,\' . . . . . . .,. .,.-~-.\' -.,. . . ..\'--~` . . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/ . . . . . /. ,\'___. . . . . . . . . . . . /\'`-.l. . . `\'-..\'........ . . . . . ;. . . . . . . . . . . . .)-..... Jeżeli jesteś sama... . . .l. . . . .\' ---........-\'. . . ,\' i nie masz nikogo do . . .\',. . ,....... . . . . . . . . .,\' przytulania . . . .\' ,/. . . . `,. . . . . . . ,\' weź po prostu MISIA . . . . .. . . . . .. . . .,.- \' i usciskaj . . . . . \',. . . . . \',-~\'`. ; MISIAKA . . . . . .l. . . . . ;. . . /__ . . . . . /. . . . . /__. . . . .) ^^ . . . . . \'-.. . . . . . .) . . . . . . .\' - .......-`

Czy Wszystkie koleżanki już straciły nadzieję na zgubienie kilogramów? Z pewnością to tylko nawał różnych obowiązków. POZDRAWIAM z MISIEM!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość guni113
Witam kochane:):) Wracać mi tu w tej chwili!!! Ja przez te ostatnie dni nie miałam dostepu do kompa i tak to wyszło;( Odchudzanie idzie mi bardzo dobrze:):) Ograniczyłam jedzenie i jakoś to ładnie mi wychodzi:P

Gratuluję Ci Guniu ograniczyłaś jedzenie. Cieszę się. Mnie jest trochę więcej po tych świętach. Muszę poćwiczyć. Pozdrawiam Ciebie i inne Dziewczyny Bardzo Serdecznie

ja znow od jutra tocze walke dwa dni ajdlam jablka i teraz wlasniwe sie troszke najdalm ale mam rozregulowany organizm !roznie spioe roznie wstaje jem i tez dlatego!okropnie mi brzuch i rece utyly

z moją dietą coraz gorzej.. jestem teraz w domku i jem chyba za dużo;( ehh;/ musze się bardzeij postarć.. bo ciężko jest strasznie.musz esobie poradzić z tym ciężkim okresem jaki teraz dla mnie nastał..

guniu sproboj prosze Cie naprawde jak sie je 5 malutkich poilkow to nawet na slodkie sie nie ma ochoty serio wiem to sama !regluje sie metabolizm i cukier nie spada gwaltownie i nie rzucasz sie na slodkie

Gość kajka80
czesc milym paniom moge sie przylaczyc o wspolnego liczenia kalorii. mam 26 lat, 164 cm i od 6 dni jestem na diecie 1000 kalorii, schudlam juz prawie poltora kilo. 2.01.2007- 61,9kg 7.01.2007- 60,3kg ma byc 55kg. a potem jak dam rade 51kg.

Gość kajka80
jestem na 1000 kalorii kiedys tak schudlam 8 kg tylko ze wrocilam do starych nawykow no i dupsko uroslo.schudnac musze bo wchodze tylko w jedne spodnie no i obiecalam sobie ze nic do czasu schudniecia nie kupie(mam nadzieje ze przez pol roku nie bede musiala chodzic w tych sponiach)

Gość kajka80
hej dziewczyny(szkoda ze tu nikoo nie ma) polecam dietke 1000kalorii, bo na kapuscianej musicie twardo trzymac sie okreslonego schematu. a tutaj gdy zjecie jakies "swinstwo"(cukierka, budyn itp) to poprostu o tyle mniej mozecie zjesc kalorii w danym dniu. i jeszcze jedno naprawe sie chudnie w tej diecie.

Witajcie kochane dziewczęta:):) Co tu tak pusto:( Ja w internacie niestety mam ograniczone możliwości pisania na forum:/ ehh.. ale Wy musicie się tutaj wspierać noi wspierać mnie:P kajka80---->> Witam Cię na naszym topiku.. mam nadzieje że się do nas odezwiesz i wrócisz tu:)

guniu jestem 1000kcal stosuje no powiedzmy mniej czasem okolo 60 kilo waze ale waa nie ejt najwazniejsza trzeba uksztaltowac sylwetke