Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gunia113

Klub wsparcia

Polecane posty

Treniewa podziwiam Twój zapał... we mnie wszystko siadło. Nie widze sensu..chyba, że liposukcja.. O czymś na głowę pamiętam. Wiesz jakie szczupłe dziewczyny chodzą po naszych plażach?

Borgia a Ty już nie przesadzaj .. jak piszesz o liposukcji to we mnie krew się burzy. Przecież Twoja waga jest OK! Wieszaki wychodzą z mody... przepraszam to trochę silne. Im się jest chudszym tym trudniej dalej schudnąć. Nasz organizm jest mądrzejszy niż nam się wydaje. Dlatego jeszcze chodzimy po tym świecie Pozdrawiam i nie przesadzaj. Rozumiem, że chcesz być szczuplejsza od zgrabnej dziewczyny jaką jesteś. POZDRAWIAM

Dietkujące dziewczyny gdzie jesteście, bo znowu trzeba będzie szukać topiku POZDRAWIAM

Treniewa miałam zły dzień, stąd wzmianka o liposukcji... przeszło mi. Dzięki za mocne słowa, pomogły. Ale fakt faktem trzeba ponownie wziąć tyłek w obroty. Powiedz mi co u Ciebie, jak rezultaty odchudzania? Dobranoc : *

Widzę, że jesteś konkretna a takie dziewczyny lubię. Ja pisałam od serca... Dzisiaj trochę lepiej, nie biegam tylko po kuchni by podjeść. To u mnie jest najgorsze. Biorę FOR Slim już dzisiaj 9 tabletkę (jedna na dzień) i od godziny 16 nie mam wcale uczucia głodu, łaknienia. Popijam wodę, Yerba mate i w chwili w której piszę jestem dużo szczęśliwsza. Waga jest w miejscu ale po rzeczach czuję, że może coś się ruszy. Dziękuję, że o mnie myślisz To mi bardzo pomaga. Dobrej nocy.

Drogie Dziewczyny Bardzo się cieszę, że tą noc przeżyłam bez podjadania. To dla mnie ogromny sukces Mogę już wpisać 0,5kg mniej Teraz czuję się bardziej zmobilizowana do dalszej walki To dzięki Wam, bo czytając jak Wy chudniecie pomyślałam, że później to i ja zacznę. Miłego dnia Wszystkim Wam życzę

Gdzie jesteście drogie Panie......................... Prosze się odezwać i napisać odrobinę o swoich zmaganiach. Dziękuję Gunia????

I dalej nikogo nie ma Myslę, że ten topik nie cieszy się większym powodzeniem, a szkoda..............

Witaj Treniewa! :) Gratuluję zrzuconego 0,5kg oraz nocy bez podjadania, drobne sukcesy ale jak bardzo budujące. Mnie pomaga Bio CLA, zauważam mniejszy brzuszek.. :) nareszcie. Metabolizm się ustabilizował, apetyt także. Poszłam za ciosem i wróciłam do chromu plus, na wszelki wypadek, aby na pewno do słodyczy nie ciągnęło. -Te upały mnie dobijają, marzę o jednym chłodnym dniu... -Przeraża mnie wizja globalnego ocieplenia Chciałam się Ciebie poradzić... Który szampon koloryzujący jest najlepszy? I który się zmywa, a nie zostaje na stałe? Pozdrowienia Treniewa, jestem z Ciebie dumna.:)

dziękuję Borgia za słowa, które mnie bardzo mobilizują. Waga dalej stoi. Ciesze się, że tabletki działają. To ważne. Ja biorę 1 tabletkę FOR SLIM Łaknienie mam mniejsze Nie doradzę Ci nic na temat szamponu koloryzującego gdyż ja ich nie używam. Robię co pewien czas pasemka. W nich jest mi najładniej. Nie umiem się zdecydować na pomalowanie wszystkich włosów na jednakowy kolor. Przejdź może na topiki...związane z urodą Tam na pewno otrzymasz poradę. Miłej niedzieli Zobaczymy jak będzie jutro.

Treniewa, postanowiłam zakupić sobie dzisiaj hula hop. Naczytałam się na kafeterii o zbawiennym efekcie kręceniem tą obręczą... Mam nadzieję, że pamiętam jak się tym posługuje :)

Masz rację, że hula-hop jest wspaniały. Ja chyba już bym nie umiała się nim posługiwać. Ale spróbuję. Na pewno po ćwiczeniach będą rezultaty. Każdy cm mniej w obwodzie (w pasie) to wielki sukces. Dobrze, ze u Ciebie ustalił się metabolizm. Tabletki działąją Brawo.

Mam teraz po hula hop zakwasy... straszne :) Chciałabym dzisiaj poćwiczyć, a z bólu po prostu nie mogę... Treniewa, i jak tam, hula hop również w użytku?

Ja go jeszcze Borgia nie nabyłam. Skoro są zakwasy to będą efekty. U mnie waga stoi być może dlatego, że ja nie mam chyba odwagi robić wszystkiego drastyczniej. Ćwiczę w domu ale na bieganie jestem za słaba.... Dzięki za wsparcie i przesyłam je Tobie i Wszystkim naszym Dziewczynom ze zdwojoną siłą.

witam:) Przepraszam że mnie tak długo nie było... ale naprawde ostatnie na co miałam teraz czas to internet.... teraz głównie praca poraca... pracuje najczęsicvej od 12 do 22.. więc nie mam na nic czasu... pozbierałam się po orzstaniu z tamtym chłopakiem i od 3 tygodni układam sobie życie z nowym który mnie kocha i nie zrani tak jak tamten... Matuirka dobrze mi poszła dostałam się na stuydia i z tym tez miałąm dużo zmaieszania i roboty przez ostatnbi czas,.. Dieta źle.. ale musze schudnac i to szybvko... więcf po9starm się moje panie wspierać Was z całego serca:):)pozdrawiam:):)

Guniu wreszcie ...................... Mogę się przyznać, że dbałam by ten topik nie znalazł się w koszu. Guniu co będziesz studiowała? Nowe znajomości, nowy świat dobrze ..... miałam racje, że wszystko się odmieni. Teraz powspieraj trochę nas a my ciebie by się udało. Borgia czy ja dobrze wchodzę, tam są tylko spostzreżenia ...... Czy też są ćwiczenia. Może robię coś nie tak. Pokieruj mnie. POZDRAWIAM

Miałam problem z internetem... matko, dwa dni bez tego wynalazku i człowiek czuje się jak bez ręki. Wieczorem jeszcze wpadne i napisze więcej.. teraz idę na zakupy, po szampon koloryzujący :)

To prawda Borgia, że do tego wynalazku Internetu jesteśmy już przyzwyczajeni. Trudno nam się bez niego obejść. Rozwój technologiczny prze do przodu. Miłe przyzwyczajenia - są cenne. Włosy jednak trzeba ufarbować we własnym zakresie. Napisz proszę jaki kupiłaś szampon koloryzujący. POZDRAWIAM

Gunia, podobno masz zeszycik z dobrymi lekkostrawnymi potrawami. Podziel się przepisami na te potrawy, które są łatwe do przyrządzenia i mało kaloryczne. Do wieczorka.

Dostałam z Vitalii Wybrane, skuteczne ćwiczenia na mięśnie brzucha: 1. Unoszenie zgiętych nóg w zwisie oburącz na drążku. Chwytamy drążek, a następnie podciągamy kolana w kierunku tułowia. 2. Skłony tułowia w leżeniu na macie. Kładziemy się na macie, nogi uginamy w kolanach, ręce krzyżujemy za głową, następnie unosimy tułów w kierunku kolan. 3. Unoszenie zgiętych nóg w leżeniu na macie. Leżymy na macie z nogami wyprostowanymi a następnie podciągamy kolana do klatki piersiowej. 4. Naprzemienne skłony tułowia do kolan. W pozycji leżącej z nogami ugiętymi w kolanach, unosimy tułów tak, aby kierować prawy łokieć do lewego kolana, a następnie lewy łokieć do prawego kolana. Idę ćwiczyć

Na koniec dnia pozdrawiam Was wszystkie. Idę zrobić 20 brzuszków i lulu. Z jednego z czego się cieszę to mój brzuszek jest ładniejszy

Borgia jak tam hula hop czy dalej ćwiczysz? Guniu gdzie się schowałaś? Jest mi dzisiaj bardzo zimno więc piję herbatę imbirową.

Cwiczę oczywiście dalej.. ale prawdę mowiąc straciłam wenę, i cel... Jestem wieczorną pesymistką. Treniewa, cieszę się z Twojego coraz ładniejszego brzuszka. Dobranoc. Pozdrawiam.

Witam witam:) Moje kochane Panie. Musze przyznac że mi odchudzanie ciężko idzie a musze się postarać bo do października musze by6ć szczupła.. Zaeszycik owszem miałam ale gdzieś się zapodział.. spróbuje go odszukać:) Pozdraiwam sredecznie:):):)

Miałam napisać coś o szamponie koloryzującym: Kupiłam Palette do 24 myć Kolor; ciemna czekolada Bardzo ładnie wyszedł, może dlatego iż sama mam ciemne włosy. Jestem bardzo zadowolona. ;) \'Hula-hopowałam\' sobie dzisiaj dobrą godzinę oglądając film... Zastanawiam się dzisiaj nad zaakceptowaniem siebie...

BORGIA akie wspaniałe myślenie. Tak masz siebie zaakceptować. Zawsze można coś naprawić ale nie należy niepotrzebnie wpadać w kompleksy. Kolorek na pewno ciekawy. Pozdrawiam

Moje drogie Dziewczyny już trzeba Was szukać, dobrze, że komputer ma taką opcję. U mnie bardzo powoli dieta a z nią jeszcze wolniej waga w dół. Jak tam dietkowanie.