Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maćkoo

Pojechała do Londynu jako dziewica po pół roku wróciła i nią już nie jest

Polecane posty

Gość i żebyś nigdy nie czuła się
hej ale jak się dowiedziałeś że ona już nie jest dziewicą??

Gość 24
chryste a kto mowil ze musi byc dziewica? taka doswiadczona to chyba nawet lepiej dla mackoo

no to jak to teraz wygląda? co jej powiedziałeś?

a ona jak się tłumaczyła? było jej przykro?

haha dobre, po prostu dziewczyna uprawiała seks a jej ex jest żal że jeszcze nie zamoczyl i tyle, cala reszta to ideologia którą doprawił bo przecież nie byli juz ze sobą gdy ona byla w Londynie, no ale przeciez każda kobieta to dziwka itp ;)

24 --> czasdem właśnie taka szczenieca milosc jest bardzo wazna! Poza tym Liceum to niekoniecznie przedszkole! I mimo wsyztko kogoś z kim było się dwa lata bardzo długo można traktować jako kogoś wyjątkowego....

Gość 24
jak masz 16 lat i wierzysz ze spotkales milosc zycia, to bardzo bolesnie sie rozczarujesz, mlodosc jest po to zeby probowac, nikomu nia zycze malzenstwa w wieku lat 20 i dzieci w wieku 21, przechlapane!!!

24 ma rację, moja przyjaciółka wyszła za mąż w wieku 20lat (poznała przyszlego męża 5 lat wczesniej) i pobawiła się w miłosc przez 3lata...mój brat wytrzymal trochę dłuzej (ozenil sie gdy mial 22), po prostu im jestesmy starsi tym bardziej poznajemy samych siebie i nasze oczekiwania wzgledem zycia, dlatego ciesze sie ze szczeniacka miłosc mam juz za sobą, teraz czekam na tą prawdziwą, dojrzala :)