Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

ja nic nie wiem;) naprawde czasmi jakas pomocna dlon cos mi podpowie ale to niezmiernie rzadko jak juz jestem oslepiony;) ale nd wie wszystko wiec wszystkie rzeczy niemozliwe to do niej;)

jak TY nic nie wiesz to ja mam trzecią nogę >>>>no masz 3 i 4 nawet:D:D:D:D:D:D:D

nie wiesz ile masz nog to skad mozesz wiedziec co ja wiem:D:D:D:D dobra skonczmy ten temat ;)

oj ja to nie stanowie juz dla niekogo tajemnicy nawet wszyscy wiedz aco robie przed kamerka:D:D:D::D:D

co Ty myslisz ze jestem jasnowidz??nei znam wszystkich nickow w przeciwienstwie do nd:P:P:P

robicie ze mnie demona:O diabel to nie ja:D:D:D:D jestem prawie jak aniol i bynajmniej nie z wygladu:P:P:P

poza tym zauważyłam że przypisujesz mi jakieś nie moje wypowiedzi na kafe:P ale poznaj chamskie serce krowy, wybaczam :classic_cool: wiem że oprócz tego że wiesz wszystko:P to z nadmaiaru informcji często ci się wszystko plącze :D

krowko mialem rzucic ale juz troche senny jestem i nie mam sily dzisiaj to nawet niegrzecznej bym nie doprowadzi do forumowej extazy aby mogla poczuc sie jak gornik;):D:D:D

sebus ;) coś Ci gdzieś napisałam, ale chyba się pomyliłam,bo się nie zorientowałes:P

gornik napisalem CI cos na topicku na ktorym czekalas raz;) ale to juz nieaktualne na drugim chyba tez napisalem;)

dopiero weszłam ;) nie wiem o co chodzi:P Ale tu się naprodukowaliście:O

Gość będzie moja
:P :P :P

napisałam tylko na 1 w południe przed wyjściem i teraz. Co jest nieaktualne? A ten 2 to jaki? ( skrót poproszę) ;)

wiem napisalas jako pomarancza na peweny topicku ze cos napisalas na innym;) przeczytalem chyba ze jeszcze gdizes cos napisalas to daj wskazowke;)