Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

napisałam 1 raz przed wyjściem i teraz. Czyżby ktos się podszył:O ?

wszystko sie zgadza;) na razie nic nie pisze bo ten przesadny nie powiemkto tam jest nie trawi go:O napisalem Ci cos na innym przeczytaj wcesneijsze strony tego topicku na ktorym teraz piszemy to sie domyslisz;)

no mam ;) To kto mnie udawał i pod jakim nickiem? Ten chamstwo nie ....... to nie mój:P

buszujący w zbożu>>>>bo znowu myslisz nie ta polkula;) ta od scislych rzeczy to ne do tego do tego tp musisz te od spiewania i malowani uruchomic:P:P

no ja własni widże ,że tu są sami urodzeni szperacze... a skąd się wzięłu półkule a czy UFO to nd itd itp..... CZY TU NIE MOŻNA MIEC ODROBINY PRYWATNOŚCI:P ja się pytam.....:classic_cool:

krówka>> niech się trochę pomęczą:P:D Wszyscy wszystko chcieliby wiedzieć:P:P:P

oj tak na kafe powinen powstać dział PUDELEK:P czyli kto z kim gdzie i dla czego która kafetrianka ma anoreksje a którą własnie swędzi między palcami myślę że to najlepszy pomysł od czasów cenzury na tym forum:classic_cool:

buszujący>>> masz rację;) Jak tam lewa ręka :P ? ćwiczysz?:D;D:D

krówka>> nie czytałam :O tylko ostatnie posty, ale thx ;) jesteś kochana;)

nd>>>>poczytaj wczesniejsze posty dalem CI wskazowke;) znalazlem \"nowy\" stary topic bez dewiantow z przesadami:D:D:D

diabeł w google by chyba pusto było a nowe posty i topiki pojawiałby się na wielkanoc i BN ... a i tego nie jestem pewna:O pudelek roiłby się od pytań: kto? co? ile? za ile? gdzie? z kim? :P

co tu się działo pod moją nieobecność i podobno na moim topicku;) ?

ooo nie ma małpek:P w miejsce gwiazdek prosze wpisac odpowiednie literki tak aby nie powstało słowo powszechnie uważane za obraźliwe:classic_cool: krowa-> no masz rację, aaa i jeszcze topic gdzie dyżurna moderka mówiłaby JAK NIC JESTEŚ W CIĄZY na każdy zadany temat:P

nd>>>topic to moj:P:P co najwyzej o Tobie ew. jak bedziesz grzeczna to na Twoja czesc:D:D:D:D:D:Dale zawsze to ja moge go skasowac:P:P wiadomo ze facet decyduje:P:P:P