Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

diabeł ty się zastanów bo wiesz ze mleko to z tego co krowy jedzą:O żaba luzik🖐️ nikt cię chyba nie pozna bo nic nie widać :D w duzym rozmiarze to nawet sie tak fajnie rozmywa i ufoludka przypominasz;) zmień zdjęcie na bardziej ostre to wtedy skrzynki może w ogóle nie otworzysz bo tak ci ja zapchają :classic_cool:

no to bliżej czy dalej:P ? Coś dzisiaj niezdecydowany jesteś:D

krówka no ale Ty się zdrowo odzywiasz w tym mleku będzie wszystko :classic_cool: no to co z tymi facetami???? wystarczy że wstawi się rozmazane zdjęcie i już seks proponują??? tzn. z całym szacunkiem żaba ale to tylko hmmm o nich świadczy:P

to znaczy ,że nie bliżej:P:D ? A jak daleko chciałbyś sie posunąć w tym poznawaniu :D oczywiście;)?

żaba poważnie - jesli nic nie mówiłaś i nie bedą cię szukać to nawet jak ktos zobaczy to chyba jedynie orzez dane pokojarzy bo ze zdjecia to trochę trudno: włosy długie, jasne i usmiech. ale o włosach pisąłaś więc się mozna zasugerować...

Yeah!!!:classic_cool: jam jest Twój drugi i raczej nie ostatni.... nd na tyle na ile pozwolisz mi się posunąć:classic_cool: to jest wyłącznie przypadkowa i niewinna gra słów...... tylko bez obrazy mam dziś wybitnie brzydkie poczucie humoru....

diabeł> a po co mi świnia:P ? w dodatku niewierna:O:D ? :D:D:D

Diabeł> wiesz przecież,ze lubię takie poczucie humoru:P:D więc :classic_cool:

czyli przez żołądek......;) no , to bułka z masłem:D Mało wysiłku będzie mnie to kosztowało:D:P:P:P

buszujący> jasne,ze umiem :P Zdolna bestia ze mnie ;) Mam nadzieję,że masz dobre spalanie,bo nie chciałabym Cię zbytnio utuczyć....też bym coś z tego mieć chciala:P:D:D:D:D:D

nd jeśli np. w dzieciństwie bawiłaś się w toczenie opony albo dentki to tak moga wyglądać nasze przyszłe spacery:classic_cool: niestety spalanie mam kiepskie ale jeść uwielbiam😭