Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sługa_dla_kobiety

rozkazywanie, tresura, zabawy bdsm etc

Polecane posty

Gość Sługa_dla_kobiety
Switch jestes kobietą jak mniemam?:D ja bdsm traktuje wylącznie jako zabawe a nie jako codziennosc wiec nie mam w zwyczaju sie zmuszac do czegos;P chociaz mysle ze masz racje z tym..ale mnie to nie kreci i tyle, moge nogi calowac i piescic ale powyzej stóp;)

Gość Sługa_dla_kobiety
a no i masz racje co do tego zrobienia z faceta dominujacego, jak ma sie faceta nie jakiegos mokrego siuśka to zrozumie o co chodzi;)

Gość switch
no pewnie ze 100 % kobieta :P tez traktuje bdsm jako zabawe czy gre ale czasami nie powiem ze wkracza w codziennosc bo ktora kobieta nie lubi tego jak po przyjsciu do domu facet zdejmuje jej buty i masuje zmeczone nogi :P i masz racje nie mozna w bdsm do niczego zmuszac, powinno sie wyznaczyć pewne granice, ktorych nie powinno sie przekraczac.

Gość Sługa_dla_kobiety
hehe to Ty nie masz faceta tylko niewolnika;D nie no zartuje, wiesz masaz tez moglbym zrobic dla ukochanej gdyby byla zmęczona..tyle ze raczej nie traktowalbym tego jako zabawe w bdsm ale wlasnie zwykly masaż..nie wiem, jakos nie przekonują mnie stopy kobiece..

Gość switch
heheh jak zwał tak zwał, pies niewolnik czy sługa, można wrzucić do jedego worka ;) a dla mnie masaż stóp to jest polaczenie zwyklego masazu z podtekstem... :P nie kazdy musi lubiec stopy, tylko wiesz z moich doswiadczen nie zdarzyło mi sie zeby ulegly facet ich nie uwielbiał, jak dojrzejesz to kiedys na pewno to zrozumiesz :P oczywiscie bez urazy ale skonczymy temat stóp bo sa rownie ciekawe inne rzeczy w bdsm'owe ooo np facesitting, lubicie lub robiliście to kiedyś?

Gość siedze w Goleniowie
co to facesitting? nie znam szwedzkiego

Gość Sługa_dla_kobiety
ja uwielbiam facesitting, strasznie mnie to kręci;] jeszcze bardzo mi sie podoba ponyboy;P a co myslisz o ballbusting?mnie to raczej nie kreci..stanowczo za ostre dla faceta;P mowisz ze zrozumiem to jak dojrzeje?wiesz ja na codzien lubie dominowac, mam charakter przywódczy a takie zabawy traktuje jako mala odmiane wiec wiesz..no ale skoro tak mowisz..nie bede sie sprzeczac, w koncu jestes starsza hehe;)

Gość switch
facesitting to siadanie facetowi na twarz "cipka"

Gość switch
moze jednak chyba nie bedziemy uzywac angielskich zwrotów bo polowa nie bedzie wiedziec o co chodzi. Jesli chodzi o znecanie sie nad penisem to nie toleruje igiel czy klamerek, wole delikatniejsze formy czyli duszenie czy deptanie. Wiesz to przewaznie faceci którzy domimuja na codzien maja jakies kierownicze stanowiska zyja fantazjami aby byc uległymi. Mojego faceta nikt w zyciu nie posadzilby o to ze on lubi byc uległy w łóżku choc czasem lubi dominowac ale rzadko, boi sie ze jak bedzie moja kolej dominacji to sie odegram na nim hehehe

Gość Sługa_dla_kobiety
hehehe no to idealnie trafilas w te kierownicze stanowiska bo ja studiuje zarzadzanie i marketing a po ukonczeniu w sumie wlasnie kierownicze stanowisko bede mogl miec..;) ja nie wiem czemu tak malo dziewczyn lubi takie zabawy;/ wiesz nie mowie ze mialem juz ich niewiadomo jaka ilosc bo tak nie jest..ale nie trafilem na takie ktore faktycznie by to lubily, zgadzaly sie na delikatne formy takiej zabawy w sumie dla mnie, podobalo im sie troche ale bez rewelki..a bdsm trzeba czuc a nie tylko udawac;) deptanie hmm..;D mysle ze bysmy sie zrozumieli ze soba panno switch jesli chodzi o bdsm bo lubimy i nie lubimy podobne rzeczy;)

Gość switch
ja nie trafiłam w te w kierownicze stanowiska ja to poprostu wiem heheh fakt faktem mało jest takich kobiet, może to wynika z lenistwa, wiadomo lepiej poddac sie i być posłuszym niż wykazac inicjatywe, do tego trzeba mniec jeszcze wybujała wyobraźnie no i oczywiscie to "coś" ;) tak jak napisałes czeba to czuć a nie udawać A chodziłeś kiedyś w obroży na smyczy kawalerze sługo_dla_Kobiety :P ??

Witajcie ! Drogi Slugo - ale nie tylko do Ciebie kieruje swoja prosbe. bardzo kocham swojego faceta, jest partnerem , na ktorego naprawde moge zawsze liczyc i mam do niego pelne zaufanie.W zyciu codziennym jest ok, swietnie sie uzupelniamy kiedy trzeba on podejmuje decyzje, innym razem to ja przejmuje przywodcze role - po prostu dostosowujemy sie do sytuacji i tu nie ma problemu. Natomiast w zyciu erotycznym,hm....Kompletne niedobranie. Wiem, ze to wazna dziedzina zycia, ale mimo tych roznorodnych potrzeb w lozku chcemy byc ze soba. Moj mezczyzna w lozku chce byc zniewolony, zdominowany,po prostu uwielbia te zabawy. ja jak wiekszosc kobiet - po prostu potrzebuje prawdziwego mezczyzyny czytaj- wole tradycyjny podzial rol - mezczyzna na gorze itp. Jednak dla dobra sprawy od dluzszego czasu odgrywam te swoje rolki. Jestem wiec pania, ktora zamecza swego niewolnika, jestem jeźdzcem ujeżdżającym konika, czasami jakies klapsy , male kopniaczki, gryzienie, aha lubi jak siadam mu na twarzy, jak traci powietrze albo ,hmm ja psuje to powietrze ( to tylko na niby bo tutaj mam blokade) ...Ale ludzie ratunku !!!! Mnie juz brakuje koncepcji!! ja Dla mnie to naprawde nie problem odgrywac te rolki I robie to na tyle sugestywnie, ze moj mezczyzna to ciagle uwielbia i wciaz mu malo .Niestety na tym konczy sie moja tworczosc artystyczna a on nie nie chce mi podrzucac zadnych pomyslow!!! Lubi jak sama wymyslam scenki i wszystkie akceptuje, podobaja mu sie ,ale sam nie wykazuje zadnej inwencji .Ryczec mi sie chce jak lezy sobie na lozki i mowi \"teraz jestem caly twoj , rob co chcesz\" Cholera, pewnie ze mnostwo kobiet o tym marzy, ale moze jestem takim dziwadlem ktorego to nie rajcuje i jak pisalam wczesniej robie to dla dobra sprawy i moge robic dalej ale PROSZE podrzuccie troche pomyslow, jak urozmaicic te nasze zabawy ???!!! Moze znacie jakies fajne linki do opisow takich zabaw. jest super jesli dwie strony to bawi, wtedy rzeczywiscie mozna isc na zywiol i scenariusze ukladaja sie same ale dla mnie to tylko aktortswo. Wiec prosze slijcie pomysly !!!

Gość Sługa_dla_kobiety
droga PANNO Switch:P hehe nie chodzilem na smyczy ale moze kiedys takie cos zrealizuje, szczerze mowiac mam na poczatku zawsze jakies opory przed takimi zabawami bo to jednak jest ponizajace dla mnie..zawsze musze sie jakos przemóc i dopiero na luzie sie w takie cos bawie, a na poczatku zawsze analizuje cale sytuacje i jest mi zawsze glupio:P ale w sumie chetnie np teraz pobawilbym sie..tylko brak drugiej osoby;/a co do kolezanki nade mną to hm...wiem z doswiadczenia ze malo jest stronek z kobieca dominacja, wiecej z męską, wpisz adres np http://femdom.blox.pl/html, tam jest taka w sumie amatorska stronka amatorskiej dominy i jest pare opisow ich zabaw;)

Gość Luśkaaaaaaaa
Celinka ja cię znakomicie rozumiem:-(i współczuje ja mam podobny porblem ze swoim facetem może nawet jeszcze większy bo ja jestem t=raczej kobiętoą uległo i marzy mi sie że to facet nademną dominuje.Nienawidze roliii panii bawi mnie to w i wkurwia ale to robie bo wiem że go to podnieca tylko że ja nigdy nie mam orgazmów:/

Gość Luśkaaaaaaaa
moglibyśmy się zamienić i raz on próbował być dominatorem ale mnie to tez nie kreciło bo potym jak zawsze był niewolnikiem i widziałam że on sie zmusza i go to nie kreciii to mnie to nie przekonywało!!!Dlaczego teraz tak trudno o prawdzywych facetóww no!!?

Gość Luśkaaaaaaaa
co do pomysłow celinaka to ja tez nie jestem pomysłowa gdybym była prawdziwa pania to miałabym pomysłów w brut ale to zmuszanie się wiec powielam stare metody.Jest chłosta nie pozwalam mu doiść do orgazmów usługuje mi bawimy się że jest moim sługą a ja jego podwałdną obowiązkowo kaidanki lizaanie stupek innymi słowem okropieństwo mecze sie w tym jak cholera:/

Gość switch
Drogi kawalerze sługo_dla_kobiety :P hehe pewnie to kiedys sprobujesz bo jak lubisz ponyboya to chodzenie ubranego tylko w smycz tez polubisz :P na pewno znajdziesz taka kobiete ktora bedzie lubila takie zabawy Celinko31 ja bym ci polecala poczytać opowiadania pisane przed Dominy lub ich sług, mi one na poczatku pomagały, dzieki nim czerpałam swoje pomysly, nie ktore realizowałam w swoim zyciu (choc zawsze nie do konca). Moze one dla ciebie beda tez inspiracja. Polecam stronke http://www.biblioteka.szkolabdsm.com.pl/modules.php?name=News&file=categories&op=newindex&catid=8 sa tam tez inna fajne rozne rzeczy np wyklady itp

Gość Sługa_dla_kobiety
ja najchetniej chcialbym taką ktora w ogole ma w tych sprawach fantazxje, i jesli chodzi o dominacje, i o uleglosc i ogolnie;) dla Celiny31 polecam stronke http://niewolnik.blox.pl/html, tez amatorska no i tez jest pare opisow;) a formy dominacji? np zabawa z woskiem, przywiązanie mu sznurka np do penisa i prowadzenie go za sobą, kazanie mu chodzic na kolanach tylko i wylacznie i nawet robic same kolka wokół pokoju a Ty tylko patrzylabys, z hardcore'owych to kazac mu wyjsc nago na balkon na mroz oczywiscie jak juz ciemno bedzie zeby sasiedzi nic nie zobaczyli;D albo polewanie go z prysznica po główce penisa, lub pocieranie glowki o material, delikatnie, ale wtedy to jest cholernie dziwne uczucie, takie pomieszanie bólu z ogromnym podnieceniem, to nie do wy3mania jest:P

Gość Sługa_dla_kobiety
co panna switch o tym co opisalem sadzi?;D wariat jestem czy ciekawe pomysly;)

Gość switch
hihihihi ciekawe,ciekawe, nie powiem ze niektore z nichh stosowałam, choć z tym balkonem to hmmmm musze to kiedys wyprobowac i z tym materiałem tez ciekawe sie wydaje. Ja lubie ogolnie bondage, np jak facet kleczy na kolana zwiazac mu z tyłu rece i przywiazac je do kostek bardzo mocno i wtedy plac mu na klate wosk mmmm :D Raz mialam takiego jednego co bardzo pragnał pokazac swa uległość przy moich kolezankach,bardzo to go krecilo,( oczywiscie kolezanek moich nie znał ani one jego bo byl z inneg wojewodzctwa) i wtedy robil nam za stolik do piwa, gorzej jak jedna z moich kolezanke chciala z niego zrobic popielniczke, boze jak on wtedy na mnie spojrzal takim przerazeniem w oczach, cale szczescie ze niczego nie wylał bo dostałby chłoste :P Albo tez lubiał jak wychodziliśmy na impreze nosic obroze srebna pod koszuka, wtedy sie czul taki dumny jak paw ze jest czyjas własnoscia, ale tez czul nie pokoj ze w kazdym momencie moge go za obraze pociagnac. Albo pozwałałam mu patrzec jak sie masturbuje a on nic nie mogł robic ani dotknac mnie ani siebie. Potem pozwałam mu sie onanizowac i sposici na nogi ale wtedy swoja sperme musial z tym moich nog zmyc swoim jezykiem.wiec mial wybor albo dojsc i posprzatac po sobie albo powstrzymac sie od orgazmu. Ale niestety nasze drogi sie rozeszły bo chciałbyc tylko i wylacznie uległy,a ja czasami pragnełam dominacji nad soba:( Kurcze ale sie rozpisałam heheh

Gość Sługa_dla_kobiety
hehe jaki wyklad;D z materialem zapewniam Cie ze bedzie sie wić pod Tobą i to samo z mocnym prysznicem prosto na główkę;] a co do balkonu to wiesz, bez przesady, nie zamykac go na pol godziny ale na pare minut i np masturbowac sie w tym czasie;> w ogole widze ze Ty jestes dominą pelną gębą;D ja sie w takim razie nie nadaje na niewolnika bo polowa rzeczy mi sie nie podoba, w tym pissing, scat, strap-on i zlizywanie wlasnego soku, masakra;P hehe doszedlem do wniosku ze chcialbym byc ulegly ale na moich zasadach:D z kolezankami byloby baaardzo podniecajace..ale ja pewnie nie odwazylbym sie;> a w ogole gdzies mi sie obilo o uszy ze kobiet o wiek sie nie pyta..:P ale ze istnieja pewne wyjatki wiecc tak wlasciwie ile masz lat?;D pytam z czystej ciekawosci;)

Gość switch
Gdzie tam odrazu Domina pełną gębą, w porównaniu do innych to jestem "lajtowa" hehe gdybyś widział co robia inne dominy to z wrażenia byś padł. Ja tez nie lubie scatu, a co do strapu-on to wiadomo nie kazdy facet lubi jak mu sie dobiera do tyłka hehe mnie to na szczescie obrzydza tak samo jak scat :O a mi sie gdzies obiło o oczy ze masz 20 lat heheh wiec powiem ci ze mam troszke wiecej :P w sumie jak na zabawy bdsmowe to mlodziutki jetes ;) (bez urazy oczywiscie) dopiero zaczeło sie dla ciebie odkrywanie bsdm. A od kiedy preferujesz takie zabawy?jesli mozna spytać? A co do balkonu to poczekam jak śnieg spadnie, wtedy moze być bardziej ciekawiej :D

Gość Sługa_dla_kobiety
hehe oglada sie filmiki to wiem co robia te gorsze dominy...i niektore niewiele Ci ustępują hehe;D co do balkonu to wlasnie jak jest snieg lepiej poczekac:P a co do tego ze masz troszke wiecej lat hm..gdzies mi sie obilo o uszy ze masz męża wiec domyslilem sie ze jestes troszke starsza;D ale ile;> 20-pare, 30-pare, 40-pare?;> od kiedy sie zaczalem interesowac?w sumie od paru lat, jakos jak mialem 15-16 lat to pierwsze widzialem takie cos i dowiedzialem sie co to jest:P mlodziutki niemlodziutki ale fakt faktem ze w zabawach poczatqjacy;>

Gość asteroidka
a czy któras z was probowala bic faceta po penisie? Niektorych takie cos maksymalnie podnieca. Ja to w sumie robilam facetowi dla kasy :/ z poczatku wydawalo mi sie to jakies nienormalne ale po jakims czasie zrozumialam ze niektorych to nawet walenie palka po penisie strasznie podnieca. Ale moze zaproponujcie cos takiego waszym facetom

Gość Sługa_dla_kobiety
wiesz jesli facet lubi takie zabawy to go to podnieca ale wiesz czemu?u mnie jest tak ze nie podnieca mnie sam ból bo raczej nie jestem masochistą, lubie w tych zabawach to ze dziewczyne to podnieca;> i to rekompensuje bol wiec w sumie robie to dla niej...a ja nie mialbym udanej zabawy jesli dziewczyna ewidentnie by sie zmuszla ado tego, musze wiedziec ze ją to podnieca i kręci, inaczej mnie to nie kręci..

Gość switch
meża??? hahahah dobre żle ci sie obiło o uszy :D ja za młoda jestem na męża :P 20 pare latek, przedział wiekowy w granicach 21 a 26 :P Bicie po penisie hmmm deptanie, duszenie, wiazanie, kopanie to tak, ale tak uderzenie szpicruta hmmm mogło by być ciekawie aczkolwiek dla drugiej storny bolesne hihihi sługo to podnieca cie to ze ja to podnieca hm?? p.s znajac przewrotnosc naszej polskiej pogodny czasem sniegu moge sie nie doczekac :/

Gość switch
a tak wogole jak to niektore niewiele mi ustępują?? chyba jakies słabe te filmy oglądałeś :P klamerek nie uzywam ,igieł tez nie, pradu ani pompek rowniez nie, nawet obciążnikow nie używam :P

Gość Sługa_dla_kobiety
dokladnie, podnieca mnie to ze ją to podnieca ze cierpie:D no to Ty tez mlodziutka jestes a wydaje mi sie ze wiek to te 26 lat..stad ta granica:P no masz racje z klamerkami, obciaznikami, pompkami etc ale ja wole bardziej naturalne dominy takie ze stronek young-goddess a nie jakies lady krista:P takie typowo profesjonalne mnie nie kreci..a Ty jesli chodzi o takie amatorskie dominowanie to naprawde ostra jestes;D co do sniegu to ja sie cieze, nienawidze sniegu i jak dla mnie mogloby byc caly rok pogodnie;)

Gość switch
hehehe ostra?? no nie jak ktos to ze znajomych przeczyta to chyba ze smiechu padnie, moje pieski bardzo dobrze sie o mnie wyrażają i twierdza ze na prawde jestem bardzo delikatna i oczywiscie wyrozumiala jak na domine hehe w czym taka ostra jestem co?? oświeć mnie Profesjonalnie robia te co maja specjalne studio i biora za to kase :P P.s. z wiekiem spudłowałes :P

Gość Sługa_dla_kobiety
pieski??? to ile Ty ich masz?:P myslalem ze nad swoim facetem tak ise znęcasz i tyle;D poza tym te Twoje pieski jak mowisz:P moga lubic takie zabawy..a ja pisalem juz ze wole lzejsze elementy zabawy..np tak jak opisywalas, robic sobie dobrze na moich oczach, nie pozwalac mi sie dotykac a kiedy jmuz Ty sama doszlabys to ja musialbym poprosic o robienie sobie dbrze..ale w finale bez zlizywania tego:P i tym podobne, troche pozmienialbym zasady hehe:P ok strzelam teraz 25;D