Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brygidatoja

dlaczego mam orgazm tylko przy seksie oralnym?

Polecane posty

Gość zzzzłośnica
ok, teraz to juz naprawdę idę, papappaa :)

twoja piękna łechtaczka napewno pokocha twojego obecnego chlopaka... bedziesz wilgotna na sama mysl o nim:)

Gość Eniii
zzzzłosnica... jak ja Cię dobrze rozumiem.... a co do dziewczyn, to.. kiedys o tym myślalam.. intensywnie, ale tylko z czystej ciekawości.. Narazie się nie zdecydowałam.. i narazie nie myśle,bo mam faceta.. i to by była zdrada..

Gość Eniii
kurcze.. teraz to i ja się nakręciłam.. i jeszcze mi facet napisał co jutro... dlaczego dopiero jutro?????

Gość Eniii
tak przez dłuższy czas jak nie miałam faceta, to wolałam tak, niż pójść z kimkolwiek teraz jak mam swojego , kochanego, to staram się juz tego nie robić.. wole się 'napalić' na niego ;) wtedy jest lepiej :)

Gość nakrecona
najlepiej kiedy jestes spagniona jego ciala...:)

Gość Eniii
właśnie tak! nie można porównać sexu i masurbacji.. Brakuje ciała, oddechu, ruchu, emocji, uczuć.. bez porównania..

Gość olenka...
witaj witaj.. jak probowalas wczoraj cos nowego??:)

A nio czesc dziewczeta,ten temat zrobil sie moim hobby,odkad zauwazylam że ktoś jeszcze ma takie problemy...z masturbacji też mam orgazm i tak niestety najczęściej ale nie lubie tego robić bo mnie to upokarza troche,tak myśle że to dla mnie taka ostateczność,źle to na mnie wpływa...nom a francuski seks jak juz pisalam jemu sie nie podoba tzn jak on ma mnie calowac...nie wiem dlaczego,jak próbuje pociągnąc temat,to zbywa mnie,że język mu dretwieje

a jestes wydepilowana? mzoe przeszkadza mu owlosienie. mysle ze higienia osobista jest wystarczajaco zachecająca...prawda? moze on nie wie, jak to zrobic?

Gość podnoszęęęęęe

Tak jestem wydepilowana z higiena osobista nie ma problemow ani u mnie ani u niego,wrecz przeciwnie...wczoraj np se kochalismy i bylo suuupeerr jeszcze jak o tym mysle przechodza mnie dreszcze no ale niestety bez orgazmu nie wiem dlaczego ;(??Moze ja mam jakieś problemy ze skupieniem sie czy cuś..

Gość mala83.
a nie macie tak ze na nastepny dzien sie TAM suche czujecie? ze tak jakos inaczej? sucho:(

Wiesz nigdy sie nad tym nie zastanawiałam ale nie raczej z tym nie ma problemów, wszystko jest okej poza orgazmem moim,facet mnie kreci jego seks tym bnardziej on jest jak dla mnie ale cosik nie gra tylko jeszcze nie wiem co. Nawet wczoraj o tym rozmawialism-nigdy nie udaje otrgazmu wiec moge byc szczera , a on sie usmiechnal i powiedzial ze zmienimy to...;)

Wiesz nigdy sie nad tym nie zastanawiałam ale nie raczej z tym nie ma problemów, wszystko jest okej poza orgazmem moim,facet mnie kreci jego seks tym bnardziej on jest jak dla mnie ale cosik nie gra tylko jeszcze nie wiem co. Nawet wczoraj o tym rozmawialism-nigdy nie udaje otrgazmu wiec moge byc szczera , a on sie usmiechnal i powiedzial ze zmienimy to...;)

Gość Eniii
czasem tak bywa,że jest cudownie, a orgazmu nie ma... :( Sama nie wiem z czego to wynika..

Gość BASS
A ja uwielbiam ssać łechtaczkę mej Żony. A Wy drogie Panie lubicie to ?

Gość ssac lechtaczke
twojej zony?? hmmmm... NIE!!

Gość Eniii
ja też nie przepadam..

Gość BASS
NIE przesadzajmy nie mojej Żony. Pytam czy lubicie Panie, jak Wasz kochany to robi ?