Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jujujujuju

Przyjaciółka chłopaka

Polecane posty

Gość Jujujujuju

Wysylaja do siebie smsy zakonczone "buziaczki", "caluski" itp.. czesto do siebie telefonuja, wpadaja do siebie na "herbatke", ona probuje wyciagac go na spacery, zawsze na urodziny odwiedzaja sie i kupuja prezenty. Gdy powiedzialam mu ze to mi przeszkadza ze nie chce zeby mial przy sobie rzeczy ktore od niej dostal, zeby do niej nie dzwonil i sie nie spotykal (chyba ze razem ze mna- w trojke) byl bardzo niezadowolony i po dlugiej baaardzo dlugiej dyskusji-klotni obiecal mi to. Nadal jednak jego pokoj jest wypelniony drobiazgami z nia zwiazanymi, a iedawno nawet znalazlam ich wspolne zdjecie miedzy ksiazkami (przez przypadek) co o tym sadzicie? jakbyscie sie zachowaly na moim miejscu? a moze jestescie w takiej sytuacji? Mysle ze moge ufac mojemu chlopakowi ale tej dziewczynie naprawde nie ufam..

Gość przez taka jak ty
stracilam przyjaciela

Gość taka jedna kobitka...
ja mam tak ze mam przyjaciela i chlopaka;D moj facet jest o niego cholernie zazdrosny nienawidzi go...mam jego zdj prezenty i od czasu do czasu piszemy esy ale to wszystko bo ja i tak kocham tylko mojego skarba:)

Gość monamiiiii
zwiazek to dwie osoby, trzy to nie do pary koleżanki i kolegów można mieć ale wszystko w normie powinien zdecydowanie ograniczyć czestość kontaktów i zrezygnować z tych "czulości" jeśli mu na tobie zależy i mówilaś mu że to sprawia ci przykrość

Gość Błękitna Rybka
i zrezygnować z tych "czulości" jeśli mu na tobie zależy i mówilaś mu że to sprawia ci przykrość -- to jest wazne, słuchaj co jedno mowi do drugeigo tak sie buduje zwiazek inaczej sa nieporozumienia bo ktos czuje sie lekcewazony:)

Gość kredka kolorka
HMM.. to ja chyba tez jestem taką przyjaciółką :D

Gość Jujujujuju
Przykro mi. Musze jednak dodac ze ta dziewczyna jest dla mnie niesympatyczna.. i naprawde wydaje mi sie ze czeste wizyty ( nawet o poznych porach) i spacerki - PRAWIE tak czeste jak ze mna to troche za duzo ..?

Gość Jujujujuju
Przyjaznil sie z nia duzo wczesniej i to bardzo mocno sie przyjaznil :(

Gość kredka kolorka
sorry , ale dziewczyny sie zmieniaja ,trudno żeby nagle skończyć znajomośc bo mój facet czy jego dziewczyna jest zazdrosna :-)

Gość Jujujujuju
Bo ja juz sama nie wiem i zastanawiam sie czy moze z mojej strony to nie przesadna zazdrosc ?

Gość Jujujujuju
Skoro jednak mowi ze mnie kocha to nie powinien swiadomie robic mi przykrosci .

Gość kredka kolorka
moze obydwoje troche odpuscie , on nie niech do niej nie pisze buziaczki itd. a ty nie rob mu wyrzutów że ma kolezanki .

Gość Jujujujuju
I za bardzo nie wiadomo co w takiej sytuacji robic ? Strzelac focha ciagle plakac i lamentowac.? To glupota przeciez, a ona nadal usilnie szuka kontaktu

Gość kredka kolrka
nie możesz niczego mu zabraniac , a tym br ardziej kontaktu z przyjaciółmi , moze ona o tym wie i dlatego jest dla Ciebie nie mila.

Gość Jujujujuju
Tak wlasnie bylo na poczatku (zaraz po szczerej rozmowie) odpuscilismy, ale niedawno zupelnie przypadkiem dowiedzialam sie od jego mamy o kilku wizytach i nawet poszli razem na zakupy.A on mi nic o tym nie powiedzial :(

Gość kredka kolrka
poprostu z nim o tym pogadaj , dojdźcie do jakiegos kompromisu , placz i lament nic nie dadza :o a efekt moze byc wprost odwrotny .

Gość Jujujujuju
te zakupy to po jakas czesc do kompa- ze niby sama sie na tym nie zna, ale ma brata!

Gość monamiiiii
ależ nikt nie mówi o kończeniu znajomości tylko każdy wie o tym że wmomencie kiedy pojawia sie osoba na której nam zależy naturalna rzecza jest że tzw przyjaciólce nie możemy poświecić już tak wiele czasu i uwagi jeśli to madra przyjaciólka i to tylko przyjazń to to zrozumie i nie bedzie mieć pretensji, a tym bardziej nie bedzie sie ze swoja przyjaznia narzucać ani rywalizować z dziewczyna przyjaciela

Gość Błękitna Rybka
a ja mysle ze ukochana ma sie raz te od serca a takich ziomkow znajomkow wielu. Bo z reguły są nieszczerzy poza tym zwykła symbioza - pasozytowanie jestem z nim bo mi cos załatwi powie - to nie zadna przyjazn:) przyjazn jest za bardzo naduzywanym słowem. Zwykle kumpelstwo jest juz nazywane mianem przyjazni:)

Gość kredka kolorka
to takie błędne koło , nie powiedział Ci bo wiedzial że będziesz zazdrosna.

Gość Jujujujuju
To jednak nie jest takie proste zrozumiec ze ma przyjaciolke i ze nie moze z nia zerwac kontaktu tylko dlatego ze ja tak chce bo czasami jest tak bardzo przykro..

moj tez takie szopki odstawiał więc i ja go odstawiłam :O w rekordowym tempie zerwał kontakty ze swoją \"przyjacioleczką\" ho i mam spokoj juz z nią;)

Gość Jujujujuju
Moje przyjaciolki powiedzialy ze nigdy w zyciu nie pozwolily by zeby ich facet spotykal sie z jakas inna laska nawet po przyjacielsku, dla niektorych z Was to jest z kolei przegiecie .. juz sama nie wiem co o tym myslec

Gość kredka kolorka
zastanow sie co napisałas Ja bvym tak sobą nie pozwolila mainpulowac .

wszędzie piszecie : jakby moj chłopak bla bla bla nie rozumiecie jej ja rozumiem i mowie stanowcze ; NIE !

Gość kredka kolorka
I też gsyby jakis koles sie tak zachowywała to szybciej bym z nim zerwała , dlaczego ma zerwac kontakty z przyjaciółmi tylko dlatego że Tobie się tak podoba :o

Gość kredka kolorka
a po ile macie lat??

Gość ale co wy chrzanicie
żadna dziewczyna nie zgodzi sie na takie historie, żeby facet na zakupy z przyjacióleczka biegal i jeszcze zapomnial o tym powiedzieć, nie wierze w takie pierdoly, jeśli którymś to odpowiada to tylko pewnie tym które tymi przyjaciólkami sa nigdy nie uwierze w to że pozwolicie chlopakowi którego kochacie i na którym wam zależy na takie rzeczy na zakupy mogliście iść we trójke a jeśli czegoś od niego potrzebuje to powinien ci o tym powiedzieć czy nie bedziesz miala nic przeciwko temu facet nigdy by sie na tego rodzaju przyjaciela swojej dziewczyny nie zgodzil, no chyba że bylby brzydki jak noc listopadowa i do tego kompletna fajtlapa

Gość Jujujujuju
Kurcze ale to nie jest tak: zrobie Ci na zlosc z zabronie sie z nia spotykac. Tu chodzi o moje uczucia, o to ze mnie rani w ten sposob.Dodam ze nasz zwiazek to juz powazna sprawa - 2 lata

Gość Jujujujuju
a lat mamy po 22