Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solzludzilodu

SMUTNO MI PO TYM CO OD NICH USŁYSZAŁAM

Polecane posty

Gość solzludzilodu

Witam wszytkich ! Moze wyda sie Wam mój problem głupi ale nie mam jak na razie komu sie wyzalic i postanowiłam tutaj opisać co mi sie wczoraj przydarzyło. Razem z moim facetem byłam u jego rodziców wieczorem( wiadomo- swieta), wypilismy kawę, zjedlismy ciasto, pogadalismy.potem jego rodzice powiedzieli, że nie powinnam jesc tylu słodyczy bo zaczynam tyc i przy ich synu będe wygladac nieatrakcyjnie. dodam , że nie mam nadwagi( 168 cm, 55 kg, rozmiar 36-38)czuje sie o.k w swoim ciele,odżywiam sie zdrowow ale nie jestem na diecie i nie mam figury modelki.uwielbiam ruch, wszelkie dyscypliny sportu, staram sie żeby moje ciało było jędrne. jasne ze wolałabym wygladać z gigury np jak jakas fotomodelka ale wiem że nie mam takich predyspozycji . potem powiedzili jaka szczupła, filigranowa była ex mojego faceta... zrobiło mi sie głupio i ciasto które jadłam dosłownie utknęło mi w gardle.zemdliło mnie i chciałam wracac do domu. jeszce nikt mi tak nie powiedział. zabolało jak cholera ze rodzice mojego faceta uwazaja mnie za gruba beczke, niegodna jego syna.... cała noc nie spałam i o tym myslałam. teraz na sniadanie wypiłam tylko czarna kawe. i chyba dzis juz nic nie zjem. bo jak tylko pomysle o tym co mi poiwedzieli to...:-(

Gość onk3
po prostu nie akceptują cie a to est tylko pretekst ty kobieto jedz systematycznie bądź sobą im potrzeba czasu a na pewno jak ty polubisz siebie oni polubią ciebie i zakceptują w cłaości a co ten twój chłopak na to powiedział to on powinien im zwrócić uwagę

Gość vber
jak masz chlopaka to czemu przesiadujesz z jego rodzicami?

Chcialam miec taka figure jak Ty, a rodzicami chlopaka sie nie przejmuj, szkoda nerwów, jak schudniejsz do 34 zaczną sie czepiac czegos innego np. koloru czy dlugosci wlosów, ubioru itp. Odwiedzaj ich od czasu do czasu i to wszystko :) Pozdrawiam

Gość onk3
nie przejmuj sie wiem ze ci smutno ale to nie wina twojego wygladu na pewno jesteś atrakcyjną kobieta a tylko oni nie mogą narazie w pełni cie zaakceptwać głodzenie ci nic nie da jedynie nabawisz wrzodów żołoądka lub innej choroby uważasz ze jesli ważyłabyś 40 kg to by cie uwielbiali? to bład im nie o wyglad chodzi tylko nie mieli w co uderzyc

Gość onk3
Patt ma świętą rację

Gość onk3
a swoją droga zazdroszcze ci wymiarów i wzrostu jak widzisz ideałów nie ma

Gość solzludzilodu
mój chłopak powiedział ze mam sie nimi nie przejmowac ale nie potrafie!!!!!! Boze ja sie przez ta noc nabawiłam mega kompleksów! przed chwil abyłam pod prusznicem i obejrzałam sie w lustrze nago.chyba rzeczywiscie powinnam ograniczyc jedzenie. spojrzałam na siebie uwazniej- chyba rzeczywiscie mam za okragłe uda, zbyt pełne policzki.... wygladam zdrowo ale nie szcupło i pociagajaco!!!!a mój facet pewnie tez tak mysli i porównuje mnie ze swoja ex!

Nie akceptują Cię ,ale nie przejmuj sie ,to przywilej większosci teściów;)

Gość solzludzilodu
poza tym powiedzieli mi ze jak na dzisiejsze czasy mam beznadziejne wykształcenie. mam licencjata i bardzo chciałabym zrobic mgr ale nie stac mnie na to, oszczedzam i licze na to ze w pazdzierniku bede mogła dokonczyc studia

Gość onk3
jestes na pewno apetyczna laska a sądzis zże jak będziesz szkieletem to ich tym zachwycisz? bądź sobą zawsze kobieto a to po prostu wychodża ich kompleksy a ty naprawde nie masz powodu aby popadac w jakś paranoję i depresje ztego powodu powtarzaj sobie jestem atrakcyjną piękną kobieta a jakże wyglada ta tesciowa niby co obna taka atrakcyjna

Gość onk3
kobieto oni poprastu jeszcze zyją poprzedczką byc moze bardzo polubili tamta dziewczyne i dlatego tak mówia po prstu szukają dziury w całym ale tu powinien ich ustawic troche twój chłopak a ty absoltunie niczym sie nie martw

Gość solzludzilodu
pasadenka>> Ty znasz jakas dobra diete????

Gość onk3
kobieto ty nie szukaj diety głupia kobieto juz tak powiem dziewczyno im naprawde nie chodzi o kg mniej czy nawet 10 oni po prostu z jakis tam wzgględów nie akceptuja ciebie w całosci i tylke i nic naprwde nic nie zmieni nawet gdybyś schudła 20 kg

póki co odżywiam sie glownie swiatecznymi salatkami (mam swoj topic - \"moja Christmasowa dieta cud\" na forum diety), a potem przechodze na nabiał i gotowane warzywa

Gość solzludzilodu
wiec tak- ex mojego faceta nie lubieli( z wypowiedzi mojego ukochanego wynika ze niezle zalazła im za skóre, była wredna, niemiła, zdradzała mojego faceta itp., ale była sliiiiiczna(widziałam fotki- filigranowa brunetka, ciemna karnacja, czarne oczy-jej ojciec był turkiem....:-( co do mamy mojego faceta-eh, zapusciła sie kobieta , ma nadwage.ale sadzi ze w tym wieku w jakim ja jestem powinnam wygladac szcuplutko . bo co bedzie jak np urodzę dziecko????

Gość onk3
po prostu nie taka synową sobie wymarzyli i tyle i nie pomoze jak schudniesz 20 kg

daj spokój z dietami,przecież masz dobrą wagę.A co do Twojej poprzedniczki,to podejrzewam,ze też mieli jakieś uwagi;) Ich komentarze swiadcza tylko o braku kultury i wychowania.

Gość solzludzilodu
mi sie wydaje ze maja racje- jestem tłusta krowa:-(

Gość onk3
oczywsice ewasch ma absolutną racje wychodza tylko ich kompleksy i tyle

Gość solzludzilodu
Boze, co jaj mam robic??? płakac mi sie non stop chce! przed chilka weszłam na strony fotomodelek o ciemnej karnacji, brunetek. sa sliczne!!! i takie szcupłe!!!

Gość onk3
to tak jak jestes tłusta krowa to nie jedz nic aż umrzesz wtedy będa sie cieszc na pewno GŁUPIA DZIEWCZYNO CZY TY NAPRWADE MYSLISZ ŻE JAK SCHUDNIESZ TO ONI OD RAZU CIE ZACZNĄ UBÓSTWIAĆ ILE TY MASZ LAT ZE MASZ TAKIE BAEZNADZIEJNE MYSLENIE

Gość onk3
kobieto podejrzewam ze ty nie jestes kochana przede wsystkim przez faceta bo inny by cie uswiadomił i kochał taka jaką jestes nawet jakbys miałam 156 i wazyla 70 kg a rodzice jakby widzieli ze facet świata poza tobą nie wiedzi tez by cicho siedzieli

Gość onk3
tak siedz w domu, płacz, nic nie jedz popadnij w komplesy i depresje a na pewno im zainponujesz powodzenia

Gość kamilla_
a moze oni nie chca zadnej synowej, przynajmniej na razie najlepiej ogranicz kontakty :( szkoda ze twoj chlopak nir ujal sie za toba :)

Gość dupa wołowas
no własnie kobieto oni sa zaptrzeni w syna a syn zadufany w sobie i ma cie najpradopodbniej w dupie

Gość saffi
dlaczego przejmujesz się opinią kobiety która niema taktu i kultury ? babsko nagadalo ci głupot !

Gość solzludzilodu
nie moge ograniczyc kontaktów- mój facet ma swietne relacje z nimi i bardzo mu zalezy na tym zebym i ja takie miałała.

Gość solzludzilodu
z tego co mi wiadomo- chca zeby ich syn juz kogos miał(od zerwania z ex upłynęły dobre kilka lat)