Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkaf

Niedawno moj znajomy zginął przez debili

Polecane posty

Gość pinkaf

ktorzy jadac przy 170 km na godzine, właczyli ręczny!! i zabili mojego znajomego, a oni zyja!! skad sie biorą tacy ludzie???

Gość do zaklopotanej
jak to wlaczyli ręczny? wyhamowali samochod tak? a on nie zdazyl?

juz byl dzisiaj podobny temat:o widac ze o jedno i to samo chodzi..ile mozna o tym samym moiwc??

Gość pinkaf
właczyli "tak dla jaj" a wiesz co sie dzieje kiedy przy takiej predkosci właczysz reczny.latasz po jezdzni zygzakiem w kólko..a moj kumple dostał w bok i zginął pojawił sie w nieodpowiednim miejscu i czasie..to byl na zakrecie oni jechaliz przeciwka..i uderzyli go smiertelnie

Gość pinkaf
leonrcia, gdyby zginał ci przyjeciel , zapomniałabys tak od razu po dwoch dniach????????????? GDZIE JEST SPRAWIEDLIWOSC NA TYM SWIECIE I SKAD TACY DEBILE KTO MI ODPOWIE? CZY TO WINA JACKASóW.TEG PROGRAMU CZY BRAKU RELACJI RODZINNYCH

Gość pinkaf
przepraszam w takim razie jak chcecie to zgłoscie to do usuniecia mi jest wszystko jedno to mi i tak jego nie zwroci

Bardzo Ci oczywiście współczuję utraty znajomego, ale wierz mi ból po stracie przeżywa się naprawdę w samotności. Wypisywanie o tym na forum nie ma najmniejszego sensu. Pozdrawiam. 🌼

Gość a nie powiem i co
widzisz, warto byłoby spisac takie przypadki i gdzieś to opublikować, bo ludzie zwyczajnie nie mają wyobraźni. Ale kazdy ma to w d..., no bo po co sobie uwagę zaprzątać czymś takim jak czytanie o wypadkach drogowych, nie?

Gość a nie powiem i co
na forum byl 6mies temu podobny topik - moze jeszcze jest, mial chyba tytul "jak pogodzic się z taką tragedią?" Dziewczyna opisywala jak tir wjechal w samochod jej chlopaka.

Gość a ja uwzawmze ma
poprostu chce o tym z kimś pogadac,a jak juz jest jakis powazny temat to odrazu obrzucacie błotem..............zajebiste są tematy w stylu ,jak wyglądam,jak wam sie podobam,super.......można pisać i pisać.

\"to mi i tak jego nie zwroci\" - i to jest najprawdziwsza prawda. Nikt nikomu nie zwróci życia, a ból po stracie trzeba przeżyć, nie da się go zagłuszyć wypisywaniem o tym co się stało w necie. To bardzo niemiłe doświadczenie - przeżywanie czyjejś śmierci. Pisanie o tym, może i pomaga, jednak pozostają z tym wydarzeniem nasze myśli na co dzień, w każdej chwili. Dopóki się z tym nie uporasz sama, nikt Ci nie pomoże bo są to odczucia szalenie delikatne.

Gość a nie powiem i co
zaloz taki temat pt."szukam topiku dziewczyny, ktorej chlopak zginął w wypadku, topik mial prawdopodobnie tytul "jak pogodzic się z taką tragedią?" Tam będziesz mogla sobie popisać. To, ze chcesz o tym rozmawiac jest naturalne i osoby, które byly zwiazane uczuciowo z osoba zmarla tragicznie w ten sposób, tez potrzebują terapii. Niestety na tym forum panuje debilizm i znieczulica i kazdy woli pogadac o orgazmie, piersiach i o tym, "czy mu odpisać". Trzymaj się.

Gość a nie powiem i co
moze są jakieś grupy wsparcia, ktore pomagaja wrocic do rownowagi. Tu masz parę linkow: http://www.niepelnosprawni.pl/ledge/x/11865;jsessionid=AB2E2C1900292884181CB39CBE803C1F http://miasto.chojnice.pl/?a=24&id=1597 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=dla+rodzin+ofiar+wypadk%C3%B3w+drogowych&lr= powpisuj w google. Wiesz, przez to co się stalo teraz Ty jestes jedna z osob, ktora moze wplynąć na wzrost świadomości ludzi i nie zmarnuj tego.On byl Twoim przyjacielem i myślę, ze w ten sposób on będzie nadal zyl, jesli Ty zrobisz coś zeby na drogach bylo lepiej.

Gość ostrożnie mi jajKa lisz .
codziennie wielu czyichs przyjacielow ginie i nie powod to by o tym sie wydzielac na forumie.