Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elenora

dlaczego wielu ludzi nie lubi kotow.

Polecane posty

Gość elenora

przeciez to wspaniale zwierzeta. a ludzie potrafia sie znacac nad nimi. nienawidze takich ludzi i mam nadzieje ze spotka ich jakas kara za to

może dlatego, że sikają na wszystko w domu?... naprawdę nie wiem :(

Gość zielona_róża
a ja sie poprostu boje kotów

Gość sałatka brokułowa
też nie lubię. są mało empatyczne, mają wszystko w dupie...nie po to trzymam zwierzaka, żeby mnie totalnie olewał. na kocura mogę sobie popatrzeć, z psem mogę sobie pogadać :D:D ps. w domu mam i jedno i drugie, ale pies jest zdecydowanie na 1 miejcu.

Gość za3 je
a mój kot sika do kuwety

Gość Lamita36
Mam kota który chodzi za mna jak pies reaguje na imie i wogóle jest bardzo kontaktowy.zaczepia gosci wchodząc im na kolana:) Jest miły i sympatyczny. Nie wiem jakie macie te swoje koty??

Gość allllllllllll
Koty maja o wiele ciekawsza naturę od psiej ( uzaleznionej od czlowieka). Poza tym psy smierdzą, zjedzą kazdy syf z trawnika, nikt po nich nie sprzata i dlatego ich nie lubie.

Gość remiza
Koty preferują raczej wrażliwych ludzi. Wielu artystów ma w domu własnie koty Jesli ktos nie przypadnie im do gustu sikaja gdzie popadnie np.na buty kogos kogo nie lubia

Ja tam uwielbiam koty. Każdy zwierzak ma swój charakter, tak jak ludzie. Trzeba te zwierządka zrozumieć żeby je polubić. Mam od niedawna kociaka w domu. Wcześniej był pies ale niestety prawie rok temu odszedł. Kociak jest wspaniały a już myślałam że nigdy nie pokocham tak mocno inne zwierzątko...

Gość ja tam lubie wszystkie kotki

Gość piiiiiiiii
a ja nie lubie kotów. jak jego pan umrze to głodny kot zacznie go jesc. a pies, połozy sie obok i bedzie zdychał z głodu ale trupa nie tknie ..

uwielbiam koty, ale ze mam w domu myszoskoczka to kota sobie nie moge kupic:/ a szkoda:(

Gość no nie......
nie lubie bo sa bardziej "brudne" od innych zwierz ąt.w domu wala się sierść, sikają(nawet jeśli do kuwety to ich siki śmierdzą bardziej niż psie). Reszta jest ok.są ladne, tulą się i milą, ocierają i patrzą głęboko w oczy. Mój kot mieszka w piwnicy i naszczeście-nie wyobrażam sobie aby w moim mieszkaniu stala kuweta.

Buhahaha kocham te stereotypy kocie :D Ja mam w domu 3 koty i złego słowa nie dam powiedzieć na sierściuchy :) Są czyste, towarzyskie, uwielbiaja sie przytulać, a jak mnie długo nie ma to tęsknia :) Wielu moich znajomych ma kota lub kilka więc troszke o nich wiem ;)

A Bridget Jones prześladowała myśl, że umrze samotna i zostanie obgryziona przez owczarka alzackiego :D Boże ile jeszcze głupot nt. kotów ludzie wymyslą?

Gość MAM KOTA NA punkcie mojego
psa:D którego kocham nad życie z psem mozna pojsc an długi spacer mozna pojechać an wyciecke biegać szaleć pływac mozna aktywnie spedzac czas pies jest wierny i oddany za swoim panem pojdzie na koniec swiata kot siedzi w mieszkaniu sra,smieci brudzi i "leni sie" na kanapie całe zycie w domu nigdy kota miec nie bede ale lubie pobawic sie i poglaskac cudzego kota :P

Gość suzilonek
bo to piepszone wszarze i takie wredziole, że hej :P

Gość Madlena77
Ludzie nie lubia kotow, bo uwielbiaja lizusostwo a koty nie sa lizusami. Pies sie lasi, uwielbia tylko dlatego, ze z nim jestes a na milosc kota trzeba zasluzyc. Wielu ludziom, nie miesci sie w glowie, ze zwierze zasluguje na szacunek, a koty wymagaja traktowania ich z szacunkiem.

Gość Madlena77
Ha ha ha, moj kot nie znosil mojego meza, kiedy ten sie do nas wprowadzil :-) W przeciwienstwie do mnie...

Mam prześliczną małą kotkę. Kicia jest jeszcze maleńka, ale jest tak słodka i rozkoszna, że nie sposób przejść obok niej obojętnie. Mała jest całkowicie ode mnie uzależniona, śpi obok mnie na swojej własnej poduszce, razem ze mną ogląda telewizję, grzecznie siedzi na krzesełku obok, kiedy ja jem kolację. Ten mały stworek jest całkowicie ode mnie uzależniony, ostatnio biegła za mną na przystanek, ja wsiadłam do autobusu, ona została i czekała na mnie przez 2 h na przystanku, bo nie wiedziała jak wrócić do domu. Traktuję ją na równi z dzieckiem, którego nie mam, muszę się nią opiekować i dbać o nią, bo wiem, że jest jeszcze za mała na to, żeby się sama sobą zająć. Kotka ślicznie pachnie, ma czystą jedwabistą sierść, kupę robi na dworzu, a w nocy załatwia się do kuwety. W kuwecie jest piasek, absolutnie nic nie śmierdzi.