Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodziutka mama

Kim jestem dla pana Giertycha? A raczej kim dla was?

Polecane posty

_Acha_ - skoro nie stękałam na porodówce to mam się nie wypowiadać? Hmm...ciekawa teoria :P Nie mam nic przeciwko zasadzie \"silniejszy przeżyje\", w końcu w przyrodzie to normalne :) Spadam, z frustratkami, ktore \"zawsze wiedza lepiej\" nie gadam. Widac lubicie "dyskusje" tylko z tymi, ktorzy sadzą tak samo...

Tak emeryci dostają bo sami na to zarabiali całe życie. Gorzej, że dostają mniej. A dlaczego nie powiesz nic o więzniach? A ja znam takie koło 30 które robią wszystko by wydębić kasę od państwa. Dziewczyno nie wolno uogólniać. Niektóre nastolatki radzą sobie lepiej niż te \"dojrzałe\". Prawda jest taka, że ile dadzą tej dziewczynie? 40 zł miesięcznie? Chyba nie masz pojęcia o wysokości zasiłków. Zaufaj mi nawet jeśli nie dadzą tym co potrzebują i tak zabiorą ci to w podatkach. Tak przynajmniej może komuś twoje pieniądze pomogą. Bezdomnych też wspomagasz, alkoholików, samotne kobiety. Na tym polega polityka socjalna. Nie boj się, wiele na tym nie stracisz, w skali tego co ci zabieraja.,

pasadenka_ otóz nie chodziło mi o \"stekanie na porodówce\" a ....o to ,Twooje stwierdzenie ....ze panstwo daje wedke zamiast ryby ....pijesz do tego co było kiedys PRL...peegiery itp .... mało znasz zycie ...skoro pasuje Ci dewiza \"niech przetrwa silniejszy \" i brak w Tobie empatii...smutne to ...:( ale Twoja ideoologia ..światopogląd... Życze ci tylko,zeby cie nigdy zycie w tyłek nie kopnęło ....bo wtedy inaczej bys mówiła .... Znam takich co mieli wszystko ....i nie maja nic....:O