Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanda00

boje się teraz i jestem zła na siebie/

Polecane posty

Gość samanda00

Poszłam na impreze i nwyladowałam w łóżku u jakiegoś kolesia ubralam się wyszłam i mam depreche raz że tak si enie powinno nikogo nie mam ale mimo wszystko dwa że jeszcze się czymś zaraziłam bo chłopak nie miał prezerwatywy a ja mam wyjątkowego pechA

Gość poliina
masz babo placek. Na drugi raz bedziesz pamietala o gumce

Gość tye5ysd45r
no coz wszyscy jestesmy tylko ludzmi kazdy miewa takie chwile w zyciu ze za odrobine czulosci oddalby wszystko :O nie martw sie na zapas a prezerwatywa obowiazkowo! ja sie tego nauczylam po leczeniu klykcin konczystych, prezentu od pwenego goscia z ktorym tak jak ty.. :O

Gość SMANDA00
A NIE WIECIE GDZIE MOZNA ZROBIĆ TAKI TEST NA HIV CZUŁA BYM SIE LEPIEJ A TAKTO CAŁY CZAS BEDE MIAŁA SCHIZY

Gość zabawnajak diabli
no no lubisz sporty ekstremalne :o to nie lepiej zapisac się na kurs paralotni? :o

Gość SMANDA00
PRZESTAŃ TO NIE JEST SMIESZNE

Gość rozpustnica z czarnym nickiem
kochana, ja kiedys przespalam sie w pociagu z jednym, pierwszy raz go widzialam na oczy..... do tej pory się boję, ze go spotkam....niby wiem, czym sie facet zajmuje, ale ...ech kac na cale zycie...:(🖐️

Gość joj
swieta nie jestem, bawic sie umie. Rozumie wile rzeczy ale zeby sie puscic na imprezie z "jakims" gosciem to juz przesada i kureswto bym powiedziala

Gość fgtsertg
a test na hiv tez zrobilam. bo w koncu jesli gosc zarazil mnie jednym mogl i czyms innym. w przychodni moza zrobic test, ale dopiero 3miesiace po stosunku (wczensiej moze wyjsc bledny) cudowne mam wspomnienia po pierwszym kochanku :O

Gość SMANDA00
NO MNIE TEŻ JEST GŁUPIO ZWAŁASZCZA PRZED KOLEŻANKAMI NIEWIEM CO MI ODBIŁO...

Gość SMANDA00
JOJ NIE PRZESADZAJ WIESZ....

Gość SMANDA00
JOJ NIE PRZESADZAJ WIESZ......

Gość fgtsertg
joj - kurestwo jest wtedy gdy ktos sie puszcza na kazdej imprezie na ktora pojdzie ale kazdemu moze sie zdazyc raz popelnic blad byleby nauke wyciagnac z tego

Gość joj
jezeli adarzy sie to fakycznie raz i nauke sie wyciagnac to w2 porzadku. Ale mimo wszystko nie wyobrazam sobie pojsc do lozka z obcym facetem ot tak. Moze za mało fantazji we mnie a moze rozsadek bierze gore i teraz nie martwie sie o HIV.

Gość joj
sorki zabłędy ale zimno mi w palce:P

Gość aaaaaaaaaa2
banalne :o na osiedlu u kumpla byla raz imprezka lachon sie upil i wszyscy ja przelecieli , pozniej koles polecial do sklepu po bronxy po drodze spotkal ziomali i oni tez w niej umoczyli , przez cala noc przelecialo ja chyba z 18 facetow :D ,kladli sie na niej jak na gumowej lalce ,nie byla nieprzytomna ale jej bylo wszytsko jedno :D najmlodszy ok 16 lat najstarszy ok 35 ,ona miala 19 i byla porzadna dziewczyna - do tego dnia no i co zyje dalej :classic_cool:

Gość fgtsertg
aaaaaaaaaa2 - o w morde... jednak faceci to swinie :O

Gość hmmmmmmmmmm....
warszawa, ul Leszno 14, darmowy, calkowicie anonimowy test na hiv, polecam, wynik w dwa dni

Gość fgtsertg
aaaaaaaaaa2 - o w morde.. jednak faceci to swinie :O

Faceci to świnie? Bzdura. Facet tak samo ma instynkty jak i kobieta. Jej sie chciało i jemu. Proste. Problem w tym ze to ONA ma wyrzuty sumienia, bo przeciez mezczyźnie wolno sobie niezobowiazujaco podupczyc.

Gość aaaaaaaaaa2
wszyscy tam byli pijani ale jej kumpelki ktore ja zostawily w takim stanie to naprawde swinie najlepsze bo pozniej wszyscy o tym gadali ,pod nocnym na osiedlu zawsze jest sporo menelikow i oni tez sie z nia zabawiali tam wszyscy byli nawaleni i pozniej to juz wchodzil kto chcial a roznioslo sie ze jest pijana laska po calym osiedlu

Gość fgtsertg
ale o "faceci to swinie" mowilam w swietle postu aaaaaaaaa2. jesli obie strony chca isc do lozka - ich sprawa. ale jesli pijana dziewczyne wykorzystuje cale osiedle, to coz.. faceci to swinie i bydlaki

Gość majkka1
co za huje

Gość trzeba było
wczesniej o tym myśleć