Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęściara28

Rodzimy we wrześniu 2007r.

Polecane posty

a tam!:) to juz widze:) boze, ja sobie nie wyobrazam, jak nasze mamy nie mialy usg, nie widzialy nas, nie wiedzialy, czy wszystko ok! ja jakbym mogla, to bym sie na stale do aparatu podpiela:)

Witajcie Kochane :) wróciłam właśnie od lekarza..wszystko jest ok - nie wiadomo skąd były te plamienia... Dzidzia rośnie dwa tygodnie tewmu miała 16mmm a teraz ma 29mm. Na usg lepiej widać, niż na zdjęciu główkę, rączki i nóżki :) bobasek ruszał się co chwila :) niesamowite uczucie - lekarka pokazała mi już też żołądeczek, który się tworzy Jestem bardzo szczęśliwa :) dodaje link ze zdjeciami z usg - dzidzi leżała sobie na pleckach :) nóżek nie widać na zdjęciu bo mierzy się długośc bez nóżek.. http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=5fd86efea1b0f054

Gość LuKrEcJa*
witajcie dziewczyny:)mam pytanie do pepetti....chciałabym przesłać ci moje foto ale nie mam pojęcia jak.wstyd mi bardzo,ale nie zbyt dobrze jestem w tym obeznana.Podasz mi swojego maila tak bardziej oficjalnie?przepraszam za kłopot....

Gość LuKrEcJa*
miśka26-śliczne foto,rozumiem jak bardzo jesteś wzruszona takie fotki to coś pięknego-nawet mnie wzruszyło co jestem tylko osobą postronną,ja również jutro ide na usg i jestem cała poddenerwowana bo już nie moge sie doczekać.

Gość LuKrEcJa*
miśka 26 śliczne dzięki.

Czesć dziewczynki 🌼 Śliczne te Wasze dzieciątka! ja niestety nie mam skanera, ale już widziąłm machające łapeczki ❤️ Co do ubrań ciążowych, to kupiłam sobie kilka luźniejszych bluzek (takich dłuższych), ale spodnie też pewnie już niebawem trzeba będzie kupić. Myślałam, że w pracy uda mi się ukryć mój stan do 22 marca, a tym czasem rosnę baaaaardzo szybko :) Pozdrawiam serdecznie, zwłaszcza mamuśki, które dzisiaj były u lekarza i uspokoiły się o zdrowie swoich kruszynek 👄

Fajne te Wasze brzuszki. Ja mimo, że to 13 tydz. brzuch mam taki jak przed ciążą, ale spódniczkę to już jedną kupiłam z poszerzeniem na brzuch, akurat mi się trafiła w \"ciuszku\" zupełnie nowa. Na razie czeka w szafie.

witajcie, dawno sie nie odzywałam. Jestem teraz na zwolnieniu i niestety padł mi w domu internet. Już mąż formatował komputer, stawiał nowy system, ale najwidoczniej to wina telekomunikacji i super neostrady. U mnie na razie bez zmian, jak tylko poprawi mi sie dostęp do neta będe zaglądać częściej. Teraz korzystam z wizyty u znajomych. Pozdrawiam Was wszystkie, trzymajcie sie.

Mój brzuch zaokrągla się, zaokrągliłam się też na twarzy. Ale tak jak wspomniałam, na razie to ukrywam. Później będę eksponować :) :) :)

czesc mamuski,wlasnie wrocilam od ginki i wariuje ze szczescia!!!!!!!!!!!dzidzius jest zdrowy,pieknie bije mu serduszko-to najpiekniejszy dzwiek jaki w zyciu slyszalam,lezal sobie z rekami zalozonymi pod glowe-smialysmy sie ze jak na wczasach,a potem pomachal mi malutkimi lapkami,wiek to 12tyg i 3dni czyli idealnie.to juz wpisuje sie do tabelki lalalalalalalalala:)

NICK......IMIĘ........MIEJSCOWOŚĆ.......OST. @.....TERMIN......WIEK Laura_28..........Aga.......Gliwice.......... 24.11........01.09.........32 Szczęściara28....Monika...Łódź.............26.11........ 02.09........29 Wisniowa.........Ewa.....Bydgoszcz..........26.11....... 02.09........22 Agnieszka79.....Agnieszka...Wrocław.......26.11........0 3.09.......28 LuKrEcJa :*.......Ania.........Zabrze..........25.11........5.09..... ...25 missarajevo.......Monika...Gdańsk...........28.11....... 05.09........22 justme.............Justyna...Radom............25.11..... .05.09........26 Edyta79............Edyta....Oświęcim........28.11....... .07.09........28 syliak...............Sylwia....pomorskie.......26.11.... ....09.09........27 aniołekjg..........Julia ......Skierniewice.....26.11.........??...........28 esa..................esa.......kuj-pomorskie....05.12... .. .11.09.......34 tristeza............Monika...podkarpackie....05.12...... .12.09.......28 sakahet........... Gosia......Gliwice............05.12.......12.09...... 23 soophiee..........Zosia.........Kraków..........5.12.... ... 12.09.......21 ***niunia***........Dorota....Wolverhampton..05.12...... ( ? ).........30 Tofikowa ..........Gosia......Bielsko-B. ........06.12......12.09........30 mysza,3.............Iza........Kielce.............08.12. . ....13.09.....32 ewapiano...........Ewa.......Szczecin.... ....06.12..... ..14.09.......27 Diana 24............Diana.....Olsztyn...........06.12. .....14.09. ......24 Kaja 72..............Kaja......Praga.............08.12......14.0 9. ......34 Shira23............Magda.....Bydgoszcz.........09.12.... ..15.09......23 azazella...........Gosia.......Poznań.............02.12. ....17.09......27 julllka...............jula........warszawa..........10.1 2......17.9.......25 monia12...........Monika.....Ciechanów.........09.12.... ..1 8.09....28 ....................................................... ..... ......................... zielony_talerzyk...Ola.......małopolska..........11.12.. ....18.09.....25 destiny.............Ania.......Siemianowice.......11.12. ......(?)........28 Jolla25.............Mariola.....Łańcut..............13.1 2......18.09.....26 GosiaD............Gosia........Gdańsk..............12.12 ......19.09....28 Peppetti.......... Sylwia......łódzkie..............14.12......20.09.....31 diana shanti.......Ania.......pomorskie...........15.12......20.09 .....27 Miśka_26 .........Marta......lubuskie..............17.12......23.09. ...26 Shiva24............Klaudia....Baden Wür............18.12.....23.09.....24 Irysek .............Ania.......łódzkie................09.12.....23 .09 ....31 to-tylko-ja....karolina........łódzkie................20 .12.....??........24 kamyczek-80.....kamila.....dolnoślaskie...........14.12 ... 25.09.....26 Sisterone.........Aśka....zachodniopom............15.12. ...2 6.09....34 Luiza342..........Kama......Poznan.................23.1 2.....26.09....25 Samara.............Ola........Śląsk...................2 2.12......28.09....28 ksemma..........Kasia........Torun...................22. 12.....28.09 AnA82..............Anka.......Kraków................20. 12.....29.09....25 daria123...........Marta........lubelskie..............03.12......10.09...29

Witam wrzesnióweczki! Chcialam tylko pozdrowic Was i Wasze malenstwa! Ja niestety wciaz walcze z mdlosciami, zaparciami i sennoscia. Mam chyba wszystkie ksiażkowe objawy ciaży... Moja mama mnie pocieszyła, że ona przy wszystkich 3 ciażach miała mdłości aż do momentu narodzin... :/ Nie powiem, żeby mnie to podniosło na duchu...Ale może u mnie bedzie inaczej ;) Oczywiscie czytam wszystkie posty, ale nie zawsze mam siły siedziec przed komputerem i sie \"aktywowac\"... W przyszlym tygodniu mam kolejne USG, w tym badania na przeziernosc karkową - mam do Was pytanie - czy to też bedzie USG dopochwowe czy już zewnętrzne? Trzymajcie sie cieplo!

Wydaje mi sie ,ze bedzie to jeszcze dopochwowe-chyba ze lekarz dysponuje jakims super sprzetem-a dopochwowe na tym etapie jest po prostu dokladniejsze.

Dzieki za odpowiedz. Nie sadze aby byl to jakis super sprzet... Daria123, ile mm mialo Twoje malenstwo w 12 t 3 dc? Pytam z czystej ciekawosci, bo ja bede miala robione w 12 t 1 dc... bede miala porownanie, czy to bedzie gigant czy raczej kruszynka... ;)

cześć ja jestem załamana złapało mnie przeziebienia temperature miałam wczoraj 39.5 i niesety musiałam wziąsć antybiotyk.:(:(:(:( tak bardzo sie boje o moja dzidzie bo nie wiem czy ta temperatura jej nie zaszkodzi nie wiem juz co gorsza ta gorączka czy ten antybiotyk. wizyte i usg mam dopiero 8 marca. pozdrawiam was wszystkie i życze zdrówka przedewszstkim

Miska, Daria ciesze sie, ze u was wszystko w porzadku. Szczegolnie ciesze sie ze u Miski wszystko sie wyjasnilo. A widzisz wszystkie mowilysmy, ze bedzie dobrze:) Daria- nie doczytalam ile twoje malenstwo mierzy. Jestem ciekawa, bo ja mialam w 13tc usg i moje mialo 7cm, jakies duze mi sie wydaje to moje male.

Koffi-moje malenstwo ma 59,2mm,wiec jest troszke mniejsze niz Twoje-to prawie 6cm czlowieczka:)jakie to niesamowite.

to-tylko-ja zbijaj szybciutko goraczke!! Wysoka temperatura jest bardzo niebezpieczna. Antybiotyk nie zaszkodzi maluszkowi. Trzymam mocno kciuki za Wasze zdrowie Irysku - super ze sie odezwalas.. troche sie martwilam.. nie ma Cie na gg, na forum nie pisalas... ja juz tak mam - ciagle czarne scenariusze... :( Ale te malenstwa rosna....... 6 cm! to juz kawal chlopa albo baby! :) Super! Ja musze zadzwonic i umowic sie na usg. ale to za dwa tyg, o wtedy bede w 13 tc Zmykam, pewnie dzis tu juz nie zajrze. Bede jutro rano. Pa

Hej. Peppettti właśnie wysłałam na Twoją skrzynkę swoje zdjęcie z mężusiem. Niestety nie mam jeszcze żadnego zdjęcia z usg :( , jak również nie mogę pochwalić się swoją pociechą, bo to będzie pierwsza dzidzia :D . A z tą wielkością dzidzi to różnie bywa, ja w 12tc na usg miałam dzidzię wg mnie dużą :) bo aż 64 mm, no ale mama duża to i dzidzia też, he he. Pozdrawiam Wszystkich cieplutko, a chorowitki niech się wygrzewają i szybko wracają do zdrowia.

Gość Agnieszka 900
Witam, ja też jestem wrzesnióweczką tylko dopiero na koniec. Czy mogłybyście polecić mi jakiś dodry krem przeciw rozstępom?

Czesc Agnieszka, gratulacje! Ja w poprzednich ciazach stosowalam i niestety pojawily sie. Byly to: cztery pory roku, fissan, gerbera dla mam i nic mi nie pomogly. Teraz mam dax cosmetik, redukujacy i zapobiegajacy powstawani, ale tez nie wierze, ze to cos da. Ponoc oliwka jest dobra, dziewczyny pisaly.

Gość Agnieszka 900
moze mogłabys wskoczyc na mój temacik o nieletniej mamie to mogłabyśmy pogadać.

juz widzialam nasze malenstwo!!!! Taka fasoleczka:) ale juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie z nami.Ale termin dopiero na 15.pazdziernik. Jestem w 7 tyg.Ciaza jak narazie oki.Do szalu doprowadza mnie tylko zapach jajek!!!!! feeeeee :) Pozdrawiam

Czesc Dziewczynki!! Ja jak zwykle odzywam sie wieczorem.. Caymi dniami jestesmy z mezusiem zabiegani bo powoli szukujemy sie do jego wyjazdu-codzien jakies zakupy.. Dzis moje samopoczucie po raz pierwszy od poczatku dalo mi we znaki.. Bol glowy, mdlosci a przede wszystkim nie moglam dzis jezdzic autem.. Nie wiem, moze to z powodu brzydkiej pogody i cisnienia..? :( Wspolczuje tym , ktore maja tak codziennie.. Teraz czuje sie lepiej wiec postanowilam cos napisac.. Mialam dzisiaj kilka stronek do nadrobienia, hoho.. Duza buzka dla dziewczynek ktore dzis zobaczyly swoje malenstwo🌼.Ja czekam na piatek.. Juz jestem ciekawa jak bardzo uroslo. Miesiac temu mial 9,2 mm..........:)

kurcze chyba ta wizyta w u lekarza jeszcze bardziej pogorszyła moje przeziębienie, bardzo piecze mnie gardło :( mąż już robi mi soczek z cebuli...bleee nie cierpie go, a tymbardziej teraz odrzyca mnie na jego myśl :) ale to może pomoże póki nie rozpętało się na dobre, ale dziś jestem szczęśliwa :) to niesamowite uczucie zobaczyć jak dzidzia macha rączkami :) leży sobie na pleckach..hehe

Kuruj sie kuruj.. Slyszlam dzis w \"pogodzie\" ze znow panuje grypa.. Ale to mile.. Przezyc i przeczytac...:)

puk puk.... :) jest tam kto? :) ale dziś paskudna pogoda...dobrze, że samopoczucie dobre :) cieszę się, że jutro już marzec i coraz bliżej do wiosny 🌼 szukam sobie już spodni na allegro, z gumą, która będzie rosła wraz z brzuszkiem :) wszystkie spodnie już mnie cisną..a nie przytłam ani kg, jeden nawet poszedł w dół - nawet nie wiem dlaczego? bo apetyt mi dopisuje....

ok, będę zaglądać może ktoś się pojawi zaraz a tymczasem miłego dnia - pozdrowionka :)

Gość LuKrEcJa*
dzień dobry:)