Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona22*****

Jednodniowy Okres

Polecane posty

Gość ona22*****

mój okres trawał zaledwie jeden dzień był bardzo krótki, zastanawiam się czy to normalne???nigdy tak nie miałam proszę o odpowiaedź :)

Gość kita1982
hmmmm...jeden dzien??????? a to bylo krwawienie takie z resztkami scianki macicy czy wogle sama krew???????a moze plamienie????mialas jakas wpadke????

Gość ona22*****
właśnie że nie samo plamienie trochę tych resztek było nie wiem co o tym myśleć

dziwne...ale może ostatnio brałaś jakieś leki, albo przechodziłaś ciężkie chwile czy cosik takiego i dlatego organizm tak zareagował, radzę zaczekać do następnego okresu i jeśli to się powtórzy to dopiero zareagować, myślę że na razie nie ma się czym martwić

Hej!!! Ja też miałam jednodniowy jakiś czas temu i poszłam do lekarza, najpierw ogólnego, prosząc (przezornie) o badanie krwi na poziom hormonu tarczycy. Niestety, okazało się że mam niedoczynność tarczycy i stąd ten jednodniowy okres.Teraz biorę już tabletki i znów mam normalne miesiączki. Pozdrawiam

Gość ona22*****
oj no poczekam do następnego okresu albo może jeszcze wcześniej zrobię test, może to coś wyjaśni

Gość moja bratowa to dopiero
ma okres 2 dni leci 1 dzien nic potem znow 2 dni leci i wszystko z organizmem ok a ja sama tez tak kiedys mialam jeden dzien polecialo potem nic potem po 2 dniach noromalnie 5 dniowy okresik ale tylko raz tak mialam nie wiem do dzis czemuu

mam problem... otoz zamiast obfitego okresu mam bardzo slaby okres (a dokladniej, wydzielina wyglada jak w 4,5 dniu okresu) nie wiem dlaczego tak jest. dodam ze zawsze kilka godzin pred okresem mialam wlasnie takie (a moze slabsze) plamienia, a teraz mija juz 1 dzien a okresu normalnego nie mam. czy ktos wie co to moze byc?? prosze o odp

Gość gwiazdka22
i jak tam dzewczynki wasze okresy???u mnie już po trochę dziwny był!!!poczekam do następnego i zobacze jaki będzie pozdrawiam!a może któraś wie jakie plamienia ma się w ciąży czy to jest podobne do okresu???