Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralka_ea

Jakie pozycje najbardziej lubiecie?

Polecane posty

no on mnie całuje bo ja łaskotki mam tylko na kościach biodrowych więc te tereny omija :D ale ja też bym chciała no :( :( phi ale jak nie potrafi wytrzymać to juz jego problem :D a wasi na prawdę nie mają łaskotek ?? :D

Gość Szaroczarna
hi hi hi :P

Gość Reginaaa
Hmmm kurcze moze ja nie jestem tak delikatna dlatego nie ma łaskotek;)

Gość Szaroczarna
mój ma gilgotki w wewnętrznej częsci ud :P i po boczkach w talii ze tak to ujme...:D i tez sie zawsze skręca jak Go tam miziam...:)

Gość ghata_a
a moj ma gilkotki przy jajkach..wystarczy ze poruszam paluszkiem w powietrzu, skieruja go w tamtym kieurnku jego jajek..a juz wrzask is meich... heh..to ejst sposob..:DD

Gość Reginaaa
No to dziewczyny macie wrażliwych facetów:)))

heh mój ma dosłownie wszędzie nawet na dłoniach :O nie wspomnę o wewnętrznych stronach ud i stopach bo tam jest masakra :P nie ma tylko na penisie i jajkach co mnie akurat nie dziwi :D :D widzicie jak wy macie dobrze ?? :D :D

Gość Reginaaa
Teoria a jak tak nie laskotać będziesz a bardziej stanowczo dotykać , to może wówczas nie będzie taki wrażliwy

no jak dotykam mocniej to jakoś się powstrzymuje ale najgorzej jest jak chce całować :) nie wiem może ja całowac nie umiem :O :O

Gość Reginaaa
E tam co Ty mówisz że całować nie umiesz, musisz bardziej konkretniej że się tak wyraże , nie za delikatnie;)

Gość Szaroczarna
moze masz zbyt delikatne usta!:P przejedz sobie po nich papierem ściernym...:) moze pomoze hehe nie no,lepiej nie próbuj...:P Jak mnie mój Facet całuje to tez sie skręcam ze smiechu bo tez mnie to łaskocze...ale jak sie pozadnie podniece to juz sprawia mi to tylko przyjemność...:D

Gość ghata_a
ale temat zszedl na boki.. o laskotkach zamiast o pozycjach..:p

Gość Szaroczarna
hihi a co do pozycji to na pieska,łyzeczki,na stojaco ja oparta o np.biurko. aha i jeszcze nogi wysoko w górze lub oparte o barki faceta!:) A znów nie cierpie na jeżdzca...nie wiem czemu...

sorki znowu ja zamieszałam :D jak zresztą na każdym topiku gdzie się pojawię :O ej papierem ściernym ?? :P no prosze Cię :D :D

Gość ghata_a
ej wecie co..kiedys zaczynalismy pozycje..taka ze daje nogi na ramiona faceta... (królewska czy jakos tak)..i szybko je schowalam na dol..czemu? Bo wystraszylam sie ze pierdne:p ale to glupie, ale naprawde sie balam.. i sie zawstydzilam..tez tak macie?

Gość Reginaaa
Szaroczarna a na jeżdzca ale po indyjsku....czyli jestes na kuckach....moj uwielbia.....mozna niezle tempo nabrac;)

Gość Szaroczarna
hehe nie ja tak nie mam...:) lubie tą pozyycje...mmmmmm....a tu samotna noc...:O

Gość ghata_a
jak na kuckach? czyli kucasz, nogi oaprte na podlodze/ lozku..a on lezy wyprostowany?

Gość ghata_a
a nie pierdnelas nigdy? podcas seksu, nie zdarzylo sie wam? mi ejszcze nie..i nie wiem czemu ciagle o tym mysle i sie boje..i sie wstydze:( to chore...

Gość Szaroczarna
wiecie co,ja kiedyś widziałam takie krzesełko co miało dziure zeby tak wsadzic fiutka...i mozna sobie tak po nim skakac...:D:D:D:D:D no jednak tak w kucki to strasznie szybko nogi bolą... oj,takie krzesekło by sie przydało...hehehe

Gość Reginaaa
siadasz na nim, a pozniej sobie kucasz......sprobuj fajna sprawa.......mozna niezle "pojezdzic";) lepiej niz normalnie na jezdzca

Gość Szaroczarna
nie,nigdy nic takiego sie nie wydarzyło...:P a tą pozycje co sie kleczy wypróbowałam ale tak szybko rozbolały mnie nogi ze trzeba było ją zmienic...:) ale rzeczywiscie mozn nabrać tepa...:P

Gość ghata_a
a wlasnie normalnie na jezdzca to macie nogi wygiete do tylu..czy wyprostowane do przodu..w strone jego glowy? ..ja jak wygne do tylu..przyznam ze troche mnie boli..ejj

Gość Reginaaa
Szaroczarna to fakt........ale warto sobie pocwiczyc hahaha a ja znow widzialam hustawke .........echh to musi byc niezly odjazd

Gość Reginaaa
na jezdzca do tylu......choc wiesz jak czlowiek zacznie szalec roznie sa ulozone;)

Gość ghata_a
do tylu i nie bola was ani troche nogi?.. moze dlatego nieprzepadam za pozycja na jezdzca bo zle nogi daje.. a wygodnia wam jak dajecie bogi do tylu?

Gość Reginaaa
ghata......wiesz najlepiej zmieniac pozycje wowczas nogi nie bedą bolec.....a juz najlepiej codziennie sie gimnastykowac wowczas jestes i porozciągana i mozesz cuda robic hahaha

Gość ghata_a
hm masz racje.. ja lubie pozycje..ze ja leze na nim prosto..on tez wyprostowany...i sie kochamy.. nie wiem czemu, ale np. na jezdzca nie sprawia mi przyjemnosci..bo nie ocieram lechtaczka o niego.... same ruchy czlonka w sordku nie daja mi nic.. musze sie o niego coierac:p. tez tak amcie?

Gość Reginaaa
Jak wczesniej pisalam kazdy odszukuje co lubi najbardziej , u mnie jest zalezne od dnia nastroju itd:)