Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niikola

Nazwisko podwójne albo panieńskie ale narzeczony jest przeciw

Polecane posty

Gość Wiedziałam...
Tu się mylisz chłopcze :) Ja własnie skonczyłam studia i opuszczam ten kraj :) Jestem wykształconą osóbką a ludzi pracujących w sklepach też nie postrzegam jako gorszych :) Lepiej zastanów sie jacy mężczyzni przebywają na tym forum :O Nano jest szablonowym przykładem :D

może starą nie, ale czy na pewno jest dziewicą? w waszym rozumowaniu wówczas będzie już szmatą:|

Gość Wiedziałam...
Aha i studiowałam dziennie 5 lat :>do tego pracując :)

Gość Wiedziałam...
Uzasadnij swoją wypowiedz bo argumentów "głupia jesteś" to używają pięciolatki :D

Gość madonna z kociątkiem
nanomózgi i patriarchalni neandertalczycy, idźcie zarobić trochę kasy na dom i swoje panie. Chyba że w utrzymaniu rodziny też polegacie na kobiecie - zgodnie z tradycją... Kiepskich? ;)

Wijeżdżaj używana szmato...Nikt cię tu nie potrzebuje...jedż dziećmi się opiekować w Londynie...

Gość Wiedziałam...
Nano to akurat na mnie nie robi wrażenia bo wyzywać to potrafią ludzie którzy nie mają argumentów i dzieciaczki bo jeszcze nie mają rozwiniętego myślenia abstrakcyjnego :)Ty chyba też nie masz :Di do Londynu nie jadę :>

Gość Wiedziałam...
Faceci to hipokryci - oczekują że dziewczyna będzie dziewicą a sami....szkoda słów :)

Gość madonna z kociątkiem
nanomóżdżku, to Ty jesteś zbędny. Jesz, plujesz, kopulujesz i wydalasz. Jak pies /choć to chyba komplement/. Idź, pomóż mamie w kuchni.

Londyn to najbogatszy region UE więc jedziesz w gorsze miejsce..

Gość Wiedziałam...
Jade do Irlandii zresztą co ja sie wdaję w dyskusję z człowiekiem który mnie wyzywa :D Pamiętaj że wyzwiska nie są bezkarne i że kiedyś możesz poznać dziewczynę która nie będzie dziewicą, będziesz ją kochał i może wspomnisz sobie jak ją wyzywałeś tutaj :D

wiecie co jest najgorsze? Kim są kobiety, które wychowały takie indywidua? Nie nauczyły szacunku dla innych ludzi, tolerancji dla cudzych poglądów, zrozumienia potrzeb partnerki? Nano, musisz wybierać, pozostali showmeni - Wasze matkii ojcowie ponieśli fiasko fiasko jako rodzice. Chyba, że wychowała Was ulica i kumple z browarem w kieszeniach :( Masakra :O

Pisząc krowa... Nie pisałem o twojej dziewczynie... :(

Poznałem taką... Przeleciałem... I spierdalaj szmato... :D

Gość Wiedziałam...
Nano czy to ważne o jakiej dzewczynie pisałęś? Pisałeś o mnie, nie znasz mnie w ogóle, obraziłeś mnie nie wiedzac nawet czy jestem dziewicą czy nie, zresztą moje intymne sprawy nie powinny Cię obchodzić i nie masz prawa wyzywac ludzi tylko dlatego że siedzisz za klawiaturą :O Po pr5ostu wstyd mi za ciebie ....współczuję Twojej kobiecie bo nie będziesz jej szanował.

Gość tylko że dokladnie
sama wprowadziłaś taki styl rozmowy tutaj wypowiadając sie na dzień dobry o osobach mających inne zdanie niż Twoje jako kretyni, więc z łaski swojej miej pretensje też do siebie ....jeśli pojawiają sie teraz mocniejsze słowa . Musisz liczyć sie z tym że każda akcja rodzi kontrakcje chyba nie trzeba Ci tego tłumaczyć .:)

Gość tylko że wiedzałam
miało być .:D

Gość Wiedziałam...
Sorry ale to nie ja wprowadziłam ten styl rozmowy,przewijał się on od początku tematu, z rózną czestotliwością, nie doczytałam wszystkiego więc przepraszam jesli kogoś obraziłam, ale wszyscy dobrze wiedza o jakie wypowiedzi mi chodzi....Nawiązałam do pewnych wypowiedzi, nie miałam na mysli wszystkich. Nie dziwię sie stylowi bo wiedziałąm że zaraz sie zejdą te typy których aż zanadto na kafeterii...