Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niikola

Nazwisko podwójne albo panieńskie ale narzeczony jest przeciw

Polecane posty

Gość antekkk
popieram

haaaaa haha ha aleś mnie rozśmieszył, dla Ciebie szczęście opiera się na tym, czy żonka będzie miała nazwisko jakies tam, dużo nam to mówi o Tobie...

a jeśli odmówi? Mimo całej miłości do niej powiesz jej spadaj, bo nie chce się przporządkować;/

powodzenia, jeśli dla Ciebie szczęściem jest narzucenie komuś własnej woli, to powodzenia...

jeśli na swoim nie postawię, nie będzie tegoż związku, nie dam się stłamsić przez osoby takie jak Ty

Ty jesteś infantyny, szukasz dziury w całym. Albo będzie jak ja, MĘŻCZYZNA sobie życzę, albo nie...aż dziw bierze, że są tacy mężczyźni jak Ty... a ciekawe czy nie pozwolisz jej pracować, tylko każesz siedzieć z dzieckiem w domu , prać pieluchy i gotować pyszne obiadki:/

ale ja nie chce stawiać na swoim chce aby akceptowała całą tradycję( pewno że pozwolę jej pracować) uważam że to kobieta powinna utrzymywać rodzinę bo to im na niej bardziej zależy)

Gość Wiedziałam...
Wiedziałam że ten topik przyciągnie największych kafeternianych kretynów :O męskich :P

Gość same jesteście
kretynki

Gość dokładnie
:D

Gość Wiedziałam...
Jest tu podejrzewam że nieiwelu ale dominujących panów - 2 lub 3 :O którzy szukaja okazji do leczenia kompleksów i plotą bzdury o tym że jak kobieta nie jest dziewicą to jest szmatą :O Na pewno w tej grupie jest niejaki Paweł1982 i Taki Facet :O Są żałośni ale niestety dziwnym trafem dziewczyny się denerwują tym co piszą i zawsze o to jest największa wojna :O Niestety mnie też aż trzęsie jak czytam te ich bzdury :(