Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niikola

Nazwisko podwójne albo panieńskie ale narzeczony jest przeciw

Polecane posty

Gość Wiedziałam...
Najgorsze że potrafią rozwalić najlepszy topik ...

Gość chyba Tomek1982

Gość Wiedziałam...
Co do nazwiska ja nie wymagam by mój partner przyjąl moje ale też nie będę chciała rezygnowac ze swojego :) On będze miał swoje , ja swoje i jego (2 człony) a dzieci jego :) Może to jest jakieś rozwiązanie? Pozdro dla autorki

ciągle tylko o tym , że to ON jest niezadowolony...a kobieta co to, SZMATA? nie może być choć raz zadowolona??

Gość Wiedziałam...
Kurcze nie jestem pewna ale wydaje mi się że Paweł1982 nie chcę nikogo obrażać :)

jest rozwiąznie:) ja wprowadzam małą poprawkę, ja swoje nazwisko, on swoje;) dzieci jego, bo chyba tak jest wg. prawa, nie znam się zbytnio:)

Gość Wiedziałam...
Taki mamy układ od dziada pradziada żyjemy w patriarchacie :O Dziadek, ojciec, wujek wszyscy żyli jako pan i władca a żonka przy garach :O Teraz troszkę sie zmieniło ale niektórzy mężczyzni nie potrafia tego zrozumieć i nadal próbują za wszelką cenę pokazać swoją dominację ...

Gość Wiedziałam...
Stawiają siebie na 1 miejscu ...Bo ON tak uważa bo ON potrzebuje o ON musi coś udowodnić

Gość Wiedziałam...
a kobieta ma mu pomagać wspierać go i dzieci rodzić :O nosić jego nazwisko i przedluzac jego ród :O

botoksik :D :D taka mądra dziewczyna, a rozmawia z brakującym ogniwem, no jak tak można? :) w realu byś na takiego nawet nie spojrzała i ominęła szerokim łukiem. Oni żyją w świecie równoległym, a ich dziewczyny nie wyszły poza technikum :) Niech głoszą swoją jesień średniowiecza. co Ci szkodzi :P

Gość Wiedziałam...
Ok jesteś tradycjonalistą, ja w zasadzie też ale gdyby moj przyszly mąż zmuszal mnie do przyjecia ty;lko i wylacznie ejgo nazwiska jakby to byla najwazniejsza sprawa na swoiecie to bym sie mocno zastanowila....Kompromisy...normalkni ludzie je uznają a tylko despoci o ciasnym rozumku za wszelką cenę probują psostawic na swoim....

Małolatka z technikum zawsze lepsza od starej krowy po 25 roku życia..

Gość Wiedziałam...
heheheh jeszcze mam rok żeby mnie nazwać stara krowa :P Kolejny samiec przylazł wyżywac się na forum, wylewaj swoje fryustracje, wylewaj może Ci ulży :) Może jeszcze powiedz że kobiety po 20 sa zużyte :O Mówiłam że tak będzie , już sie zlatują niczym sepy :D

24 lata to też stara krowa..zapewne używana szmata...FUJ

Gość Wiedziałam...
No właśnie więc może autorka powinna sie zastanowić czy on jest pewien że chce brać ślub...Może gdyby był pewien wcale nie robiłby pr5oblemu? Hmm raczej tak :) Nic na siłę więc autorko pomyśl czy to na pewno ten facet. Może on szuka sposobu by sie wymigać od żeniaczki? Może właśnie nie jest despotą tylko zwykłym dupowatym tchórzem ?

o przepraszam ja studiuję DZIENNIE i pracuję w weekendy, bo tak mi się podoba, i mam takie ambicje, by pracować sama na siebie...