Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka Malutka

To głupie, ale czy duża różnica wzrostu może być przeszkodą w związku?

Polecane posty

Gość Malutka Malutka

Ja jestem malutka 153cm on ma 194cm, rożnica jest jest, i trudno jej nie dostrzec, jest nam dobrze tylko ciągle mam wrażenie że ludzie się na nas tak jakoś dziwnie patrzą... Niewiem, Co sądzicie o takich związkach? :-D

Gość Malutka Malutka
Podnosze

Gość massakra
Rzeczywiście głupie :/

dziewczyna nie przejmuj sie innymi,ludzie chyba zazdroszcza wam sie jednak sie kochacie i nie zwracacie uwagi na przeszkody,miłość nie zagląda w zzrost. Wy bądzcie szczęśliwi i nie zwracajcie uwagi na innych!!! Przecież wzrost w niczym nie przeszkadza. Jak to mówią \" w łóżku sie wszystko wyrówna\":) Zycze szczęścia:)

Gość massakra
Dodam, że wysocy faceci lubią małe kobietki:D

Gość dark blue
ale przeszkodą dla kogo? Jeśli Wam nie przeszkadza, to co do tego mają inni ludzie? Przecież chyba nie rozstaniecie się bo "ktoś się gapił". I nie wierzę że są to jakieś "nieżyczliwe" spojrzenia.

Malutka...ja zawsze marzylam o seksie z duuuzym facetem,zeby mnie tak podniosl do gory i trzymal w powietrzu...i....i więcej nie napiszę:P ale moge sobie pomarzyc bo musialabym mieć jakiegoś giganta bo mam 175 cm wzrostu:D Czym Ty się przejmujesz?? To mało istotne...a czasem wręcz wskazane :classic_cool:

Gość co się przejmujesz
problem to by był jakbyś ty miała 194, a on 153, wtedy to by się patrzyli

Gość keira1
a czy taka roznica gdzie on 193cm a ona 1.64 jest zauwazalna? pytam bo poznalam kogos o takim wzroscie ale do spotkania jeszcze nie doszlo:)

Gość keira1
przepraszam nawet nie 1.93 a 1.98 :/

Kochana ja nie wiem na co Ty narzekasz:) Wysocy faceci są zajebiści, jeszcze jak nie są chudzi jak patyk ale dobrze zbudowani:):) Moje kochanie ma 195 cm i jest wspaniale.. Przy nim czuję się taaaak bezpiecznie i uwielbiam te jego wielgachne ramiona w które można się wtulic:)

Gość wysoki gość
ej, laski nie uogólniajcie tak. Kto wam naopowiadał głupot., że wysocy lubia niskie ??? Ja sam mam 1.93 i kiedy idę z kumplami gdziekolwiek i widzimy grupkę dziewczy, to większosc od razu zerka w kirunku wysokich i szczupłych kobiet. A jeśli już są pary wysoki i niska, to nie wynika to z tego, że faceci takie lubię, tylko z tego, że konkretnie w tej się facet zachował. Kretyńskie myślenie. :O

Gość keira1
My humps no wlasnie wiem wysocy i dobrze zbudpwani to sam miodek:) tylko wszystko ma swoje granice :/ nie wiem czy 1.98 to juz nie jest przesada , przeciez kiedy przyjdzie nam zatanczyc na wlasnym slubie;P to ciezko mi sobie wyobrazic jak ja mu dostane do ramion? a Ty ile masz wzrostu tak z ciekawosci?

Gość do kieiry
ja myślę że ten gościu jest dla ciebie za niski musisz poszukac wyzszego tak z 2,5 metrowego moze wtedy zaspokoi twoja proznosc

Gość keira1
do keiry-> nie wiem jak czytales / as moja wypowiedz w kazdym razie napewno nieuwaznie skoro zaczynasz mnie oceniac.. to bylo w formie zartu , po drugie nie wybrzydzam a rozmyslam bo nie mialam do czynienia z tak wysokim facetem wiec probuje sobie wyobrazic jego wzrost .

Gość bedzie pewien klopot ze
wspolzyciem bo troszke trudno bedzie jednoczesnie penetrowac i calowac w usta :D

Gość anitka1
to co oznacz przyslowie ze " włozku sie wszystko wyrowna?:D

Gość miś mądrala
anitka Ty się nie doputyj co? :P

Gość anitka1
ehehe ja tylko zapytalam....

Gość seksmisja1
;) anitka to facet

Gość seksmisja1
tak myślę...;)

Gość anitka1
eh jestem kobitka ale mozecie mi o tym opowiedziec:D

NIUe no pewnie ze nie przeszkadza :) ja mam 158 cm a moj facet ma 183 i mam wywalone na to czy ludzie sie patrza czy nie wazne ze nam jest ze soba dobrze ;)

Gość keira1
Uniter stojac obok niego dokad mu siegasz i powiedz jak sie czujesz w tancu z nim ?

Ja siegam mu do brody i mi to nie przeszkadza wrecz czuje sie bardzo dobrze przy nim. taaak bezpiecznie i milutko.wiesz... w tancu zawsze jakos mozna sie sie tak \"ustawic\" ze jest dobrze :)

Gość keira1
Unitra w sumie miedzy Toba a Twoim chlopakiem jest roznica tylko 25 cm podczas gdy pomiedzy mna a chlopakiem tej roznicy jest 34 cm a wiec nieco wiecej ja w takim razie bede mu siegac gdzies do szyii :)

ale sluchaj. on ma kumpla ktory jest nizszy od mojego chlopaka i jego dziewczyna siega mu tak mniej wiecej do obojczyka... ona jest tez nizsza ode mnie...

Gość //////////////////////////
zastanów się nad tym, a póxniej kurwa dzieci cierpią, dziewczyna ma 180 bo tatuś wysoki, na to kurwa uwagi nie zwracają a później pierdolą, że niskie dzewczynki fajniejsze ojej... i co z tego jak ich dzieci będą wielkie... pomyślcie też troche o przyszłości ;]