Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaga_1990

płodność

Polecane posty

Gość jaga_1990

Hej mam pytanie, może było już wczesniej zadane ale aktuanie nie mam jak przeczytać co tam w ogóle jest :) czy w dni płodne tabletki mają taką samą skuteczność jak w niepłodne? proszę o normalne odpowiedzi a nie jakieś bluzgi co do mojej osoby. pozdrawiam :)

biorąc tabletki nie mowi sie o dniach płodnych czy też nieplodnych, bo takowe występują tylko w trakcie normalnego cyklu, radzę ci poczytać dokładnie o tabletkach oraz o tym na czym polega ich działanie, z twojej wypowiedzi wynika że nie zdajesz sobie z tego sprawy

jak sie bierze tabletki to sie nie ma cyklu -_-\' rozumiem że masz zamiar je brać? gratulacje, nie wiesz na czym polega ich dzialanie ;/

nie dość że nawet nie znasz działania tabletek mimo że je przyjmujesz, to juz kolejny raz zakładasz temat o tej samej treści (przed chwilą znalazlam) madzia1988 moze to głupie pyt.ale czy jaki sie beirze bal.antykoncepcyjne to ma sie dni płodne? 11:53 Bernadetka nie ma się dni płodnych 11:54 a.l.f.a. glupie pytanie masz racje jak bierzesz regularnie to hamujesz owulacje--> brak owulacji=brak kom jajowej, brak kom jajowej=brak mozliwosci zaplodnienia. goin ci takich rzeczy nie mowil?? 12:01 madzia1988 tez tak myslałam.. bo akurat dni płoden przypadaja mi na sylwka..nio a to troche ogranicza zakoncznie roku i wejsci pozytywnie w nowy rok hehehe..........dziex ....a jak biore tebsy np jedna o 19 a na 2 dzien o 22 bo zapominam to chyba nic takiego co? BEZ KOMENTARZA :/

Wielcy znawcy... Ona tylko zadała pytanie. A wy od razu na nią wjeżdżacie... Żałośni ludzie. Jeśli macie jakieś problemy wyżywacie sie na innych. "może było już wczesniej zadane ale aktuanie nie mam jak przeczytać co tam w ogóle jest" mówi że nie ma czasu zobaczyć...

Voldo : no sorry , ale tabletki to nie witamina C , to nie witaminka ktorą lykasz i nie musisz wiedzieć jak działa bo zawsze działa dobrze nie na darmo piszą na lekach drukowanymi literami żeby przed użyciem przeczytać ulotkę zresztą nikt na nikogo nie wyskoczył , nie poszły żadne epitety w przeciwieńswie do ciebie i twojego określenia \"żalośni ludzie \"