Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spostrzegawczyyyyy

schemat tematów na forum

Polecane posty

Zapomnieliście o Sexie Analnym -przyjemność czy zboczenie , Fanatyczne wielbicielki seriali z topiku Wpadki i niedociągnięcia..-siedzą przed telewizorem w napięciu i ogladają każdy odcinek +powtórki.Ważne żeby wyłapać gafe ,zabłysnąć na forum.Większość aktorek to grube prosiaki i wieśniary.Aktorzy sztuczni i beznadziejni -Pytam się po co trawić czas skoro takie gówno leci w Tv?

haha i sama wtopiłam się w schemat pod tytułem -> * a pamiętacie topik o...? :) jestem zrozpaczona, bo nie mogę go nigdzie znalexc :P ihihih poszukam sama później :)

mój nie idzie , bo ma szlaban na wyjście , po ostatniej popijawie.Po drodze do koscioła jest monopolowy... na tym tekście jakbym mogła to bym się posikała... :D

nawet nigdy nie weszlam na grzybice. ch ba duzo kobiet ja ma skoro tyle wypowiedzia tam jest. Czy redakcja nie moze polecic cos innego?Normalnego?

* jest mi tak strasznie źle, bo on nie pisze już tyle czasu/ on mnie zostawił/ on wyjechał do wojska itd., i czasem pojawia się odpowiedź: - ciesz się, że nie masz tak jak ja! ja mam o 230% gorzej! moja sytuacja/ rozpacz jest o wiele większa od twojej :P i w tym miejscu pojawia się link do topiku osoby, która jest w gorszej sytuacji :D

Gość są jeszcze takie
agusiak, dzięki za ten link o kocie ze święconką. Ale się uśmiałam.

Temat: nie potępiajcie Radia Maryja,ja odnalazłam się w życiu dzięki Radiu Maryja ! Odp: - Roman to Ty? - Romuś!!! -Ojcze Nasz, któryś jest na antenie, Zawsze kochać będę tylko Ciebie, We dnie czy w nocy, Ojciec Rydzyk zawsze jest mi przy pomocy, Chleba naszego powszedniego, Oddajmy w ręce jego, Bo nie samym chlebem człek żyje, Modlitwa go wyżywi i upije, Ojcze nasz któryś jest na antenie, Weź całe me mienie, Ostaw mi tylko moje głowy okrycie, Które kocham nad życie, Bo czy to lato czy to zima, Mój beret mej głowy zawsze sie trzyma. :D :D

podobne do krzywego penisa: * czy od grzywki może zrobić się zez? :P i z innej beczki: * co było we wczorajszym odcinku szansy na sukces/ mody na sukces/ kto wygrał/ kto przegrał/ jak poleciał Małysz itd. :) * ile zarabiacie/ ile macie wzrostu/ jaki macie kolor włosów/ oczu/ skóry? itd. :)

Gość no_super
boze dziewczyny, normalnie przezylam rozczarowanie roku.. ja mslalam, ze "kot" to jest taki surrealistyczny temat dla wtajemniczonych, a tu sie komus poprzestawialy literki hehehehe :D

krajalnicat - porzeszukałaam od dzis do 9.12 i nie zanlazłam szukaj dalej sam, bo ja juz idę.

Gość no_super
nowy kwiatek: czy mezczyzna jest zdolny zostawic kobiete bo jest dla niego zbyt dobra ??

Gość dlaczego mnie to dotknelo
bylam taka dobra dla swojego pieska...a on odszedl

Gość ludzie zanim
zaczniecie wklejac linki to nauczcie sie robic to poprawnie, zeby procenty na koncu nie wychodzily :P :P i to kolejny schemat na forum ZŁE WKLEJANIE LINKÓW :P :P wklejamy skopiowany link dajemy ENTER i dopiero wtedy wyślij :classic_cool:

No to ja dodam kolejny schemat: bezustanne marudzenie i poprawianie innych :P I jeszcze, o zgrozo!!! nie umiejętność otwierania linku, kiedy jest błędnie wklejony! :P wklejamy skopiowany link do wyszukiwarki i wciskamy ENTER i dopiero wtedy działa :P :classic_cool: