Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala rózowa swinka

KOBIETA ZADBANA-jaka to kobieta?co rozumiecie pod tym pojęciem babeczki??

Polecane posty

Gość mala rózowa swinka

często na uczelni słysze od kolezanek ze tamta laska jest zadbana i zawsze dotyczy to laski która ma wiele ciuchó i ubrań ..zawsze dotyczy to lasek nadzianych i ładnie ubranych mimo ze są czste i pachnące laski ale biedne i ubrane jak szare myszy to niegdy nie mowi sie o nich zadbane zadbana kobieta w dzisejszych czasach nabrala nowego znaczenia..t okobieta która ma mase ciuszków i kosmetykow..tak wynika z mych obserwacji:( a co wy rozumiecie pod tym pojeciem?

Gość Madziaaaaaaaaaa
wg mnie zadbana= pzrede wszystkim czysta, ladne paznokcie co nie znaczy ze tipsy czy swoje własne długie tylko obcięte ladnie wypołowane i moze pomalwane choć niekoniecznie i nie koniecznie na czerwony kolor wlace nie musi byc to ciuch prosto od Versace bo moze być cos nie drogiego ale ladnego jasne ze naciągnięty sweter nie kojarzy się z zadbaniem tylko z niechlujstwem poza tym czyste buty ! piękne włosy nie żadne w kolorze blond jak pani z warzywniaka plus czarne odrotsty tylko jeśli farbowane to bez odrostów czyste nie tłuste ( fuj:/) lśniące i nie długie jak cholere bo to okropnie wyglada ;/ taka laska z włosami za pas jest straszna, oczywiscie ładne ząbki i wiele wiele innych czynników:) Choc troche pomogłam?

Gość ADRIANA SKLERIKOWAA
tez tam mysle laska która ma szare ciuchy na sobie i skromne nigdy nie bedzie wygladac na zadbaną . zadbana kobieta dba o siebie i chodzi do fryzjera ,maluje sie .nosi super buty i szpilki.. ot co! szare myszy nigdy nie beda zadbane mimo ze sie myją ..bo zawsze wygladają na flejtuchy:)czemu????bo są szare:):):):):):):)

Gość tak myślę
dla mnie kobieta zadbana to kobieta,ktora jest czysta ,nie za bardzo wymalowana lub wcale jezeli jej to pasuje,pachnąca ,ale nie do przesady,ubrana stosownie do swojej sylwetki,wieku.

Gość kmala rózowa swinka
madziaaaaa no pomogłaś :) zobaczymy co inne sądzą na ten temat:) tylko dziwi mnie troche temat zębów bo ja mam kolezanki które smierdzą na odleglosc i nie uzywaja nawet deodorantów ani nie myjazebow a mimo t omają tak biale i sliczne ze w zyciu bym nie powiedziala.. to zalezy od genow chyba natomiast te ładne i zadbane znowu maja czesto zóltawe zabki mimi ze o nie dbaja albo krzywe..

Gość tak myślę
kobieta aby byc zadbana osoba nie musi sie malowac

Gość kobueteaaa
KOBIETA ZADBANA = ZAWSZE WYGOLONA ,CODZIENNIE GOLĄCA NOGI I BIKINI .PACHY ORAZ STREFE WARG SROMOWYCH ..CODZIENNIE MIMO PORY ROKU .CZY ZIMA CZY LATO MA SIE GOLIC CODZIEN. CODZIENNIE MYJACA WŁOSY I CIALO ORAZ ZĘBY.. TAKA KOBIETA JEST ZADBANA ..NIEMOZE MIEC OWŁOSIENIA..

Gość CoWyZTymOwlosieniem
jakby wlosy to bylo cos obrzydliwego.. ogol sobie brwi bo sa oblesne?

Gość kobueteaaa
ale to prawda.kobieta owłosiona jest paskudna :(

Gość wytrsssss
to proste to kobieta piękna.. bo nie ma brzdykich kobiet są tylko zaniedbane:):)trafne??

Gość do wytrsssss
no ty to jestes inteligentna:)

Gość łączenie tematów
19:49 zajebistaaaaaaaaaa To proste! Wystarczy na mnie spojzec 20:07 katarzynka_ kobieta zadbana to przede wszystkim kobieta czysta , a czysta to znaczy umyta , z puszystymi , ułożonymi (uczesanymi) włosami pachnąca świażością ,ubrana w czyste, wyprasowane ubranka, w gustowne ubranka czyli takie pasujące do jej wieku , figury i w miarę będące w modzie, makijaż stosowny do okazji (może być bez makijażu jeżeli sytuacja bądź też jej uroda tego nie wymaga) no i co ważne, kobieta zadbana , dbając o swój wygląd nie zapomina o dbałości o figurę- albo może przede wszystkim o nią

Gość sidakxcsadc
niektorzy z uporem maniaka pozbywaja sie owlosienie jakby bali sie byc podobni do swych przodko hyh nogi powinnym byc ogolone pachy tez bikni owszem ale wystarcza pachwiny aby wloski nie wystawały z majtek a reszt ato sprawa nei tylko zadbania ale przede wsyzstkim zdrowia

Gość sdsdssdsds
co to znaczy zdrowia?chyba nie chcesz powiedziec z enie golisz okolic warg sromowych tylko same bikini..:(

Gość zatokowaaa
kobieta umyta codziennie

Gość sidakxcsadc
ja gole tylko uwazam ze wlsoki nie pownny wystawac z majtek i dla meni to wystraczy bo ja tam nie mam zamary wszytskich ogladc ani lizac :P a sparwa zdrowia dlatego ze wloskiw tych miejscach sa naturalna bariera golac je zwieksza sie ryzyka złapania grzyba:)

Gość SDSDSD
kobieta umyta

Gość chyba mylisz
słowa zadbana i zrobiona ?

Gość a fuuuuj
2 x dziennie biorę prysznic, jestem czyta pachnąca, z okolic pochwy mi nie śmierdzi, ale golę tylko włoski w okolicy bikini, warg sromowych nie mam zamiaru golić!

Gość wargi nie ale bikini tak
a czemu to warg nie golisz?nie wiem co na to twój facet tylko jak zapusci sie w takie kongo buszowe:)