Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torbaaaa

podsumowanie!!!!!!!!!!!!!!! wchodzić wszyscy!!

Polecane posty

Gość torbaaaa

no i prawie koniec roku!!! co zyskaliście? piszemy tylko o plusach. może nowa milosc, moze przyjazn, nowa praca, wygarana, samochod, zdrowie????pod jakim wzgledem mozecie zaliczyc ten rok do wygranych? i czy nie zalujecie, ze kolejny rok siedzicie tutaj, bo co wam kafe daje????

Gość traralalala
nic....- life is life

Gość demi
miałam cudowny lipiec - praktyka z wspanialymi ludzmi, swietnie sie bawilam, jak nigdy:)

Gość eciepecie..
1.Nowa praca :-) cięzka nawet bardzo, ale w miare płatna 2.Okazało sie że jestem jednak zdrowa ( było podejrzenie choroby ) czyli ok:-)

Gość jaktotak*
1. skończyłam studia 2. spotkałam kogoś. Jeszcze nie wiem czy to miłość mojego życia, ale na razie zmierza ku dobremu ;)

Gość Highland_Spring
nowa praca i masa kasy

Gość do ach.............
Stracony kolejny rok...

Gość zmiana numeru
1. Miłość. Coprawda z przeszkodami i nie jesteśmy razem, ale się kochamy :o 2. Zdałam maturę 3. Nie przytyłam ani nie schudłam 4. Zaczęłam studia 5. Poznałam fanych ludzi 6. zrozumialam, ze jestem wartoścxiową osoba

Spotkałam miłość (styczeń) Zdałam prawo jazdy (styczeń) Zdałam maturę (maj) Spędziłam boski tydzień z moim chłopakiem w Zakopanem (czerwiec) Całe wakacje byłam nad morzem z moim chłopakiem (lipiec, sierpień) Rozpoczęłam naukę w innym mieście (październik) A co za tym idzie, wyprowadziłam się z domu (październik) Zmieniłam telefon na inny, fajniejszy, który znalazł mój brat :) (grudzień) Bardzo udany rok :classic_cool:

Gość abcdefghijklłmnoprstuwxyz
- zdałam mature - zdałam prawo jazdy za pierwszym razem - dostalam sie na wymarzone studia - zyskalam przyjaciolke - zweryfikowalam toksyczne znajomosci - poznalam cudownych ludzi - zerwalam umowe z operatorem komorkowym - nauczylam sie okazywac uczucia - zakochalam sie i odkochalam - dowiedzialam sie, ze jestem wartosciowym czlowiekiem - w koncu udalo mi sie pojechac na mazury - stalam sie szczesliwym czlowiekiem, choc przy okazji uswiadomilam sobie tesknote

poradzilam sobie po rozstaniu z chlopakiem (moze nie do konca ale najgorsze juz za mna) ciezko pracowalam caly rok wzmocnilam charakter kupilam laptopa zostalam matka chrzestna w koncu zaczelam studia!! nauczylam sie mowic \"NIE\" poznalam fajnego chlopaka ;)

Gość Ulalalalalaallalalalalalalal
Znalazłam miłość mojego życia, znaczy sie ona znalazła mnie :))) Mmm :)

pewna osobą, którą znałam i w tym roku miała te same sukcesy co ty, ale mogłaby dodać, że kokietowała zajętego faceta próbując rozbić jego związek i zrobiła tej parze ogromne świństwo wrabiając ją w pewną śmierdzącą sprawę. Acha, zaliczyła tez kilku chłopców (ale ona broń Boże łatwa nie jest!! :D) :) Tak tylko pytałam, nie bierz tego do siebie:)

ja wygralam lampke w swiecie ksiazki !! :P hihi i wreszcie wyjechalam do anglii :)

ogolnie bardzo fajny rok :) miejmy nadzieje ze 2007 bedzie szczesliwy :D

Gość 2007 polowicznie dobry
2007 bedzie lepszy;)

- schudlam - 2 dni temu kupilam nowe auto - poznalm mnostwo ludzi - skonczylam jedna szkole i zaczelam druga - widzialam Nowy Jork, co bylo moim marreniem - znalazlam dodatkowa prace- w tym miejscu gdzie autko kupilam:)

zwolniłam się z pracy :-D :-D (drugiego stycznia zaczynam lepszą i lepiej płatną :-D ) moje dziecko po roku walki zaczyna wracać do zdrowia :-D :-D :-D schudłam 14kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (teraz jestem zgrabna :-D ) maż nadal mnie kocha - a jestem okropną choleryczką ;-) To największe sukcesy jeszcze obecnego roku (nie wypisuję mniejszych, bo zabrakłoby mi miejsca, a tak - zwięźle i na temat ) :-D

heh, nie, ta \"osóbka\" nie rozbiła tego związku, bo za słaba była. Wiesz, nie ten typ i zadatki na chorobę psychiczną. Tak tylko mi się skojarzyło... A poza tym ona jest z północy:)

Gość lol i zadatki na chorobe
psychiczna i pomyslalas ze to ona o rany ja bym sie wkorzyla

niczego nie zaluje:) a w wakacje opalilam sie na murzyna:D w te wakacje troche zmadrzeje i bede opalala sie z dystansem:) milo wspominam kazda chwile spedzona nad woda na mazurach, lowilam ryby ( zadnym okazem nie moge sie pochwalic) i kocham moje Bambinki:))

hehe, drogi przedmówco. Nie obraziłam czarnego skrzydła, a tylko grzecznie zapytałam i GRZECZNIE wyjaśniłam sprawę. Jedynymi cechami wspólnymi jakie wymieniłam były tylko te sukcesy minionego roku. Ma to cos do choroby psychicznej? Szukasz dziuryw całym....trochę dystansu do siebie:)